|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Sutki
Nie za bardzo wiedzialam gdzie umiescic ten temat wiec zadecydowalam ze umieszcze go tu.
Czy da sie jakos przyciemnic sutki? Nie jest to zadne zboczenie, po prostu sa w kolorze skory i nie wyglada ta dobrze. Glupio mi w sumie zakladac ten watek, ale mam nadzieje ze zostane zrozumiana a nie obsmiana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sutki
Usta np można przyciemnić lekko robiąc masaż szczoteczką, ale nie wydaje mi się żeby to był dobry pomysł robić to z sutkami...
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Samoopalaczem? Solarium? Tylko trzeba uważać na brodawki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
Oj szczoteczka to chyba nie bedzie dobry pomysl ![]() Solarium bedzie chyba zbyt agresywne, zastanawialam sie nad samoopalaczem ale boje sie ze bedzie to wygladac dziwnie, podrazni mnie badz bede miala pomaranczowe sutki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
podrażnić nie powinno bo zazwyczaj jak się smaruje samoop. to smaruje także piersi i nic się z sutkami nie działo...
![]() Możesz spróbować nakładać samoopalacz albo balsam brążujący na same sutki...W razie czego nie chodzisz z gołym biustem po ulicy przecie ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
daj znać jak poszło !
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Wątek lepszy niż ten o wybielaniu warg sromowych
![]() Zaakceptuj je takimi, jakie są i ciesz się, że w ogóle są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Solarium powinno dać efekt, jeśli chodzę się tam opalać (w sumie nie mam na celu przyciemnić sutków
![]() ![]() aczkolwiek u różnych osób może to wyglądać inaczej -sutek sutkowi nierówny ![]() Edytowane przez martasdz Czas edycji: 2009-12-28 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A masz dzieci? Bo po urodzeniu dziecka bardzo często sutki ciemnieją. To tylko od Ciebie zależy jak daleko chcesz sie pounąć dla innego koloru sutków ![]() Jak nie chesz samoopalacza, to pozostaje balsam brązujący, jest zazwyczaj mniej agresywny. Zresztą nawet jakby Ci saoopalacz miał zrobić sutki w ciapki pomarańczowe - to przecież z czasm się zmyje. Nie jest to makijaż permanentny ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest tez szansa, ze ściemnieją na stałe, w wyniku opalania się topless. Solarium bym jednak unikała, poczekaj do lata i na plaże dla golasów na opalanko. Tylko ostrożnie i używaj filtrów, skóra na piersiach jest bardzio wrazliwa a poparzenia słoneczne bolą tam bardziej niz gdzie indziej.
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16090892]Wątek lepszy niż ten o wybielaniu warg sromowych
![]() Zaakceptuj je takimi, jakie są i ciesz się, że w ogóle są ![]() Był taki ![]() A jak ona ma BARDZO maleńkie i do tego sutki 'białe'? Jesli przyciemnienie sutków pomoże jej podnieść samoocene to dlaczego ma tego nie zrobić? ![]() Oczywiście mówie tutaj o sposobach które nie zaszkodza jej
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Był taki, owszem, nie tak dawno na ginekologii
![]() No super, ale akurat sutki są szalenie delikatne i raczej niewskazane jest wystawianie ich na mocne promienie czy to słońca, czy solarium, czy smarowanie różnymi chemikaliami typu samoopalacze ![]() BTW, jeśli są malutkie, to przyciemnienie przeca ich nie powiększy, nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiedz, dlaczego tak bardzo Ci przeszkadzają? W końcu na co dzień ich nie obnażasz...
Co to jest miłość ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca http://s3.suwaczek.com/20090530040117.png http://www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvry96uqg4.png 15.12.2010 - prawo jazdy zdane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16096342]Był taki, owszem, nie tak dawno na ginekologii
![]() [/quote] ![]() Że też ja nigdy na takie perełki nie tragiam ![]() ![]() Cytat:
![]() A do to samoopalacza to rzeczywiście może lepiej nie, może wysuszyć...Ale jakis balsam delikatnie brązujący? Np Daxa? Jeszcze nigdy mnie nie podrażnił, a mam dość wrażliwe ciało. Jak się smaruje to całe ciało, więc sutki też ![]() Własnie popatrzyłam na moje i tez jakieś szalenie ciemne nie są ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Tak, wiem ze sutki ciemnieja czesta po ciazy. Problem w tym, ze ja nie planuje dzieci tzn nie planuje wlasnych. Wystarczajaco duzo dzieciakow walesa sie po domach dziecka, nie wynika to z mojej nieplodnosci ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16090892]Wątek lepszy niż ten o wybielaniu warg sromowych ![]() Zaakceptuj je takimi, jakie są i ciesz się, że w ogóle są ![]() Niektorzy sa sparalizowani, a jeszcze inni niewidomi. Do czego zmierzam, wiem ze jest masa takich kobiet i jest to dramat,ogromne obciazenie psychiczne. Co nie zmienia faktu, ze jezeli moge poprawic wlasne samopoczucie nie krzywdzac przy tym nikogo to czemu nie ? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16090892]Wątek lepszy niż ten o wybielaniu warg sromowych
![]() Zaakceptuj je takimi, jakie są i ciesz się, że w ogóle są ![]() Mnie bardziej kręci wybielanie odbytu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Pomadką je
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- W filmie BRUNO bylo cos o tym, jak sie nie mylę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Czytalam kiedys ze sutki ciemnieja z wiekiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Jesli chcesz przyciemnić sutki, czy całe piersi, to może rzeczywiście jakimś kremem brązującym
![]() ![]() Jeśli chcesz przyciemnić brodawki, to nie wiem jak, co najwyżej przez kontrast w sensie, że nie będziesz się opalała, smarowala samoopalaczami... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.