|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Próbki, odlewki - Diamonds, Ricci Ricci, Miss Dior Cherie, szampon Herbal Essence
NIEAKTUALNE!
MAM DO WYMIANY: dokładka 2010.01.08 na szaro nieaktualne na czerwono dokładka PRÓBKI : ·Gucci EDP – 1,7 ml – u mnie trochę więcej niż pół próbki ·HERMES Eau Des Merveilles- 1,6ml – u mnie sporo więcej niż pół próbki ·Promesse Cacharel EDT – 1,5 ml - u mnie troszkę mniej niż pół próbki ·Flowerbomb Viktor&Rolf edt - 1,5ml – u mnie ok. ¼ próbki ·Gucci EDP II – 1,7 ml – u mnie więcej niż pół próbki ·Hermes Un Jardin Sur Le Nil (nie mam na nią opakowania) – u mnie pół próbki ·Eau Indigo L'eau Par Kenzo - 1,5ml – u mnie sporo więcej niż pół próbki ·Hermes Un Jardin en Mediterranee EDT- 2 ml – u mnie sporo więcej niż pół próbki ·Jil by Jil Sander- 1,2ml – u mnie prawie pełna próbka ·Gucci Rush EDT – 1,7 ml – u mnie więcej niż pół próbki ·Flora by Gucci - 2ml – u mnie ciut więcej niż pół próbki ·Escada Signature EDP – 2 ml – u mnie więcej niż pół próbki ·Issey Miyake L'eau D'issey - 1,2ml – u mnie pół próbki ·YR Neonatura Cocoon (r) - z wymianki- ok. 1 ml ·Salvador Dali Laguna edt (r) - z wymianki - ok. 0,9 ml ·Cartier Le Baiser du Dragon - z wymianki - ok. 0,3 ml ·Tea for Two - z wymianki (r)- ok. 0,5-0,6 ml ·Cacharel Amor Amor - ok. 0,5 ml ·Hypnotic Poison (r)– z wymianki - ok. 0,7 ml ·Baby Doll (r) - z wymianki – ok. 0,8 ml ·Diamonds Armani edt – ok. 0,2 ml ·Amor Amor Sunshine Cacharel edt – ok. 0,4 ml ·Black Tourmaline (r) – z wymianki – ok. 0.6 ml ·Molecule 01 (r) – z wymianki – ok. 0,2 ml ·Rock Crystal – (r) – z wymianki – ok. 0,4 ml ·Purplelight Salvador Dali – z wymianki – ok. 0,8 ml ·Chopard Wish – z wymianki – ok. 0,7 ml ·Dolce Vita Dior – z wymianki- ok. 0,6 ml ·Cardinal – z wymianki – kropelka czyli ok. 0,1 ml dla poznania zapachu + Ange ou Demon Tendre – tu nie widać, ale coś jest ok. 0,3 ml na pewno L'eau Jadore Dior – 1 ml – tu też nie widać, coś na pewno jest – może być mniej niż pół próbki Echo woman Davidoff - 1,6 ml – też nie widać, ale pół na pewno jest ODLEWKI ZE WSPÓLNYCH ZAKUPÓW: ARMANI DIAMONDS – ok. 4,5 ml MISS DIOR CHERIE – 5 ml bez 2 psiknięć RICCI RICCI – 5 ml bez 2 psiknięć Mogę zrobić odlewkę 5 ml Nina Ricci Nina SHALIMAR EDP - 5 ml bez jednego psiknięcia SZAMPON I ODŻYWKA Herbal Essence z ekstraktami z nektarynki i kwiatu różowego koralowca (zużycie widoczne na zdjęciu) POSZUKUJĘ PRÓBEK: Yves Roche - Nature Millenaire Cacharel - Gloria Kenzo - Jungle Elephant Hugo Boss – Intense, Deep Red Armani - Mania (czarna, jeśli jeszcze ktoś ma) Lacoste - Touch of Pink Versace – Bright crystal D. Karan – Black Cashmere Lancome - Poeme Nina Ricci – różne oprócz Nina Narciso Rodriguez - Black for her Hermes 24 Faubourg Versace – Woman Cacharel - NOA Lolita Lempicka - Si Lolita Calvin Klein – Truth, Obssession Zagorsk Avignon Guerlain – Insolence Winter Delice Cedarwood Tea New Haarlem Dzing Viktor&Rolf - Eau Mega I wielu innych, których nie znam… ![]() ODLEWEK lub z FLAKONIKIEM: Joop Jette Kenzo Indian Holi Z FLAKONIKIEM : Różne Lolity – wystarczy 5 ml ![]() + jestem otwarta na propozycje Zapraszam ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-01-14 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Perfume Lover
|
Dot.: Próbki, odlewki - Diamonds, Ricci Ricci, Miss Dior Cherie, szampon Herbal Essen
cos u mnie za ricci ricci?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki, odlewki - Diamonds, Ricci Ricci, Miss Dior Cherie, szampon Herbal Essen
·Flowerbomb Viktor&Rolf edt - 1,5ml – u mnie ok. ¼ próbki
znajdziesz coś u mnie? ![]() pozdrawiam! ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Odpisane u Was
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hmm najbardziej zależy mi właśnie na V&R.
Interesują mnie tylko słodkie zapachy, mogłabyś mi ewentualnie jakieś polecić z Twoich próbek? (oprócz m.in.BabyDoll, Amor, Promesse, Rush, Wish, Ange Ou Demon, bo te znam i mam ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Marzenko, Wish mam, ale HP i Diamonds nie lubię niestety.. Także jeśli byłabyś zainteresowana nadal to pasowałoby Ci Twoje V&R 1/4 próbki, za moje psiknięte też dla sprawdzenia zapachu Hypnose Senses Lancome? ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Princeska odpisałam u Ciebie.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
masz rację.. no to może:
·Flowerbomb Viktor&Rolf edt - 1,5ml – u mnie ok. ¼ próbki (czyli to będzie mniej niż 0,5ml?) ·Tea for Two - z wymianki (r)- ok. 0,5-0,6 ml Dolce Vita Dior – z wymianki- ok. 0,6 ml ·Amor Amor Sunshine Cacharel edt – ok. 0,4 ml To będzie razem około 2,1 ml za moje: Lancome Hypnose Senses edp, 2 próbki z atomizerem - jedna nowa 1,5ml, a w drugiej zostało około 1ml. czyli łącznie około 2,5ml Co Ty na to? ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Tylko hypnose senses mam podwójne. To może: ·Flowerbomb Viktor&Rolf edt - 1,5ml – u mnie ok. ¼ próbki (czyli to będzie około 0,4) ·Tea for Two - z wymianki (r)- ok. 0,5-0,6 ml Dolce Vita Dior – z wymianki- ok. 0,6 ml ·Amor Amor Sunshine Cacharel edt – ok. 0,4 ml To będzie razem około 2 ml za: 1ml Hypnose Senses jakieś 0,9ml Shiseido Zen ? Co Ty na to? ![]() ![]() Matko, ale wyliczanie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Pasuje
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Wysyłam adres na PW do wymianki
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hello zapraszam
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.