|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
punk - wersja "light" .. !
Mam jak na razie dość normalną fryzurkę, długie do pasa włosy, ale miałam ochotę coś z nimi zrobić ciekawego i ... odbiło mi dosłownie. Wygoliłam sobie przy lewej skroni niewielki kawałek włosów, teraz to wygląda dość szkarłatnie. Zastanawiam się JAK UPINAĆ/STYLIZOWAĆ TE WŁOSY żeby wyglądały w miarę w porządku (prosiłabym o minimalistyczne wersję, nie używam sprayów ani pianek, i nie zamierzam tym oblepiać włosów). A przede wszystkim - CZY MACIE POMYSŁ NA POPRAWIENIE TEGO CO MAM NA GŁOWIE (by lepiej to wyglądało, niewiele tnąc raczej) - może delikatnie więcej przy uchu wygolić? Będę wdzięczna za każde porady. Za krytykę to już niekoniecznie, ale ewentualnie przyjmę na klatę jeśli się nie będziecie mogły powstrzymać. Ok, jak mi radzicie poprawić te włosy?
Myślę, że komuś się też może przydać ten wątek. Jak już mój problem jako tako przegadamy, to po prostu rozmawiamy o punkowych fryzurkach i sposobach na noszenie takich włosów Sprawdziłam, aktualnych wątków o tym nie ma. Edytowane przez xcore Czas edycji: 2012-07-15 o 13:55 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: punk - wersja "light" .. !
Cytat:
EDIT: Kazadi ma troszkę bardziej wygoloną głowę. jeśli chcesz coś kombinować, to może lepiej nie na własną rękę
Edytowane przez tekila901 Czas edycji: 2012-07-15 o 16:13 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Wiem, juz sama nie bede na pewno kombinowala, znajde dobrego fryzjera. Ale nie oddam sie przeciez w rece fryzjera bez swojej wizji
![]() Spodobało mi się uczesanie Melanie Brown (zał. 1), a ta Parycja też niegłupio (zał. 2) ma zrobiony bok, chociaż faktycznie nieco więcej wygolony, wolałabym nr. 1, co sądzicie? ![]() Kto ma jeszcze jakieś dla mnie pomysły?! Dodaję, że mam dłuuuugie włosy i naprawdę jedynie nieznacznie podcieniowane przy bokach. |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Wydaje mi się, że niepotrzebnie tak od samej góry (od samego przedziałka) sobie wygoliłam .. może łatwiej byłoby coś zrobić ze mną ciekawego (chociażby jak Melanie B) gdyby było niżej. Sama bym mogła sobie trochę bardziej po prostu w tył gilette wyjechać
![]() a tak już bez mojego gdybania, macie jakieś pomysły na moją głowę, proszę? Jeśli nic nie postanowię to pozwolę im odrosnąć po prostu i ... ciekawe czy będą mocniejsze! generalnie ciekawość była zasadniczo moim motywatorem )
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/fryzura748708.htm http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/od...ura1280798.htm - może jednak fryzjer, który wygoli Ci bardziej, a potem zrobi jakiś wzorek? ![]() http://i54.tinypic.com/2exx0fr.jpg |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym na Twoim miejscu zakrywała to włosami dopóki łyse trochę nie zarośnie. Takie fryzury robi się maszynką do włosów, a nie taką do golenia na zero
Jak zaczną odrastać, to idź do fryzjera, żeby jakoś ogarnął to wygolone, bo nie ma konkretnego kształtu. Pewnie miną ze dwa tygodnie i będzie dobrze
|
|
#7 |
|
CORELIPS
|
Do fryzjera koniecznie!
edit. xcore, jesli chcesz uzyskac cos takiego jak na zalacznikach od tekili, to chyba trzeba bedzie zapuscic troche od gory i maszynka ogolic nieco bardziej w bok. czy chcesz czekac az troche odrosna, czy od razu, to juz Twoja decyzja
Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2012-07-16 o 17:02 |
|
|
|
|
#8 | |
|
Przyczajenie
|
Tekila!
Śliczny jest ten fryz z krótkimi, ale nie mogę (tzn nie chcę) ścinać aż tak.. No a z tymi długimi to również przeeeeepiękne, podoba mi się taki malutki wzorek (te dwa paski na zdj) i w sumie nie ma aż tak dużo wygolone... I znalazłam coś jeszcze Ciekawe czy by mi pasowało, spójrzcie :http://imageshack.us/f/29/z8406763x.jpg/ http://imageshack.us/f/171/img143615fryzurykrotkie.jpg/ Cytat:
A potem wizyta u fryzjera konieczna. Wiem, że to powinno być maszynką specjalną, a ja głupia mam ochotę sama sobie już znowu kombinować
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, to tak nie działa. Ja bym na Twoim miejscu już nic nie goliła.
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.

Ciekawe czy by mi pasowało, spójrzcie :