|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
problem z netem :(
hej dziewczyny
![]() przepraszam was bardzo temat powinien być raczej w dziale "problemy techniczne" aleee tu jest własnie mój problem. nie wiem o co chodzi. to chyba antywirus blokuje mi niektóre stronki w necie i wyskakuje mi takie coś jak na foto. nie moge wejść na niektóre działy na forum, wątki ![]() ![]() wiecie moze co moge z tym zrobic? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: problem z netem :(
też tak czasem mam...
spróbuj od 1) sprawdzenia czy data na komputerze jest ustawiona prawidłowo 2) czy godzina jest ustawiona prawidłowo 3) jak jest okej, odinstaluj przeglądarkę i zainstaluj na nowo to najszybsza droga do sukcesu ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
czasem bywa tak że to przeglądarka blokuje dostęp do stron, przynajmniej tak u mnie bywalo, ze wiele stron na mozlii nie otworzylam za to w tym samym czasie spokojnie moglam je obejrzec na IE. i dlatego pozegnalam sie z mozilia i obecnie pracuje non strop na operze, tu takich problemow nie mam, ale nie wiem czy u ciebie tez to rozwiaze problem... moze warto sprobowac.. informatykiem nie jestem, wiec niestety inaczej poradzic nie umiem..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
podbijam niestety.
![]() godzina, data na kompie dobra. ta sama sytuacja w dwóch przeglądarkach..mam Internet Explorer i Firefox denerwujące to..np. czasem mogę wejść do jakiegoś tematu na pierwszą lub drugą str. tylko, a żeby zobaczyć najnowszą odpowiedź musze kliknąć na "odpowiedz" i czytam tam na dole "wiadomości w watku" a całe forum przez subskrybowane.. ![]() na większość działów to już w ogóle ![]() marzy mi się normalnie zajrzeć na Targowisko które odwiedzam poprzez "nowe posty" ![]() kochane błagam o pomoc bo wyjde z siebie dla przykładu jeszcze na Allegro nie moge wejść na aukcje z nazwą "wodoodpo**rny" (napisałam oddzielnie bo już tego wątku nie zobacze ;p) może ten antywirus (kaspersky) blokuje mi strony z jakimis konkretnymi wyrazami? ![]() Edytowane przez aaniolekk Czas edycji: 2010-01-07 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.