| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-08-31, 08:55 | #1 | 
| Raczkowanie | kolczyk w wardze

dziewczynki kochnae powiedzcie ktora ma kolczyk w wardze i ile to cholerstwo sie goilo ?

| 
|     |   | 
|  2005-11-28, 15:44 | #2 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Dot.: kolczyk w wardze

Ja mam !   heheh ....  moj kolczyk goil sie hm.... z miesiac  to zalezy juz jak cialo przyjmie tego obcego ;P Ale warto pocierpiec dla efektow ...  przebiscie nie boli , ale pozniej kolczyk sie odparza i to troszke boli... ale przechodzi.. moze rowniez pojawic sie ropa , ale to sie zaleczy samo poprzez sline  ogolnie .. polecam   | 
|     |   | 
|  2008-04-19, 17:56 | #3 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Też właśnie planuje sobie zrobić kolczyka wardze ...  Jak na razie mam tylko w pępku xD I nie wiem czy kolczyk wardze więcej boli od przebicie pępka, czy mnie?? Planuje mieć takie malutkie kółeczko.... Czy można dziurkę zrobić troszeczkę bliżej tej wargi... Bo niektórzy mają t za daleko.... a ja chce takie małe kółeczko, a nie takie dwie kropki... Aaa... i powiedzcie mi czy jak np. wyciągnę tylko do szkoły kolczyka.. czy będzie widać ze mam kolczyka... czy raczej nikt tego nie będzie widział ??   | 
|     |   | 
|  2008-06-19, 20:48 | #4 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: to zależy gdzie w danym momencie jestem;D 
				 | 

od dwoch dni jestem szczesliwa posiadaczka kolca w wardze na poczatek mam dluzszego labreta pozniej zmienie na podkowke tzn byc moze za 2 tyg. Mam tez kolca w pepku i moim zdaniem nie ma co porownywac poniewaz mnie ani jedno ani drugie nie bolalo ale tak serio moim znieczuleniem bylo myslenie tzn wyobrazalam sobie ze bedzie grzebal w tej warde dlugo igla a tu mile zaskoczenie chwila i dziurka juz byla.Zeby miec blizej ust musisz powiedziec ze chcesz w przyszlosci nosic kolko to zrobia taka odleglosc by bylo wszystko dopasowane.Kolczyka nie powinno sie wyjmowac "do szkoly" moje skromne zdanie albo chcesz go miec i nie ukrywac albo nie i sie mie kluj to jest odpowiedzialnosc za swoje czyny  sa jeszcze takie przezroczyste zatyczki ale nauczyciel zauwazy jesli bedzie patrzyl z bliska. nie mowie tego zgryzliwie nie odbieraj tego taak  Po za tym jesli bedziesz wyjmowala kolczyk podraznisz kanal jest duze prawdopodobienstwo ze dzuira sie zarosnie w kilka godz.Przede mna byla dziewczyna ktora wyjela na 2 godz kolec z wagi i byla drugi raz przebic | 
|     |   | 
|  2008-06-19, 21:09 | #5 | 
| Przyczajenie | 

Hej wam ja mam ochote na kolczyk w brwi   ale tez mialam ochote na kolczyk pod ustami w kaciku i jak myslicie gdzie najlepiej ;> | 
|     |   | 
|  2008-06-19, 21:33 | #6 | 
| Przyczajenie | 

Zyje sie chwilami

| 
|     |   | 
|  2008-07-25, 09:51 | #7 | 
| Przyczajenie | 

strasznie wyglada opuchlizna bo tego sie najbardziej boje

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|  2009-06-15, 13:39 | #8 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

ja mam w brwi i jestem z niego baaardzo zadowolona nie bolało ani troszeczke  co prawda poleciało troszke krwi i brew była puchnięta przez ok 2 dni  nie przemywałam niewiadomo czym zwyką wodą utlenioną i spirytusem  co prawda przez pierwszy tydzien spałam z opatrunkiem na brwi aby uniknąć zachaczenia o poduszkę w czasie snu  jednak nie zaklejałam go dokładnie aby był dopływ powietrza pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  2009-09-24, 22:24 | #9 | 
| Przyczajenie | 

Hej dziewczyny . Nie wiecie ile moze kosztowac kolczyk w WARdze - Lowbrets w Lublinie albo ile u was kosztuje takie cos?   
				__________________ http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/xXNeedlessXx | 
|     |   | 
|  2009-10-15, 00:24 | #10 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Leszno 
				 | 

mam aparat ortodontyczny stały. moge mieć kolczyk czy nie za bardzo? i w ogole czy od kolczyka w warze krzywią się zęby? | 
|     |   | 
|  2009-10-15, 03:30 | #11 | 
| Wtajemniczenie | 

Wiem, że są dziewczyny, które mają i aparat i kolczyka. A co do krzywienia się zebów...u siebie nie odnotowałam i nie słyszałałam, żeby tak się działo. No bo w jaki sposób?   | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-10-15, 07:00 | #12 | 
| Zakorzenienie | 

mie, może dojść jedynie do osuwania się dziąseł.

| 
|     |   | 
|  2009-10-15, 08:16 | #13 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Leszno 
				 | 

a nie będzie to kijowo wyglądać. ? bo ja mam okulary i aparat. niektórzy pojeżdżają mnie od BrzydUli. | 
|     |   | 
|  2009-12-28, 14:03 | #14 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-12 
				 | 

to sobie na oczy włóż soczewki, aparat w koncu sciagniesz a kolczyk zostanie....

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.