|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Całkiem od nowa - o facetach, modzie, seksie - jednym słowem: POGADAJMY
Witam dziewczyny
![]() Jestem tutaj nowa, próbuję się zaaklimatyzować i nie jest to wcale proste. Wszystkie wizażowe społeczności mają już swoją historię, kilka-kilkanaście części i czasem po prostu ciężko się do jakiejś załapać. Podglądając wiele wątków nie raz zazdrościłam Myślę, że jest tu takich osób więcej niż tylko ja, dlatego zapraszam do wspólnej rozmowy na każdy temat Moda, kosmetyki, przyjaciółki, seks, nasi faceci, nasze problemy - bez tabu i bez poczucia bycia ciągle 'tą nową'. Z pewnością uda nam się stworzyć kolejną społeczność, być może się zaprzyjaźnimy, pomożemy sobie wzajemnie. Mam ogromną nadzieję, że znajdzie się kilka osób i uda nam się tutaj coś stworzyć ![]() Pozdrawiam ![]() Lista Obecności: say-hello Kasia, 05.05.91, Pomorze Kachaaa Kasia, 11.10.1989, Wielkopolska myCocaine Nela, 29.01.92 , Śląsk Corno0 Pati, 05.04.1991, Śląsk Olean Beata, 20.03.1992, woj. Mazowieckie xJx Justyna, 31.05.1991, Podkarpacie Dagusiowa87 Dagmara; 27.10.87, Śląsk czarnulka066 Monika, 22.08.1987 DankHajgh Asia, 21.08.1992, Dolny Śląsk
BRUNETTEE Edytowane przez brunettee Czas edycji: 2010-04-10 o 17:24 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Całkiem od nowa - o facetach, modzie, seksie - jednym słowem: POGADAJMY
Hej
Ja tez jestem tu od niedawna.. Fajny wątek, będę zaglądac
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
a tam zaglądać, lepiej napisz coś o sobie
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, wiecie gdzie mogłabym kupić taką torebkę ?Cholernie mi na niej zależy, zeby ją znaleźć ale nigdzie jej nie ma.. http://www.pierwszamilosc.polsat.pl/...axi/120005.jpg
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
mogę dołączyć?
![]() co prawda ja nie jestem nowa wiec nie pasuje tu moze
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
jasne, że możesz
napisz coś o sobie czym się zajmujesz, ile masz lat, co lubisz? ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
a nie pomyliłaś przypadkiem wątków ?
|
|
|
|
#7 | |
|
Wtajemniczenie
|
O matko
kiedy ty zdążyłaś napisać 17000 postów...(prawie 18000 ) ![]() Przepraszam ,nie mogłam się powstrzymać ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- a pisałaś,że możemy o wszystkim gadać,o torebkach nie wolno?
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Ja co prawda też nowa nie jestem, ale pod żaden wątek "pogaduszkowy" nie należę. Także byłabym chętna na przyłączenie się do Was
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
i ja
|
|
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
Jestem tu od 2 lat i się trochę postow nazbieralo
heh a więc jestem Kaśka, absolwentka technikum gastronomicznego, 21 lat rocznikowo, na 1 roku filologii angielskiej dzienne obecnie lubię kolor fioletowy, fanka facebooka, last.fm i rocka a tak to nic ciekawego normalna jestem xD no może tak nie do końca hehe
|
|
|
|
|
#11 | ||
|
Raczkowanie
|
no dobra, to ja na początek napiszę o sobie
![]() niedługo skończę 19 lat, za miesiąc piszę maturę (jutro mam próbną z matmy, więc dziś się grzecznie uczę ) lubię modę, kosmetyki, czytam książki. uwielbiam gossip girl, gotowe na wszystko, house'a. czasem coś dobrego ugotuję. mam tż, jest świetnym człowiekiem, chociaż czasem potrafi mnie nieźle zirytować. ale jestem tak potwornie zakochana, że nie potrafię z niego zrezygnować. dla mojego ojca też jest on jakimś problemem, pewnie przez to, że jest dużo starszy ode mnie. za niecały miesiąc kończę liceum, na okres wakacji chciałabym znaleźć jakąś pracę, potem od października studia.. trochę się uwolnić od rodziców na szczęście mój mężczyzna przeprowadzi się ze mną(o wspólnym mieszkaniu nie ma mowy przez rodziców, ale pewnie i tak nie odważyłabym się na to)... nie wiem co jeszcze mogę pisać, nie chcę was zawalać na sam początek moją biografią ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
![]() jasne, że wolno ale ta wypowiedź mnie trochę zaskoczyła, tak przysłowiowo : ni z gruchy ni z pietruchy ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- cieszę się ![]() Cytat:
akurat fanką ani nk, ani facebooka nie jestem - jakoś mnie te portale nie przekonują chociaż facebook nie wydaje się być tak przereklamowany jak nk
|
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
Ja też lubię czytać zwłaszcza romanse a house'a też lubię
i chirurgów, życie na fali, greeka, pogodę na miłość ale czasu nie mam na oglądanie za bardzo teraz![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Lubię facebooka bo są różne quizy no i można mieć kontakt ze znajomymi z całego świata a nie tylko Pl a nk mam ale wchodzę rzadko, tylko najczęściej jak dostanę maila że mam wiadomość |
|
|
|
|
#13 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
No to i ja się dołączam
![]() Nie jestem bardzo nowa, ale też nie od paru lat. Ooj, będę tu chyba najmłodsza.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
brunettee, o ile jest starszy Twoj chłopak od Ciebie? Jesli mozna wiedziec?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
No to ja
