|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() plaszcz pikowany albo puchowy
witam poszukuje zimowy plaszcz pikowany albo puchowy wiem ze jest juz po sezonie zimowy napewno macie takich pelno potrzebuje plaszcz bardzo dlugi jestem osoba bardzo wysoko chetnie odkupie albo wymienie na co innnego taki plaszcz czekam na wasze propozycje pomozcie pozdrawiam marlena
![]() Edytowane przez 21marlena Czas edycji: 2009-06-04 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: plaszcz pikowany albo puchowy
i tu
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Hej ja mam taki
![]() jest baaaaardzo cieply, gwarantuje, ocieplany od srodka polarem, i z wielka checia sie pozbede, bo mi zalega w szafie ![]() Jak cos to PW albo zapraszam do mojego watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
witam piszcie jeszcz jak macie plaszcz chetnie obejrze
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- czekam na wasze propozycje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
bardzo pilne i powazne pomocy
witam ponownie poszukuje dokladnie takich plaszczykow jak na zdjeciach sa napewno w waszych szafach zalegaj takie plaszczyki w ktorych juz nie urzywac albo zalegaja gdzies mna polkach albo wieszakach waszych szaf bardzo prosze o pomoc w odnalezienu takich plaszczow
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
bardzo pilnie poszukuje takich plaszczy
witam potrzebuje ktoregos z plaszczy bardzo pilnie w takicch kolorach i dlugosciach bardzo prosze o pomoc i rozmiar nie wazny tylko dlugosc sie liczy prosze poszukajcie w swoich szafach albo popopytajcie znajomy prosze bardzo o pomoc pozdrawiam marlena
Edytowane przez 21marlena Czas edycji: 2009-07-26 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dot.: bardzo pilnie poszukuje takich plaszczy
tylko czerwony? ja mam ciemnozielony poza wątkiem.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.