propozycja współpracy - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Biżuteria

Notka

Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-12-28, 15:58   #1
xymox
BAN stały

propozycja współpracy

Witam .Mam zamiar otworzyc nowy sklep internetowy i stacjonarny z elementami do produkcji biżuterii.Będą w nim elementy srebrne.posrebrzane.metal owe skwarki szklo kamienie .iinne rzeczy do robienia biżuterii.Poszukuje osoby do wpółpracy a raczej wspołnika lub wspólniczki.Osoby tylko z Warszawy.Blizsze informacji i zasady dzialania spółki odpowiem na em ...........Sklep ruszy prawdopodobnie w przeciągu 2 miesiecy

Edytowane przez joanna_k
Czas edycji: 2009-12-29 o 17:32 Powód: reklama
xymox jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-28, 16:02   #2
marisella
Wtajemniczenie

GG do marisella
Dot.: propozycja współpracy

Xymox, kochany, ogarnij się proszę ciutkę, przeczytaj regulaminy i inne takie suchelce bez obrazków, wykup jakąś reklamę za czypińdziesiąt i dopiero rozkręcaj biznes sprzedażowy na forum, szukaj wspólników i tym podobne, bo jak tu wpadnie Joanna to dostaniesz bana zanim dziesiątego posta stukniesz, a szkoda Cię, bo widać w Tobie potencjał na pożyteczny element forum
marisella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-28, 16:09   #3
Rossali
Raczkowanie

GG do Rossali

A ja się uśmiałam z tych "skwarków"
Rossali jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-28, 16:23   #4
substytut
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rossali Pokaż wiadomość
A ja się uśmiałam z tych "skwarków"
Myslalam ze tylko mi w oczy wpadly, ehhh
substytut jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-28, 21:17   #5
clementinne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xymox Pokaż wiadomość
Witam .Mam zamiar otworzyc nowy sklep internetowy i stacjonarny z elementami do produkcji biżuterii.Będą w nim elementy srebrne.posrebrzane.metal owe skwarki szklo kamienie .iinne rzeczy do robienia biżuterii.Poszukuje osoby do wpółpracy a raczej wspołnika lub wspólniczki.Osoby tylko z Warszawy.Blizsze informacji i zasady dzialania spółki odpowiem na em ............ Sklep ruszy prawdopodobnie w przeciągu 2 miesiecy
Jeżeli będziesz sprzedawać biżuteryjne przysłowiowe mydło i powidło, w tym "skwarki", to jakoś nie wróżę świetlanej przyszłości...

Edytowane przez joanna_k
Czas edycji: 2009-12-29 o 17:34 Powód: usunięcie adresu z cytatu
clementinne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-29, 17:47   #6
joanna_k
Joanna d'Moder

Cytat:
Napisane przez marisella Pokaż wiadomość
Xymox, kochany, ogarnij się proszę ciutkę, przeczytaj regulaminy i ........... bo jak tu wpadnie Joanna to dostaniesz bana zanim dziesiątego posta stukniesz,
oj wróżka jakaś nam się na forum objawiła
Stary 2009-12-29, 22:10   #7
marta1977
Rozeznanie

GG do marta1977

przepraszam bardzo a te skwarki to z boczusia czy słoninki będą????
To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.
Margit Sandemo
marta1977 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-29, 22:23   #8
M0N1K4
Zakorzenienie

GG do M0N1K4

Cytat:
Napisane przez marta1977 Pokaż wiadomość
przepraszam bardzo a te skwarki to z boczusia czy słoninki będą????
Tylko nie zboczuciu

No i mamy pomysł na oryginalną biżuterię Ze skwarkami.

Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać. Idę się wstydzić w kąt
M0N1K4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-29, 22:54   #9
marta1977
Rozeznanie

GG do marta1977

Cytat:
Napisane przez M0N1K4 Pokaż wiadomość
Tylko nie zboczuciu

No i mamy pomysł na oryginalną biżuterię Ze skwarkami.

Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać. Idę się wstydzić w kąt
i po mału robi sie wąteczek kulinarny czemu nie z boczusia?- ja lubię boczuś
To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.
Margit Sandemo
marta1977 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-29, 23:05   #10
viktorej
Wtajemniczenie

I zbliża się Joasia malutkimi kroczkami .
viktorej jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-30, 12:50   #11
Senanque
Raczkowanie

Ueeee, a ja zawsze o tych szkiełkach 'skwarki' pisałam (celowo i świadomie), i nikt nie zauważył... chlip, chlip
Senanque jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-30, 18:24   #12
joanna_k
Joanna d'Moder

Cytat:
Napisane przez viktorej Pokaż wiadomość
I zbliża się Joasia malutkimi kroczkami .
człap,człap,człap
Stary 2009-12-31, 09:07   #13
naila
Zakorzenienie

Ej, a co to są te "metal owe skwarki"??
Boczuś wiem, metal wiem, ale nijak połączyć w jedno tego nie umiem...

