|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Piaskowanie zębów
Witam,nie wiem czy wątek zamieściłam w dobrym dziale,w razie czego proszę o przekierowanie tematu
![]() Otóż mam pytanie odnośnie piaskowania zębów-czy piaskuje się tylko wewnętrzną stronę zębów,tam gdzie najczęściej zbiera się osad czy można również poprosić o czyszczenie strony zębów na które że tak powiem patrzą inni ludzie? Raz miałam ów zabieg ,co prawda mało miałam tego osadu po wewnętrznej stronie jamy ustnej ale i tak nie był on dokladnie oczyszczony,pani nawet nie spiaskowała szóstek i siódemek. Natomiast chciałam trochę odświeżyć moje zęby w całości,większe uczucia gładkości,trochę świeższe ząbki ale zastanawiam się czy wlasnie piaskują stronę zewnętrzną zęba? Nie mogę znaleźć inf. na ten temat. Dodam,że wybielanie zębów nie interesuje mnie,podoba mi się moj kolor po prostu chcialabym je lekko oczyscic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Piaskowanie zębów
Oczywiście, że piaskuje się też zewnętrzną stronę zębów
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja zawsze miałam piaskowane wszystkie zęby, po obu stronach mimo że sięgają mi prawie po gardło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Piaskowanie moich zębów skończyło się jakoś na piątkach. Przypuszczam, że właśnie dlatego, żeby uniknąć skierowania tego strumienia wprost na gardło. Z samego zabiegu jestem zadowolona, aczkolwiek wyobrażałam sobie spektakularne efekty. Zęby są po prostu czyste, ot co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.