|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
szampon do włosów i sucha skóra
Witam,
Od dłuzszego czasu poszukuje szamponu do mycia włosów farbowanych, normalnych i takich, które rosna na wyjatkowo suchej skórze głowy )) Nic dobrego jeszcze nie znalazłam (DOVE sie nie nadaje). Skóra pod włosami az mnie swedzi od wysuszenia. Jaki szampon nadaje sie na taka "przypadłośc"?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: szampon do włosów i sucha skóra
hey
poniewaz mialam niedawno zajecia z fryzjerstwa z bardzo dobrym fryzjerem moge ci tylko napisac ze szampon jest dopbierany do skory glowy a odzywka dla wlosow. pozdrawiam paula |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: szampon do włosów i sucha skóra
Poszukaj na KWC - na pewno coś znajdziesz
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/kategoria...ryzowanych.htm
najlepsze wakacje w moim życiu ! Turcja 08.07 - 22.07 mój największy cel na wakacje : wyśmienita zabawa + niesamowite wspomnienia : wykonany! walczę z trądzikiem: kuracja skinorenem, isotrexinem i tetracyliną |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

)) Nic dobrego jeszcze nie znalazłam (DOVE sie nie nadaje). Skóra pod włosami az mnie swedzi od wysuszenia. Jaki szampon nadaje sie na taka "przypadłośc"?