|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Jaki kolor sukni ślubnej do USC dla typu "lato"?![]() Jestem tu pierwszy raz. Całe szczęście, że znalazłam to fachowe forum teraz ![]() ![]() Może tu znajdę pomoc? Będę wdzięczna za jakąkolwiek poradę ![]() W czerwcu mam ślub w USC. Nie jestem pewna jaki kolor sukni (oraz materiał) byłby dla mnie najlepszy. Mój typ urody to LATO (chyba ![]() Wstępnie mam na oku kreację jasnofioletową (kolor pastelowy, chłodny), ale nie wiem czy to dobry trop. Materiał - może satyna? Ps. Jeśli trzeba będzie, to się obnażę, tzn. prześlę swoje zdjęcie (ech, czego to się nie robi dla urody ![]() Pozdrawiam. "Raczkująca" (na forum) czerwcowa_panna_młoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
![]()
Witaj
Zdjęcie mile widziane;-) Do typu lato jak najbardziej pasuje satyna, jedwab. Co do kolorów to odcienie chłodne: biel, perłowy, ecru, róż. Po week-endzie- jak wkleisz zdjęcie wyślę Ci kilka propozycji;-) pozdrawiam sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jaki kolor sukni ślubnej do USC dla typu "lato"?
Bardzo dziękuję za odpowiedz! Oczywiście, że prześlę zdjęcie. Przez weekend wybiorę jakieś odpowiednie
![]() Pozdrawiam. Monika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Wklejam swoje zdjęcie. Mam nadzieję, że się nadaje. Teraz będę z niecierpliwościa czekac na propozycje kreacji ślubnych
![]() ![]() http://images1.fotosik.pl/13/nzpe7eviwyusu5no.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Sorki, ale ucze się wklejac zdjecia!
Edytowane przez czerwcowa_panna_mloda Czas edycji: 2006-01-16 o 13:17 Powód: wkleiłam zbyt małe zdjęcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Wydaje mi się ze to ww. zdjecie jest zbyt male. Dorzucam więc wieksze i zrobione w świetle dziennym.
Ps. Pierwszy raz wklejam fotki do postów ![]() http://images3.fotosik.pl/13/nkxdtvnyyoaidevn.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Hey!Szczerze mówiac to z początku miałam wątpliwosci,czy aby na 100%jestes"Latem"...i chyba rzeczywiscie-jesteś typem mieszanym czyli Lato+..coś
![]() ABSOLUTNIE widzę Ci w kreacji w kolorze brudny,zgaszony róż-uważam,ze ten kolor wynaleziono specjalnie z myśla o Tobie ![]() Pieknie będzie Ci tez w ecru-to także kolor,który podkresli Twą urode,po za tym będziesz w nim wyglądać tak elegancko... Co do materiału-satyna..?Hmm....a może szlachetny,zwiewny,romant yczny szyfon???Mi bardzo podoba sie ten materiał... Pozdrawiam serdecznie, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
![]() Sliczne dzięki za podpowiedz. Coś tak mnie właśnie ciągnie do rózu i fioletu, wiec to chyba to! ![]() Coż, ja sama mam wątpliwość, czy jestem czystym latem ![]() Co do materiału sukienki dobrze by było, żeby się nie gniótł. Szukam 2 w 1, bo ma to byc jednocześnie sukienka wieczorowa. Chialabym założyc ją jeszcze kiedys, np. na jakis bal lub przyjęcie ![]() Jeszcze raz dzieki! Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
nie powiedziałabym, że jesteś latem, prędzej zimą. lato jest stonowane, popielate... a Ty masz bardzo wyrazistą urodę.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Klasycznym latem z pewnością nie jestes.Wydaje mi sie,ze jestes typem mieszanym lato-zima,tak jak ja
![]() Mysle,ze fiolet i róż bylby jak najbardziej odpowiedni i twarzowy dla ciebie,mnie tez ciągnie do tego typu kolorkow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Dzieki dzieczyny!
Nicość - dzieki za linka, duzo tam znalazłam dla siebie ![]() ![]() Człowiek patrzy na siebie i wydaje mu sie ze we wszystkim dobrze wyglada ![]() Mimo to poprosze jeszcze chyba o ostateczne rozstrzygniecie jakim typem jestem, ale najpierw zbiore wszystkie dane i pobawię sie w nowym wątku w te zgadywanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Mimo to, jeśli aktualna jest propozycja Sam, że pokazanie mi wzorów sukien, to ja poprosze, pomoże mi to w decyzji.
![]() Będę bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
No tak, ten watek to ja sama chyba zamkne, bo temat w sumie uległ zmianie. Nie jestem ponoć latem;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja widzę Cię raczej w kolorze brzoskwiniowym, łososiowym, w barwach ciepłej, herbacianej róży, bez odblaskowej satyny, raczej w miękkim, otulającym materiale, który przyciąga światło i wzrok ![]() (PS. Wyjdzie na to, że Cię śledzę po wizażu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
![]()
Witaj
Otwiera mi się tylko pierwsze zdjęcie:-( drugie niestety nie;-( Co do typu mam wątpliwości jakim typem jesteś- na zdjęciu wyglądasz dość ciepło - włosy wpadają w rudość;-) Przeslij jeszcze pare zdjęć, które będą pomocne do oceny typu. A tymczasem wklejam kilka propozycji zdjęć ukni, które moim zdaniem do Ciebie pasują- ja bym Cie widziała w ecru - i teraz od typu zalezy czy kolor ma wpadać w chłodny czy ciepły odcień. pzdr sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Dziękuje Sam
![]() Po wyniku długiej dyskusji innych wizażanek wyszło na to, że najprawdopodobniej jestem typem chłodnym. Zdjęcia mojej osoby w innych kolorach znajdują się w tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=93254 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.