|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
problem ze sobą.
Hej.
Piszę tu bo potrzebuję to gdzieś napisać. Sama już nie wiem co ze mną jest, właśnie skończył się mój dwuletni związek. Jest mi z tym koszmarnie bo rozstanie było głównie moją przyczyną. Nie radzę sobie ze sobą sama. Od niedawna jestem strasznie rozchwiana emocjonalnie , potrafię płakać na wiadomościach , filmach ,ale co gorsze płacze też bez przyczyny i z jakiś kompletnie błahych powodów. Kiedyś byłam pewna siebie , towarzyska , łatwo nawiązywałam znajomości lubiłam wychodzić śmiać sie.... Teraz ide ulicą i nie patrze po ludziach bo wydaje mi się że jestem brzydka, gorsza . Jak widzę ładną kobietę , zadbaną , ładnie ubraną zwracającą na siebie uwagę to od razu mam zły humor , chce mi się płakać i chciałabym się schować , zniknąć. Mój ex często mówił mi że mnie kocha , ale na początku więcej patrzył się na kobiety na ulicy niż na mnie. Mało kiedy słyszałam od niego coś miłego a jak już to miałam wrażenie że jest t wymuszone. Z moim ojcem nie dogaduje się od dawna, zawsze się go bałam , potrafił mnie często zgnoić i czepiać się czegokolwiek. W sumie jak teraz na to patrze to robie w życiu i w moim związku wiele rzeczy tak jak mój ojciec i w sumie wewnąrz nienawidzę się za to i za to że nad tym nie panuję. Też czepiałam się mojego faceta o różne głupoty , krzyczałam , mam też niekontrolowane zbytnio odruchy agresji. Nie umiem nad sobą panować . Wczoraj zepsulam mojemu facetowi imprezę sylwestrową, przez swoje problemy. Jak zobaczyłam dwie śliczne dziewczyny z połową tyłka na wierzchu do których śliniło się pół imprezy łącznie ze starszymi osobami to sam fakt , że mój facet mógłby się do nich tak ślinić , latać za nimi i wlepiać się sprawił że siedziałam pół imprezy zła i co gorsze nie umiałam pohamować płaczu. Czułam się tam nikim, nie umiem ostatnio rozmawiać z ludźmi , robię się aspołeczna , wolę siedzieć w domu pod kołdrą i przez to już nawet nie wiem jak rozmawiać z innymi , o czym. Przez to skończyliśmy szybciej imprezę , mój facet ze mną zerwał a ja spędziłam pół następnaego dnia u niego w domu ( byliśmy na wsi na imprezie i żeby nie jechać po pijanemu spaliśmy w jego domu rodzinnym - mama dziadkowie , kuzn siostry) i czułam się jak wyrzutek bo nawet nie siedział koło mnie. Nie dziwie się , sama wiem że to dobrze że ze mną zerwał bo mam problem ze sobą. Nie umiem panować nad własnymi emocjami , zachowaniami ... Kocham go , ale nie wiem już jak siebie zmienić. Jest mi tak koszmarnie źle z tym że jego znajomi uważają mnie za dziwaczkę , że zepsułam mu sylwestra i pewnie gdyby nie to ze w koncu ze mną zerwał zepsułabym mu całe życie. Nie wiem czy z takim czymś można iść do psychologa skoro sama sobie z tym nie radzę? Przepraszam za rozwlekłość i chaotyczność , dziękuję że mogłam to z siebie wyrzucić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: problem ze sobą.
Od dawna tak masz?
Może to własnie efekt zachowania Twojego ojca ![]() ![]() Szkoda tylko tego sylwestra...bo skoro jednak Twój TŻ nie slinił się tak jak wszyscy inni(tak wnioskuje ,bo napisałaś 'sam fakt , że mój facet mógłby się do nich tak ślinić , latać za nimi i wlepiać się'.czyli tego nie robił).to raczej nie powinnaś się tak przejmować, bo Twoj facet jest w porządku ![]() Skoro go kochasz to może spróbuj z nim pogadać, powiedz, że ostatnio masz gorszy okres w zyciu itp. I musisz też jakoś podbudować swoją samoocenę...myślałam, że dziewczyny mając TŻta juz nie mają z tym takich problemów ![]() ![]() ![]() ![]() Jasne, ze mozna z czyms takim iść ![]() ![]() Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Buc
|
psycholog i polecam również badania hormonalne, szczególnie jak masz inne objawy ( okres, cera itp. ).
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Tż nie zauwazyl ze od jakiegos czasu jest cos z Toba nie tak ?.. probowalas z nim rozmawiac? probowal Ci pomoc?
.. najlepszym wyjsciem jest rozmowa z psychologiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.