|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
propozycja współpracy
Witam .Mam zamiar otworzyc nowy sklep internetowy i stacjonarny z elementami do produkcji biżuterii.Będą w nim elementy srebrne.posrebrzane.metal owe skwarki szklo kamienie .iinne rzeczy do robienia biżuterii.Poszukuje osoby do wpółpracy a raczej wspołnika lub wspólniczki.Osoby tylko z Warszawy.Blizsze informacji i zasady dzialania spółki odpowiem na em ...........Sklep ruszy prawdopodobnie w przeciągu 2 miesiecy
Edytowane przez joanna_k Czas edycji: 2009-12-29 o 17:32 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: propozycja współpracy
Xymox, kochany, ogarnij się proszę ciutkę, przeczytaj regulaminy i inne takie suchelce bez obrazków, wykup jakąś reklamę za czypińdziesiąt i dopiero rozkręcaj biznes sprzedażowy na forum, szukaj wspólników i tym podobne, bo jak tu wpadnie Joanna to dostaniesz bana zanim dziesiątego posta stukniesz, a szkoda Cię, bo widać w Tobie potencjał na pożyteczny element forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A ja się uśmiałam z tych "skwarków"
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Myslalam ze tylko mi w oczy wpadly, ehhh
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez joanna_k Czas edycji: 2009-12-29 o 17:34 Powód: usunięcie adresu z cytatu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
przepraszam bardzo a te skwarki to z boczusia czy słoninki będą????
![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Tylko nie zboczuciu
![]() No i mamy pomysł na oryginalną biżuterię ![]() Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać. Idę się wstydzić w kąt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
I zbliża się Joasia malutkimi kroczkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ueeee, a ja zawsze o tych szkiełkach 'skwarki' pisałam (celowo i świadomie), i nikt nie zauważył... chlip, chlip
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Joanna d'Moder
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ej, a co to są te "metal owe skwarki"??
![]() Boczuś wiem, metal wiem, ale nijak połączyć w jedno tego nie umiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Swoja drogą to śmieszne... jak już ktoś jest na tyle "odważny" (perfidny), żeby otwarcie łamać regulamin (nie zauważyłam u xymoxa żadnej skruchy lub chociaż wytłumaczenia w stylu - przepraszam nie wiedziałem że tak nie wolno, więc to musiało być celowe i świadome) i reklamować w miejscu do tego zakazanym, to mógł to zrobić chociaż porządnie
![]() ![]() ![]() Naila, miało być: elementy metalowe, skwarki ( ![]() ![]() ![]() Joasiu, i tak wątek jest do kasacji, daj nam jeszcze chwilke ![]() ![]() ![]()
moja biżuteria ![]() Edytowane przez Rossali Czas edycji: 2009-12-31 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Rossali no wiem
![]() U Xymoxa "żadnej skruchy", bo już nic tu nie zrobi. Zablokowany na stałe bez możliwości powrotu. A swoją drogą, to takie listy bez interpunkcji ciężko się czyta.. oj ciężko.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Aha, to przepraszam
![]() ![]() A bana nie zauważyłam - rzeczywiście ![]() ![]()
moja biżuteria ![]() Edytowane przez Rossali Czas edycji: 2009-12-31 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
popieram poprzednie wypowiedzi.To nie jest forum dla reklamy i innych tego typu ogłoszen.Ale to nie znaczy abym krytykował w taki sposób jak niektóre tu osoby.Może miał dobre chęci i oferował to czego inne sklepy mogą nie miec naprzykład.Zyczę mu powodzenia i tyle i aby troszke wniosków nabrał.A swoją drogą Arystoteles Onazis kiedys powiedził sukcesem w biżnesie bedzie moment, kiedy zrozumiesz iż.masz tylko jedna zasadę.Zasadę ,iz nie ma wogóle w biznesie zasad. A na koniec wniosek.Po przeczytaniu wielu,wlelu wątków i wypowiedzi stwierdzam ,iż (A TU PEWNIE SIE KOMUŚ NARAŻĘ A BYC MOŻE I MNIE SIĘ ZABLOKUJE) kilka osób wypowiadajacych sie to jedna osoba.Czytam tylko u niej same słowa krytyki i żadnej pozytywnej wypowiedzi.Nic jej lub jemu sie nie podoba ,nic nie poradzi a prac jej wogóle nie widac.Pomysłałem sobie iż, może te własnie osoby są włascicielami sklepów lub coś w tym stylu .I w taki sposób można konkurencję próbować zlikwidować .Zastanawiam sie czy admistrator widzi tylko blędy takie jak u Xymoxa a nie widzi wiele nieprzyjemnych słow w niektórych wypowiedziach .A może wdrożyc zasadę zółtych i czerwonych kartek Te forum ma chyba za zadanie pomagac ,doradzac i też informować.Niestety w tym kraju nagminne jest niszczenie konkutencji wszelkimi sposobami a współpraca najczesciej jest na papierku.Chętnych do pomocy i do doradztwa bezinteresownego prawie nie ma a juz w branży jubilerskiej NIE MA.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
A temat skwarków proponuję zakończyć ![]() ![]() Edytowane przez joanna_k Czas edycji: 2010-01-03 o 11:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Hihi, to się w takim razie dopiero zaczyna robić ciekawe
![]() ![]() No i skoro za xymexowym ogłoszeniem stoi ktoś z flor de miny, to kurczę, dziwne, że taki gigant poskąpi 5 zeta na wykupienie mikroreklamy, dzięki której nikt się go czepiać nie będzie ![]() Ogólnie śmieszne to wszytko ![]() Co nie zmienia faktu, że mi na serio trochę szkoda, że się tego człowieka, adgaro-xymoxa banuje (a raczej że on nie potrafi się ogarnąć na tyle, żeby tego bana nie dostać) bo on ma na pewno sporo fachowej wiedzy, która osobom na tym forum (w tym mnie) bardzo by się przydała. Więc z takich egoistycznych pobudek - ja bym go zachęcała do kolejnej próby zadomowienia się. A jeśli to jest dla Ciebie, Adgaro-Xymoxie, trudne, to ja Ci podpowiem co ja bym zrobiła. Napisałabym do Moderatorki Joanny prywatną wiadomość, w której wyjaśnilabym jej, że te błedy młodości to z nieświadomości i że teraz już wiesz, jak postępować, więc prosisz, żeby nie banować Cię z automatu ![]() ![]() ![]() No i co? Nie fajny scenariusz? No, to tysiac pięćset sto dziewięćset mi się nalezy za poradę i do dzieła. Albo możesz mi zapłacić w naturze udzielając wskazówki jak ja mam do diaska zakuć kamień w cargę, żeby nie wyglądała jak psu z gardła wyjęta ![]() Z góry sękju werymacz, jak mi się uda to masz u mnie kruche ciasteczka nawet. Bez skwarków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.