![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię kosmetyki Revlon, Sally Hansen, Essence i inne ;-)NIEAKTUALNE!!!!!
Kolorówka 1. eyeliner z LE Summer of Love kolor 02 Woodstock użyty 3 razy2 eyeliner My Secret nr 5 Srebrny2 razy uzyty 3. Astor Look Out Waterproof ciężko stwierdzić 30-50%? 4. Kredki do oczu M&S 5. Essence Smokey Eyes Pencil szara (nietemperowana) 6. kredka Long Lasting kolor 04 Look at Me ubytek niewidoczny, roświetlająca kredka do oczu kolor 04 Caffee & Cream 7. Maybelline Liquid Eyes (trudno coś o nim powiedzieć, oddam za drobiazg) 8. Cienie: -Miss Sporty czarny 101 Night 90% -Essence 32 Dazzling Flash -Bell Satin Mat różowy -Sensique Glamour Palette (beże i brązy) -Rimmel Eye Gloss 012 Candy- maźnięty ![]() 9. Revlon Custom Creations 020 light- zużycie widoczne na obrazku 10. Rouge Puder Basic 90% 11. Max Factor Miracle Touch Creamy Blush 09 Soft Murano- maźnięty ![]() 12. Essence Glam Rock LE Diamond Powder 90% 13. Bebe pomadka ochronna Perlglanz 14. Paloma Sweet Kiss Dessert Lip Gloss 80% 15. Sensique Juicy Gloss Arbuz tylko wypróbowany 15. Pomadka Miss Sporty 018 Peach Passion 90% 16. My Secret Eat Me Toffi 70% 17. Essence XXL Lip Shine czerwony 40% 18. L'oreal Glam Shine 300 Golden Tatoo 40% Paznokcie -Pierre Rene Salon Use No 101 użyty 3 razy-Fairwind 60% róż z delikatnymi drobinkami -Essence 50's Fever użyty 1 raz ciemne bordo -Sensique bialy 90% -Miss Sporty Nail Expert Manicure 50% -Marker Essence do frenchu raz użyty -Essence lakier z LE Summer of Love 85% Włosy 17. Szamponetka Palette INSTANT COLOR kolor 2 Słoneczny blond- nowa18. Farba Palette COLOR XXL kolor 10 Mroźny blond- nowa 19. Joanna Rozjaśniacz w sprayu Reflex Blond- nowy 20. Wałki Rossmann For Your Beauty- 2 razy użyte 21. Ziaja Plantica olej rycynowy 90% 22. Guma do włosów kilka razy uźyta Pielęgnacja 22. Garnier Balsam Brązujący ciemna karnacja- 40%23. Dove Silk Glow krem brązujący jasna karnacja- kilka razy użyty 24. Isana Med mleczko 50-60% 25. Rilanja krem do depilacji raz uzyty 26. Cien pianka nawilżajaca truskawkowa (zepsuta nakretka,ale można używać) 90% WYMIENIONE: 2. podkład Soft & Natural kolor 02 Sand Beige użyty 4 razy 3. puder mozaikowy z LE Pure Beauty kolor 01 Adorable użyty parę razy (ubytek niewidoczny) 4. pomadka w ołówku Colour & Shine kolor 03 Trend Setter nietemperowana ani razu 6. ubytek widoczny na zdjęciu -Essence Moonlight LE kolor 01 live forever uzyty 2 razy -Sally Hansen odżywka No more breaks ubytek widoczny na zdj. -Sally Hansen Diamond Strenght Pink Ribbon kolor jedynie wypróbowany -Sally Hansen Diamond Strenght Passionate Plum użyty raz 10.Essence Soft Touch Mousse Make-up 01 Matt Sand ubytek widoczny na zdj. 12. Essence Bronzing Powder ok. 60% 13. Essence Mineral Compact Powder 02 Soft Beige 90% 14. kuleczki Vollare 3 lososiowe 90% 15. kuleczki Vollare zlote 90% 16. My Secret Purple Garden Powder Blush użyty 2-3 razy 17. Essence Mineral Powder Blush kolor Almost Famous użyty 2 razy, ale polamany- oddam za drobiazg 18. Lip Smacker Coca-Cola ubytek pól cm 20. Sensique Colour Mascara zielony uzyta 3 razy 21. Blyszczyki Essence: -Creamylicious LE bordowy 60% -Creamylicious LE fuksja 90% -paletka Infinity 80% -Bell pylek braz ze zlotymi drobinkami 90% -Manhattan Girls Party Night Plum 90% 2. Essence Lash Mania 01 Hypnotic Black trudno określić ale na pewno okolo 60% -Essence 31 Shooting Star -Sensique Glamour Palette (róże i fiolety) 10. Ziaja Nuno krem tonujący ok. 40% 11. L'oreal Lumi Touch' Rozświetlacz z efektem chlodzącym (sztyft) 12. Yves Rocher Korektor pod oczy Luminelle WYMIENIONE REZERWACJA DOKŁADKA Edytowane przez Saay Czas edycji: 2010-04-16 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię kosmetyki Essence i inne ;-)
czyli oficjalnie
![]() puderek Creamylicious za balsam Palmer's, który już niedługo trafi w Twoje ręce i będziesz napawać się jego kremowo-tortowym zapachem ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
