|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Guerlain Meteoryty Beige Chick
Witam
Chętnie zamienię odsypkę (proponuję poł opakowania) meteorytów Beige Chic za taką samą ilość meteorytów Imperiales ![]() Ok 12.30 wkleję zdjęcia. EDYCJA: rozdzieliłam kulki ![]() Oferuję 28 sztuk (jednak mniej niż pół, bo przypomniałam sobie, że robiłam juz odsypkę, ale proporcja zachowana) 6 sztuk złotych 6 sztuk białych 6 sztukłososiowych 5 sztuk beżowych 3 sztuki beżowych brokatowych 2 sztuki brązowe Wymienię za tyle samo imperiali (również w zachowanych proporcjach kolorów kulek) Zaraz będzie zdjęcie. EDYCJA 2: Chętnie wymienię również na odsypkę (lub miniaturkę) Pink Fresh, więc 28 sztuk BC mogę wymienić na 14 imperiali i 14 Pink Fresh (jesli byłaby to wymiana z jedną osobą), lub odsypkę BC rozdzielę na 2 porcje po 14 sztuk (w przypadku wymiany z dwoma osobami). (na zdjęciu z lewej - bez lampy, z prawej - z lampą) EDYCJA: przepraszam za bląd w tytule, ma być Chic a nie Chick :-o
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-23 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain Meteoryty Beige Chick
a czy coś innego za odsypke wchodzi w grę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hop
---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
wiesz,ja już mam beige chic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
odp u siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
a czy masz jeszcze jakieś inne kosmetyki na wymianę? bo szczerze mówiąc wielką fanką meteorytów nie jestem i mogłabym wymienić je na jakiś inny kosmetyk, niekoniecznie inne meteoryty (chętnie na rozświetlacze, broznery, błyszczyki)
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hosenko byłabym chętna na pędzel i miniaturę Mythic, ale pewnie połowa Imperiali w opakowaniu zastępczym Cię nie zadowoli, więc może byś coś dobrała?
czekam na odpowiedź.
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
czyli odpowiadałaby Ci wymianka połowa Imperiali w zastępczym opakowaniu plus serum do biustu i antycellulitowe Eveline za miniaturę Mythic i pędzel? mogę jeszcze dorzucić próbki kremu i podkładu Sisley.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.