|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Najukochańsza piosenka
Jaka jest wasza Najukochańsza nutka, i co sparawiło, że osiągnęła te miano?
Jaka się kojarzy z Waszym TŻ ? ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Najukochańsza piosenka
jedna piosenka która do mnie powraca i zawsze tak samo się mi podoba to Go Go Dolls- Iris. Kojarzy mi się z kimś z przeszłości i z czasami liceum i z pierwszym prawdziwym uczuciem.
Jeśli chodzi o piosenkę która kojarzy mi się z Tżetem to "make it rain" Fat Joe i Lil Wayna, ale ta do najromantyczniejszych nie należy ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
chyba "lemon tree"
![]() kojarzy mi się z dzieciństwem, lata 90, wyjazdy do babci, ta piosenka leciała w Polonezie mojego taty :} po prostu dobrze mi się kojarzy i całe życie mam z nią jakąś styczność. Nieśmiertelna.
![]() |
![]() |
#4 | |
Różowy Jednorożec
|
Z TŻ.. Hm. Chyba YMCA, pamiętam jak na weselu mojej kuzynki razem z moim tatem tańczyli do niej na scenie
![]() A tak poza tym, mam dwie piosenki których mogę słuchać zawsze i nie nudzą mi się ani ciut: * Dj. Bobo - "There's a party" * SouledOut - "Feel the summer" Obie piosenki mają bardzo pozytywną nutę, są takie... takie optymistyczne. I mimo tego, iż starocie, nie znajdę wśród nowych piosenek żadlej lepszej od nich. ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
tak!
Tęcza, brokat, jednorożce. ![]() Jeste mamą! ![]() ![]() Edytowane przez PinkSlip Czas edycji: 2009-12-27 o 21:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Najukochańsza? Zdecydowanie 18th floor balcony - Blue October. I może jeszcze Jesus of suburbia Green Day, kojarzy mi się z bardzo szczęśliwym dla mnie czasem ogólniaka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
"You're beautiful" Jamesa Blunta
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
'nothing else matters' metallika [nieśmiertelna - od kiedy jako dzieciak ją usłyszałam]
i mam wiele innych ktore lubie |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.