eyeliner z LE Summer of Love kolor 02 Woodstock użyty 3 razy 2. podkład Soft & Natural kolor 02 Sand Beige użyty 4 razy 3. puder mozaikowy z LE Pure Beauty kolor 01 Adorable użyty parę razy (ubytek niewidoczny) 5. kredka Long Lasting kolor 04 Look at Me ubytek niewidoczny 6. roświetlająca kredka do oczu kolor 04 Caffee & Cream ubytek widoczny na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
FM jest zarezerwowane, ale moze sie jeszcze zwolni
![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- chcialabym wszystkie Twoje rzeczy, wole wieksze wymianki, zajrzyj do mojego warku ciuszkowego ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Eclat oddam tylko za inne perfumy. To nie wiem co robic, bo taka mala wymiana nie bardzo sie oplaca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Up ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Odpisalam u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Widzę, ze miałaś dokładkę, spodobały mi się jeszcze 2 rzeczy:
16. My Secret Purple Garden Powder Blush użyty 2-3 razy 17. Essence Mineral Powder Blush kolor Almost Famous użyty 2 razy, ale polamany- oddam za drobiazg
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
wymianka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
czyli dla Ciebie:
-cien bell - cień essence - puder essence - hot liss dla mnie: - puder essence - róż essence - róż my secret pw? ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Dobierz sobie cos jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Interesuje mnie : 14. kuleczki Vollare 3 lososiowe 90% 15. kuleczki Vollare zlote 90% -Manhattan Girls Party Night Plum 90% paletka w brązach z ostatniego zdjęcia (nie wiem czy jeszcze jest?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
jupi!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
2. podkład Soft & Natural kolor 02 Sand Beige użyty 4 razy
3. puder mozaikowy z LE Pure Beauty kolor 01 Adorable użyty parę razy (ubytek niewidoczny) -Essence Moonlight LE kolor 01 live forever uzyty 2 razy 10.Essence Soft Touch Mousse Make-up 01 Matt Sand ubytek widoczny na zdj. 13. Essence Mineral Compact Powder 02 Soft Beige 90% 14. kuleczki Vollare 3 lososiowe 90% -paletka Infinity 80% Pozbywam się reszty kosmetyków ![]() Coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=405033 Edytowane przez maddzia007 Czas edycji: 2010-02-15 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
korzonek
|
Bez problemu oddam tę paletkę + podkład Avony, z tym, że jego w tej chwili jest ok 80%
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Oddam wszystko co Cię interesuje! Z tym, że kuleczki łososiowe są jedne, a ta 3 była w nazwie, żeby potem nie było niedomówień ![]() Może masz ochotę na jeszcze coś mojego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
korzonek
|
Mi się podobają
14. kuleczki Vollare 3 lososiowe 90% ( ile gr miały opakowania?) 15. kuleczki Vollare zlote 90% -Manhattan Girls Party Night Plum 90% paletka w brązach z ostatniego zdjęcia - te cztery cienie - są jeszcze? -Bell pylek braz ze zlotymi drobinkami 90% A masz cuś może poza wątkiem z mojej listy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Te cienie najpierw chciałam dać na wymiankę, potem stwierdziłam, że się nie nadają, ale jak masz na nie ochotę to są!
Kuleczki Vollare te małe tj. 7g ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
korzonek
|
To jeszcze mi odpowiedz na ostatnie pytanie, bo chętnie Ci oddam podkład+paletkę, ale to, co wybrałam u Ciebie to troszkę za mało.. (nie liczę paletki, bo ją oddam za drobiazg
![]() Moja lista jest taka: Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Mam połowę mydła kakaowego Ziaji i jeszcze maseczkę Ziaji z zieloną glinką, ale jej jest może jeszcze z 30-40%?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- A i jeszcze Ziaja kakaowa krem 90% ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.