|
Notka |
|
Masaż Miejsce dla osób, które interesują się masażem wyszczuplającym i zdrowotnym. Dołącz do nas, podziel się swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
1. Wpływ czynnikow fizykalnych na organizm ludzki 2. Wplyw masazu na uklad krwionosny
Witam,chcialabym uzyskac odpowiedzi na dwa pytania :
1. Wpływ czynnikow fizykalnych na organizm ludzki 2. Wplyw masazu na uklad krwionosny Jezeli ktos bylby cierpliwy i chetny to prosilabym o obszerniejsze odpowiedzi na te pytanka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: Pytania
dziunia1 napisał(a):
> Witam,chcialabym uzyskac odpowiedzi na dwa pytania : > > 1. Wpływ czynnikow fizykalnych na organizm ludzki > 2. Wplyw masazu na uklad krwionosny > > Jezeli ktos bylby cierpliwy i chetny to prosilabym o obszerniejsze odpowiedzi na te pytanka ![]() Witam, jak widzę odpowiedzi na te pytania są zadane pewnie w celach profesjonalnych. Może jakaś praca z tym związana? Obszerniejsze informacje znajdzie Pani min. w literaturze fachowej: Masaż KLasyczny Pana Adama Zborowskiego, wydawnictwo A.Z. Miałem zamiar napisać krótko i zwięźle na ten temat, no ale nie mam mozliwości napisania pracy naukowej na ten temat na forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za odzew i wskazówki,sadze,ze w podanej lekturze znajde potrzebne mi wiadomosci.
Oceną z pracy mam nadzieje,że będę mogła się pochwalic ![]() Pozdrawiam A. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Nie wiem czy nie za późno, ale wysłałam Ci maila.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.