|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Szukam chętnych na zakupy Biżuterii z Tajlandi i Indii
A więc ..... zobaczcie http://silver-jewellery-wholesaler.com/polish.htm
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję że post nie łamie regulaminu.Absolutnie nie reklamuję tych sklepów.Widziałam że na innych forach np.perfumy dziewczyny robią wspólne zakupowe aukcje.A jeżeli ktoś wie gdzie taką biżuterię dostanę w Polsce proszę o wiadomość prywatną. Edytowane przez justynka333 Czas edycji: 2010-01-01 o 22:36 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam chętnych na zakupy Biżuterii z Tajlandi i Indii
Nie znam wogóle tych sklepów i raczej nie upatrzyłam tam nic ciekawego dla siebie
moja biżuteria ![]() Edytowane przez Rossali Czas edycji: 2010-01-01 o 23:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Generalnie to mu tu same robimy biżu...
I jeśli chodzi o taką masówkę to raczej mało która gustuje w tego typu rzeczach.... raczej. Gdybyś rzuciła hasło "kupujemy fajne kamienie" to zapewne znalazło by się wiele chętnych, ale na taką biżu może być ciężko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to samo pomyślałam... przejrzałam i nic ciekawego nie znalazłam... niektóre rzeczy kojarzą mi się z allegro. ale nie pamiętam nazwy sprzedawcy. moze tam mogłabyś poprosić aby ściągnęli dla ciebie to co ci się spodobało. i 2 sprawa... obawiam się że z szraczkami ![]() pozdrawiam, |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
tu nawet sa kamienie
http://www.wholesale-indian-silver-j...com/index.html ale ja dziekuje i tak
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja się od takich miejsc trzymam z daleka. Na allegro jest taka laska jakaś bellojeweles czy jakoś tak, która sprzedaje kamienie tanio, właśnie z podobnych źródeł. No i wszystko fajnie, póki się celnicy nie zainteresują. Wtedy dostajesz kamienie w cenie 200% tego co chciałaś. Poczytałam sobie kiedyś jej komentarze. Od dziewczyny, która z kolei kupowała takie kamienie i biżu słyszałam, że straszna jakość zwłaszcza tych pierwszych - a dziewczyna zajmuje się mineralogią półzawodowo (kolekcjonuje i sprzedaje).
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki kochane za odpowiedzi no właśnie na allegro jest przebitka trzykrotna lub czterokrotna na jednej sztuce.Czekam dalej może znajdzie się ktoś chętny.A znacie może wątek na wizażu lub stronkę gdzie jest objaśnione jak kupować z takich stron??????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
No i ma zawieszone konto ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a czy któraś z Was robi biżuterię srebrną z kamieniami tylko nie na linkach ale kutą taką w stylu tej z linków?????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Na linkach??
![]() To co pokazałaś, że Ci się podoba to raczej nie kute a oprawiane w cargi (zakuwane) i lutowane z innymi ozdobnymi elementami. Rozejrzyj się po galeriach artystycznych.. widziałam sporo dziewcząt pracujących w ten sposób ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Zajrzałam sobie na te strony i to, co mnie rozłożyło to "profesjonalne" przygotowanie wersji językowych dla swoich customers
![]() ![]() A wracajac do bizuterii- to typowa masówka i raczej tandetna w wiekszości- raczej wśród dziewczyn które robia naprawde przepiękną i unikalna bizuterie nie znajdziesz chetnych na zakupy......
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Przepraszam
![]() ![]() ![]() Radzę jednak rozejrzeć się po naszej rodzimej produkcji. Tajlandia czy Indie często nie mają próbowego srebra (mało srebra w srebrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
takiej biżuterii jest u nas mnóstwo.Wiele firm sprowadza bardzo tanio taka biżuterię/.Jakosc jest mizerna.Oczywiscie żalezy od producenta.Kamienie wypadaja dosc często.Na dodatek uzyte kamienie a raczej ich rozmiar jest nietypowy więc przy ewentualnej naprawie nie mozna ich kupic bo ich nie ma.Po za tym takie jest moje zdanie iż taka biżuteria to nie biżu tu nie ma własnych inspiracji pomysłow i sztuki artystycznej.To są odlewy czyli masówka więc gdzie tu artyzm.Ale jesli sa odbiorcy to niech i ona będzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
a mnie te twarze strasznie smiesza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
cena często nie jest wyznacznikiem estetyki i jakości.....cóż- dla mnie coś może kosztować nawet milion a byc niczym wiecej jak tandetą lub zwykłym kiczem. No ale wszystko jest rzeczą gustu. Ja osobiscie wole wydac pare stówek na prace chociażby dziewczyn z forum ale mieć cos wyjątkowego, estetycznego i W JEDYM EGZEMPLARZU niż płacić mase kasy za przeładowany kamyczkami świecący masowy kicz ( bez obrazy- po prostu dla mnie ta bizuteria naprawde jest kiczowata- ale to kwestia mojego gustu)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.