Zielonookie, rude (co prawda farbowane..ale rude ), piegowate, 176centymetrowe dziewcze. Lat 18. Fanka koszykówki, muzyki alternatywnej, kuchni włoskiej Fanka facebooka, House'a. Miłośniczka samochodów (tydzień temu zdałam upragniony egzamin na prawko Mam zbyt wiele pomysłów w głowie.. dlatego też często bywa, że łapię się kilku rzeczy jednocześnie i ..nic z nich nie wychodzi tak jakbym chciała. Ale pracuję nad tym! ![]() Tżta brak. Na diecie. Detoks na słodycze!
- What do you do when you win? - PARTY! - What do you do when you lose? - PARTY HARDER! Edytowane przez myCocaine Czas edycji: 2010-04-07 o 18:18 |
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Czeeeść ! to może ja też bym mogła dołączyć? ;>
nie czekam na odpowiedź xD będę wredna ![]() Nazywam się Paulina(nie podoba mi się xD), jestem strasznie nieogarniętą i powaloną osobą . naprawdę. no mam prawie 18 lat(jestem z grudnia xD) i ogólnie jestem porąbana . Mam zaciesze bez powodu, dziwne przyzwyczajenia, kocham happysad i czekoladę, uwielbiam Chirurgów, House'a i jestem uzależniona od komputera^^ niestety nie mam nikogo, bo nikt mnie nie kocha, aa bo nie wspominałam, że jestem brzydka i zdecydowanie malutka . no to by było na tyle ^^Witam Panienki ![]() aale dawaj, zawalaj nas biografią myCocaine - gratuluje, zdania prawka !! ;D toć to nie lada wyczyn ! ;* a tak w ogóle to też uwielbiam samochody, no to takie moje inności ^^
Odwyk nic nie daje Tęsknota potęguje ![]() Edytowane przez Niewinna_Diablica Czas edycji: 2010-04-07 o 18:18 |
|
|
|
|
#18 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gratulacje zdania prawka ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#19 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Haha, też mam zaciesze z byle powodów ![]() I dziękuję za gratulacje
|
|
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
Cocaine ja prawko 2lata już mam
gratuluję![]() też tak mam że zaczynam i nie kończę... Denerwuje mnie to ale pomału udaje mi się kilka rzeczy doprowadzić do końca i to troszkę motywuje
|
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też mogę się przyłączyć?
![]() Mam na imię Beata, mam 18 lat (niedawno skończone ). Interesuję się wszytskim Uczę się w liceum, a za rok czeka mnie matura ![]() To chyba tyle Nie lubię pisać o sobie ![]()
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Corno0 _ dziękuję
![]() myCocaine _ no to ja jestem tym brzydkim wyjątkiem xD uwierz, nie chciałabyś zobaczyć mojego zdjęcia hehe ^^ a ja na prawko nie wiem kiedy pójdę, bo jestem z grudnia, bez sensu xD tyle zaproszeń na 18stki dostane,ze zbankrutuję,żeby swoją wyprawić xD chyba jakąś pożyczkę u Providenta trzeba będzie wziąć xD hahahaale powiedzcie, Kobiety. życie jest piękne , prawda?
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie jestem sztuka nówka, ale jeśli pozwolicie to się przyłącze
![]() Mam na imię Paulina, mam 23 lata, od 7 miesięcy mężatka, studentka ostatnieg roku filologii polskiej, marząca po cichu o nauczaniu (tak tak masochizm), wielbicielka czekolady (obecnie na diecie), dumna posiadaczka niesfornego kota, uwielbiająca kucharzyć, a przede wszytskim przygotowywać słodkości... Fanka rocka (i punk rocka )
Edytowane przez Scio Czas edycji: 2010-04-07 o 18:33 |
|
|
|
|
#24 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko trzeba umieć to zauważyć
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
#26 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Łoooo matko, jaki odzew
cieszę się niezmiernie Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale ja nie czuję tej różnicy mamy wspólnych znajomych, w moim i w jego wieku. jest super.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze
. Tymczasowo Wam zaufam Corno0 , Olean i brunettee_ dziękuje eej Olean, jakie to filmy po których musisz "zbierać psychikę z podłogi"? bo ja np. jestem fanką horrorów, ale potem moja wybujała wyobraźnia daje się we znaki ![]() ![]() Scio _ naprawde masochizm . boooże znowu diety ^^ dajcie spokój, ale zazdroszczę silnej woli, ja czekolady nie potrafię sobie odmówić![]() Kachaaa- ja właśnie nie mam motywacji jestem leniem śmierdzącym ^^
Odwyk nic nie daje Tęsknota potęguje ![]() Edytowane przez Niewinna_Diablica Czas edycji: 2010-04-07 o 18:45 |
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Może i ja się przyłączę Choć też nie jestem jakoś strasznie nowa na wizażu ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
Można powiedzieć, to mój nałóg
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
ja także chętnie się przyłączę, o ile założycielka mnie przyjmie
aktualnie kończę studia 1 stopnia, męczę licencjat, w sobotę mam prawie całość oddać ![]() mam 22 lata, szukam pracy - bezskutecznie ![]() ogólnie przyda mi się bardzo nowy wątek, bo chcę zacząć nowe życie, zadbać o siebie, zmienić się, stać się lepszą osobą
|
|
|
#30 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko takie dobre, nieprzewidywalne i takie gdzie fabuła jest straszna, a nie krew, która leje się strumieniami Tylko właśnie... ja się żadnego nie boję ![]() Od horrorów wolę dramaty psychologiczne (np Requiem dla snu, Efekt motyla). A ostatnio tzn dzisiaj obejrzałam "Dziewczynę z sąsiedztwa" (i nie chodzi mi o komedię romantyczną
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

]

kiedy ty zdążyłaś napisać 17000 postów...(prawie 18000 

. no to by było na tyle ^^
jestem leniem śmierdzącym ^^