|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Coco Mademoiselle EDP wymienie
nieakualne, leci do Malgosi
![]() do wymiany: Coco Mademoiselle Chanel EDP ok. 60/100 ml, kartonik perfumy kupione w perfumerii, zareczam o oryginalnosci Nie szukam kolorowki, ni pielegnacji. Coco M. wymienie najchetniej na Coco Chanel EDP, badz OI, DV, FdB, Molekuly 01 cus w ten desen ... Pozdrawiam. Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-12-30 o 17:52 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coco Mademoiselle EDP wymienie
Witaj ,moze Nina Ricchi Ricchi 50 ml bez 3 psikow plus cos jeszcze?Mam jeszcze My Givenchy Dream 35 ml,Naomi Campbel Cat Deluxe 40/50ml
Edytowane przez memento12 Czas edycji: 2009-12-28 o 16:57 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
ja wpadłam tylko powiedzieć, że mam nowe cienie 4 Guerlain nr 480 śliczne szarości, nietestowane, w kartoniku, komplet, idealne. Gdybyś, w co wątpię, chciała wymienić perfumy za cienie, to jam chętna.
![]() uprzedzam tylko, tak jak inne dziewczyny, że gdybym od środy się nie odzywała, to ja w górach, ale podłączona do sieci, jak nic nie napiszę, to znaczy że śnieg duży i się nie znalazłam.
|
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
moze cos u mnie?
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Niestety dziewczyny, nic nie znalazlam za Coco M. Layla, Dziewczyno - ja Ci mowie, wez Ty jakie race duze, w razie zaginiecia puszczaj znaki dymne. Na wypadek jednak Twojego zaginiecia, to pamietaj, ze bylas na moich watkach mile widziana, z dobra mysla zawsze razniej umierac
|
||
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
jaaa jaaaa
![]() jakie masz wish? Bo ja chętna na coco bardzo
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
A może coś u mnie ?
p.s. Zapomniałam dodać, że poza perfumami w wątku mam jeszcze jakieś połowę butelki ze 100 ml Givenchy Extravaganza
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2009-12-29 o 00:17 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
jaki zapach Cie interesuje?
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słuchaj, ale to nie jest taki głupi pomysł z tymi racami albo widziałam takie uszy łosia w sklepie świecące na czerwono jakby co, mnie odkopią a tak serio serio, to ja się boję tych czarnych odmrożonych palców od stóp, więc nigdzie w góry daleko nie zajdę. Ale będzie cuudownie, sudety, pijalnie wód, powolne delektowanie się kawą, może w niebo spojrzę nawet i to wszystko już jutro |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Witaj! interesuje mnie twoja:
Coco Mademoiselle Chanel EDP ok. 60/100 ml, kartonik Zapraszam do mojego kramiku z perfumami: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post16045967 Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mnie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
może coś u mnie?
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
Pisałaś w moim wątku, że dysponujesz bronzerem diorowym, który bardzo mnie zainteresował, natomiast niewiem czego szukać w zamian? zapachowo jestem inwalidą a w kolorówce raczej minimalizm, ale spróbujmy
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, moze chcialabys gucci II edp?
|
|
|
|
|
#23 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- fairlight, masz sporo w watku, przejrze go wieczorem dokladniej. Za Coco M. jak dociekliwie zauwazyla Layla najchetniej przyjme Coco EDP badz OI, DV, FdB, cus w ten desen ... ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-12-29 o 15:08 |
||
|
|
|
|
#25 |
|
perfumove love
|
Ciężka sprawa, Layla wykrakała i nikt nic nie ma do zaproponowania
![]() Więc walczę dalej Poza wątkiem mam:15/30ml Valentino Rock'n Rose 55/100ml Etro Etra 30/35ml YSL Cinema 80/100ml Cacharel Promesse 35/50ml Shiseido Energizing Fragrance eau Aromatique 65/80ml PR Black XS |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
A może Calvin Klein Euphoria Spring Temptation 100 ml, nówka z kartonikiem, brak 2 psików testowych
|
|
#27 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wstepnie interesuje mnie Elle i pielegnacja, ale musze najpierw poczytac wiecej na temat tego specyfiku.
Dam znac jutro juz konkretnie. Cytat:
Cytat:
Mariola, przykro mi, ale z Euphoria zupelnie mi nie po drodze ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Dziewczyny drogie, Cocszka nieaktualna. Wymieniam ja z Malgosia. |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.