|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Podkład High Performance Isa Dora, La roche - posay , iwostin i inne
NIEAKTUALNE
WITAM Do wymiany mam takie oto kosmetyki: Na szaro nieaktualne. PIELĘGNACJA: IWOSTIN CAPILLIN Krem na naczynka SPF 20, pojemność to 40 ml, zużycie oceniam na 1/4 , jest ważny do 11.2010r. DAX COSMETICS "PERFECTA krem dotleniający do cery mieszanej z mikroperłami matującymi" pojemność 50 ml, użyłam go 3 razy, ważny do 12.2011r. LA ROCHE - POSAY "HYDRAPHASE XL wersja czyli LEGERE SPF 15-UVA II PPD", pojemność 50 ml., zużycie oceniam na 1/4, ważny do 04.2012r. OLAY "active hydrating" hydrożel nawilżający do cery mieszanej lub tłustej , pojemność 50 ml., użyty 3 razy, ważny do 12.2011r. DERMIKA MERITUM krem wygładzająco - dotleniający do każdego typu cery, pojemność 50 ml., użyty 3 razy, niestety na opakowaniu nie ma daty ważności ale był kupiony 2 tygodnie temu więc na pewno jest świeżutki tym bardziej że to nowość z serii MERITUM. DAX COSMETICS " PERFECTA Nawilżanie krem wygładzający pierwsze zmarszczki Sok Aleosowy na noc" pojemność 50 ml.,nieużywany bo się w porę kapnęłam że chciałam ten na dzień a nie na noc, wazny do 12.2011r. AA "Ultra Nawilżanie" Krem nawilżająco-normalizujący, pojemność 50 ml., użyty 2 razy, ważny do 03.2011r. MAKIJAŻ: Podkład ISA DORY HIGH PERFORMANCE w kolorze 02 czyli vanilla beige, zakupiony 07.01.2010r.,mam paragon, użyty 3 razy, pojemność to 30 ml Everyday Minerals , Sample o pojemności 1 gr. : korektor w kolorze MINT czyli na rozszerzone naczynka Korektor PEARL BEIGE praktycznie do wszystkiego Róż w kolorze SNUGGLE- wszystkie sample użyte tylko w celu sprawdzenia koloru. LA PRAIRIE - Puder Sypkiw kolorze Translucent 2, została dokładnie połowa, nie potrzebuję całości , zostawiam go w oryginalnym opakowaniu i dołączam oryginalną gąbeczkę jakoś nie umiałam się nią posługiwać , wyprałam ją dokładnie.Oceniam że zostało go ponad 20 gr. Wszystkie kosmetyki kolorowe są zakupione przeze mnie w ciągu ostatnich 6 miesięcy są ważne i gotowe do użycia Kosmetyki wysyłam zawsze dobrze opakowane i zabezpieczone z potwierdzeniem nadania i tego oczekują od osób chętnych na wymianę, osoby z mniejszą ilością przekupek proszę aby wysłały paczki jako pierwsze. Interesują mnie przede wszystkim odsypki meteorytów, wysoko półkowych pudrów sypkich oraz kosmetyki do kąpieli, nie znaczy to że nie wezmę pod uwagę innych propozycji ![]() Edytowane przez mazidełko Czas edycji: 2010-01-13 o 16:22 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: La prairie, La Roche-posay, EDM i kremiki
bylabym chetna na la prairie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:\
Everyday Minerals , Sample o pojemności 1 gr. : korektor w kolorze MINT czyli na rozszerzone naczynka Korektor PEARL BEIGE praktycznie do wszystkiego Róż w kolorze SNUGGLE- wszystkie sample użyte tylko w celu sprawdzenia koloru. i Ivostin Cappilin? zaprASZAM ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
LA PRAIRIE - Puder Sypkiw kolorze Translucent 2, została dokładnie połowa, nie potrzebuję całości , zostawiam go w oryginalnym opakowaniu i dołączam oryginalną gąbeczkę jakoś nie umiałam się nią posługiwać , wyprałam ją dokładnie.Oceniam że zostało go ponad 20 gr.
znalazłabyś coś u mnie?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() LA ROCHE - POSAY "HYDRAPHASE XL DAX COSMETICS " PERFECTA Sok Aleosowy LA PRAIRIE - Puder Sypkiw kolorze Translucent 2 Zapraszam, zajrzyj ![]() Mam metorki Guerlain 03 Beige Chic- 21 sztuk o niewielkim zużyciu i... inne ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-12-26 o 20:15 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za krem la roche posay? mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387320
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za LA PRAIRIE - Puder Sypki ?
![]()
![]() |
#8 |
BAN stały
|
LA ROCHE - POSAY "HYDRAPHASE XL
cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie? Podoba mi się kilka rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
a gdybym zrezygnowała z Ivostinu to oddałabyś 3 sample za miniaturę collistar?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam u siebie, daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
w takim razie zapraszam na PW obgadamy szczegóły wymianki
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
moze cos u mnie w ktoryms z watkow za:
Podkład ISA DORY HIGH PERFORMANCE w kolorze 02 czyli vanilla beige, zakupiony 07.01.2010r.,mam paragon, użyty 3 razy, pojemność to 30 ml ? odpowiedz prosze u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.