|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 83 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Proponuje H&M,Adidas,Cropp,DenimC o, Pull&Bear,NewLook,Reserve d,CheapMonday za... :>
nieaktualne
Najważniejsze: - czerwone/rozowe majteczki od stroju kapielowego figi/szorty chetnie H&M rozm. S - kardigan XS/S typu h&m, kolor: lawenda/jasniutki fiolet - bokserki i longsleevy - jeansy skinny XS/S kolor odcienie niebieskiego JEDNOLITE bez udziwnien, dziur, naszyc, cwiekow Potem: na wiosne/lato: - brazowe sandalki plaske rzymianki zapinane ponizej kostki, na lato wkladka 24cm - brazowa narzutka oversize z dlugim przodem S/M - szare krotkie spodenki biodrowki XS/S - nie odstajace - biale/kremowe platformy, peep toe wkladka 24cm - rozne spodenki na lato kol. bezowe/biale XS/S - zalezy ile w pasie - japonki z cienkimi paskami ze skory, nie chce plastykowych/gumowych rozm. 36/37 - zwiewne motylkowe bluzki/tuniki/minisukienki chetnie wiazane w talii nie na biodrach albo z grubsza guma na biodrach S/M/L - luzniejsze t-shirty z nadrukami, nie wydekoltowane Zawsze szukam: - perfum Lacoste "Touch of pink" lub jego transformacje - kazda ilosc - bokserke czarna/biala/szara M tylko longi - majteczki, chetnie przylegajace "szorty" bezszwowe, dobrych firm, nieuzywane S, np. Calvin Klein, VS - moga byc nawet uzywane ale w stanie bdb - meskie jednorazowki do golenia Gillette trzy ostrza - krem na dzien do twarzy Jafra(Meksyk, USA) W miarę potrzeb będę aktualizować ten watek. W zamian mój watek!
Ineyasha ![]()
Edytowane przez ineyasha Czas edycji: 2010-02-16 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Proponuje H&M,Adidas,Cropp,DenimC o, Pull&Bear,NewLook,Reserve d,CheapMonday za
u mnie rurki
![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Proponuje H&M,Adidas,Cropp,DenimC o, Pull&Bear,NewLook,Reserve d,CheapMonday za
- kardigan XS/S typu h&m, kolor: lawenda/jasniutki fiolet - u mnie w watku przewaznie m, ale kardigany to raczej uniwersalny rozmiar..
- rozne spodenki na lato kol. bezowe/biale XS/S - zalezy ile w pasie - mam poza watkiem z reportera seledynowe /jasna zieleń - luzniejsze t-shirty z nadrukami lub bez, nie wydekoltowane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
u mnie bluza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mam jedną taką, ale sama na razie w niej chodzę
![]() ![]()
Edytowane przez bojuwka1 Czas edycji: 2010-01-13 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.