|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
dziwna budowa dlaczego?/ zdjęcie
czesc nie wiem czy na wlasciwym forum zamieszczam ten watek ale dobra. Mam problem z moja budowa . chodzi mi o to wciecie ponizej bokow wiecie o co chodzi. dlaczego ja tak mam>??mam bardzo szeroka miednice a nizej jakies taki dziwne wciecie,
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dziwna budowa dlaczego?/ zdjęcie
ja znam dużo osób z takim czymś ale nie wiem od czego to .. one jakoś nie mają kompleksu i nie zwracają na to uwagi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ha! moja siostra ma to samo a jest wprost powiem koscista... tez ma takie wystajace kosci i nie wie od czego... wydaje mi sie ze taka juz jej uroda... tak samo jak twoja...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
o widze ze nie jetsem sama ..nawet nie wiecie jak zazdroszcze innym dziewczyna ktore maja moze troche wiecej cialka ale nie maja tych wystajacych kosci.wolalabym juz miec wielki tylek niz takie cos ale coz trzeba sie ztym pogodzic i tyle kosci sobie nie zmniejsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
oj nie chciała byś
nie jest źle moja droga ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Jagodzianka... Nie jesteś sama
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
od biodrowek??watpie ja nigdy nie nosilam biodrowek jakbym ubrala to wy mi sie boki wylaly
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
ja tez mam wystajace kosci w tym miejscu i pomimo ze nie aleze do najszczuplekszych to i tak sa one widoczne.
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Też tak mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
chyba tak niestety sie nie da a szkoda chetnie bym wstrzyknela troche tluszczu z brzuchola
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Też nie brałam tych biodrówek na poważnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: Na potwierdzenie moich słów, tutaj wypowiedź modki fitnessowej, Midi w innym wątku na ten sam temat http://www.wizaz.pl/forum/showthread...n#post14844484
Nowa motywacja. Tym razem cel jest zdecydowanie długoterminowy. Edytowane przez hihi Czas edycji: 2009-11-24 o 11:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
powyzej tego wglebienie mam kosci takie szerokie troche tluszczu tez tam jest ale bez przesady takie kosci mi wystaja. czy od bielizny?? hmm..nie mam pojecia taka budowe od zawsze tzn.zaczelam w sumie sie tym przejmowac jakos w podstawowce jeszcze,napewno bielizna mi nie zrobila takiego wglebienia w kosci
![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- bez bielizny to wglebienie tak samo wyglada ale musialam zalozyc gacie do zdjecia hehhe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Tu nie o to chodzi - problem w tym, że długotrwałe noszenie ciasnej bielizny powoduje ugniatanie tkanki, tworząc TRWAŁE, właśnie tego typu jak Twoje, jak u niektórych boczki, czy bułki przy stanikach - fałdy tłuszczowo-skórne i zmiana na moment ubrania czy bielizny nic nie daje, trzeba nad tym później pracować równie długo jak się pracowałao nad tym, aby to powstało.
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
sama nie wiem moze i masz racje ale jakos trudno mi uwierzyc ze od bielziny mi sie tak zrobilo wiekszosc osob nosi tego typu bielizne a akurat ja to mam. a jest na to jakies lekarstwo jakies cwiczenia czy cos??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
też mam podobnie, ale zawsze myślałam że to wina tłuszczyku/ wpijajacych się w niego majtek...
Chociaż biodrówki nosze od czasu do czasu tylko... I majtkek nie mam za ciasnych ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Acha i jeszcze jedno nie przeszkadza mi to aż tak, nie rzuca się to w oczy..Nosze obcisłe sukienki i spódnice i czuję się w nich sexy ![]()
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! ![]() Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2009-11-24 o 23:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
tez mam taki problem, znalazłam jeszcze jeden wątek o tej tematyce, który pokazuje przyklad ciała za którym szaleją faceci a ma ten sam 'syndrom'
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=266509
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
no faktycznie u Jessici Alby tez troszke widac tez defekt ale minimalnie jakbym tak miala bo bym skakala po niebiosa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
a ja myslalam ze majtki mi sie wbijaja w boki......mam to samo.....masakra
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
ten sam problem. jestem szczupła. wypukłość wyżej to mięsień, tłuszcz i skóra, a ta niżej to kość.szerokość ustawienia tych dwóch kości jest o wiele większa od tłuszczyku wyżej. przestrzeń pomiędzy tymi dwoma wypustkami to tylko skóra. bardzo się wstydzę mojej budowy, dlatego ze różnica jest ogromna... nie chodzę na basen bo się wstydzę, nie opalam się, przed chłopakiem nie stanę w samej bieliźnie, nie ubiorę obcisłej sukienki. ciężko mi z tym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
mi tez jest z tym ciezko. jak miaalm ubrac stroj kapielowy to prawie ryczalam a w lustro nawet nie patrzylam. najgorzej jest jak kupuje spodnie i akurat trafie na te z nizszym stanie jak stoje w przymierzalni to chce mi sie palakac mam 2 pary spodni w ktorych jakos tako wygladam bardzo ciezko jest mi jakiekolowiek kupic zebym w miare wygladala.. terazz cwicze na twisterku i jestem na diecie moze troche spadnie mi tluszczyku z tym wystajacych okolic ale kosci niestety mi sie nie zmniejsza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
nie przesadzajcie! większosc ludzi nawet na to nie zwraca uwagi...... poza tym to są gorsze defekty i laski sie nie wstydzą.......;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
a skad wies ze nie zwracaja na to uwagi??moze porpstu o tym nie mowia??ja na poczatku sie tego wstydzilam chodzila tylko w luznych koszulkach i nikomu o tym nie mowilam i wszyscy pewnie sadzile ze jest ok. jakbys sama miala taka budowe inaczej bys mowila. wiem ze nie jest najgorzej ludzie maja gorsze defekty w budowie ciala ale uwierz ze nam tez nie jest latwo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
jak dla mnie wystarczy dobrac lepsze (wyzsze i wieksze gatki), bo te tylko potęgują ten efekt. Oczywiście to nie zlikwiduje problemu, bo prawdopodobnie poza opercją plastyczną nie da się z tym nic zrobic, ale na pewno bedzie wygladac o niebo lepiej. Niestety kazda z nas ma taka,a nie inna budowe ciala i wielu spraw nie da się zmienic.
Edytowane przez 1qazse4 Czas edycji: 2009-12-25 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
też mam podobnie mam kości biodrowe potem wcięcie i takie wybrzuszenie od ud a chciała bym mieć okrągła pupę ale ja mam jeszcze takie wcięcie w pośladkach taki dołek muszę coś z nim zrobić :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie wygladasz normalnie. Tzn jak normalna niezbyt wysportowana osoba. Po bokach miednicy tez sa miesnie. Jakbys je cwiczyla, do tego miala wycwiczony brzuch, zwlaszcza tu mowie o skosnych miesniach to nie wygladaloby to az tak "drastycznie".
Inna sprawa, ze jak dla mnie to jakies mega dziwne to nie jest. Ot, ludzie maja rozna budowe. Niezbyt rozumiem twoj problem. Nie masz jakiegos uposledzenia, normalnie wygladasz. Niebardzo rozumiem pytanie "od czego to mam?"/ "dlaczego tak jest w ogole?". Od tego, od czego ja np mam brazowe oczy. OD URODZENIA! ;D
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
moim zdaniem normalnie wyglądasz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.