Moje Impresje jestem również Zakosmetykowana
naila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-31, 11:22   #14
Rossali
Raczkowanie

GG do Rossali

Swoja drogą to śmieszne... jak już ktoś jest na tyle "odważny" (perfidny), żeby otwarcie łamać regulamin (nie zauważyłam u xymoxa żadnej skruchy lub chociaż wytłumaczenia w stylu - przepraszam nie wiedziałem że tak nie wolno, więc to musiało być celowe i świadome) i reklamować w miejscu do tego zakazanym, to mógł to zrobić chociaż porządnie A tutaj pod każdym względem zaprezentował się negatywnie Napewno bedzie miał tłumy klientów z takim podejściem

Naila, miało być: elementy metalowe, skwarki ( ), tylko nasz delikwent nie ma pojęcia o zasadach interpunkcji i wygląda, jakby pierwszy raz miał przed soba klawiaturę komputerową (to mi przypomina jedną Panią od nas z poczty, która nie wpisała na życzenie klienta nazwy firmy w cudzysłowiu, bo nie mogła go znaleźć na klawiaturze ). Bywają jeszcze tacy zdolni ludzie

Joasiu, i tak wątek jest do kasacji, daj nam jeszcze chwilke zobacz, jak wiele radości on wprowadził

Edytowane przez Rossali
Czas edycji: 2009-12-31 o 11:25
Stary 2009-12-31, 12:54   #15
naila
Zakorzenienie

Rossali no wiem
U Xymoxa "żadnej skruchy", bo już nic tu nie zrobi. Zablokowany na stałe bez możliwości powrotu. A swoją drogą, to takie listy bez interpunkcji ciężko się czyta.. oj ciężko..

Moje Impresje jestem również Zakosmetykowana
naila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-31, 14:51   #16
Rossali
Raczkowanie

GG do Rossali

Aha, to przepraszam Tak poważnie to powiedziałaś, że nie załapałam

A bana nie zauważyłam - rzeczywiście Ale to nie zmienia faktu, że po pierwszym upomnieniu w tym temacie Xymox zaczął się reklamować i innym temacie (juz nie pamietam gdzie), więc tak czy siak nie bylo widać poprawy... no i pewnie stąd ban

Edytowane przez Rossali
Czas edycji: 2009-12-31 o 14:54
Stary 2010-01-02, 14:30   #17
picabo
BAN stały

popieram poprzednie wypowiedzi.To nie jest forum dla reklamy i innych tego typu ogłoszen.Ale to nie znaczy abym krytykował w taki sposób jak niektóre tu osoby.Może miał dobre chęci i oferował to czego inne sklepy mogą nie miec naprzykład.Zyczę mu powodzenia i tyle i aby troszke wniosków nabrał.A swoją drogą Arystoteles Onazis kiedys powiedził sukcesem w biżnesie bedzie moment, kiedy zrozumiesz iż.masz tylko jedna zasadę.Zasadę ,iz nie ma wogóle w biznesie zasad. A na koniec wniosek.Po przeczytaniu wielu,wlelu wątków i wypowiedzi stwierdzam ,iż (A TU PEWNIE SIE KOMUŚ NARAŻĘ A BYC MOŻE I MNIE SIĘ ZABLOKUJE) kilka osób wypowiadajacych sie to jedna osoba.Czytam tylko u niej same słowa krytyki i żadnej pozytywnej wypowiedzi.Nic jej lub jemu sie nie podoba ,nic nie poradzi a prac jej wogóle nie widac.Pomysłałem sobie iż, może te własnie osoby są włascicielami sklepów lub coś w tym stylu .I w taki sposób można konkurencję próbować zlikwidować .Zastanawiam sie czy admistrator widzi tylko blędy takie jak u Xymoxa a nie widzi wiele nieprzyjemnych słow w niektórych wypowiedziach .A może wdrożyc zasadę zółtych i czerwonych kartek Te forum ma chyba za zadanie pomagac ,doradzac i też informować.Niestety w tym kraju nagminne jest niszczenie konkutencji wszelkimi sposobami a współpraca najczesciej jest na papierku.Chętnych do pomocy i do doradztwa bezinteresownego prawie nie ma a juz w branży jubilerskiej NIE MA.
picabo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-02, 15:12   #18
clementinne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez picabo Pokaż wiadomość
popieram poprzednie wypowiedzi.To nie jest forum dla reklamy i innych tego typu ogłoszen.Ale to nie znaczy abym krytykował w taki sposób jak niektóre tu osoby.Może miał dobre chęci i oferował to czego inne sklepy mogą nie miec naprzykład.Zyczę mu powodzenia i tyle i aby troszke wniosków nabrał.A swoją drogą Arystoteles Onazis kiedys powiedził sukcesem w biżnesie bedzie moment, kiedy zrozumiesz iż.masz tylko jedna zasadę.Zasadę ,iz nie ma wogóle w biznesie zasad. A na koniec wniosek.Po przeczytaniu wielu,wlelu wątków i wypowiedzi stwierdzam ,iż (A TU PEWNIE SIE KOMUŚ NARAŻĘ A BYC MOŻE I MNIE SIĘ ZABLOKUJE) kilka osób wypowiadajacych sie to jedna osoba.Czytam tylko u niej same słowa krytyki i żadnej pozytywnej wypowiedzi.Nic jej lub jemu sie nie podoba ,nic nie poradzi a prac jej wogóle nie widac.Pomysłałem sobie iż, może te własnie osoby są włascicielami sklepów lub coś w tym stylu .I w taki sposób można konkurencję próbować zlikwidować .Zastanawiam sie czy admistrator widzi tylko blędy takie jak u Xymoxa a nie widzi wiele nieprzyjemnych słow w niektórych wypowiedziach .A może wdrożyc zasadę zółtych i czerwonych kartek Te forum ma chyba za zadanie pomagac ,doradzac i też informować.Niestety w tym kraju nagminne jest niszczenie konkutencji wszelkimi sposobami a współpraca najczesciej jest na papierku.Chętnych do pomocy i do doradztwa bezinteresownego prawie nie ma a juz w branży jubilerskiej NIE MA.
Więc może niech administracja sprawdzi IP tych "kilka osób to jedna osoba". Może wskażesz, o które chodzi, będzie administracji łatwiej.
clementinne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-03, 11:50   #19
joanna_k
Joanna d'Moder

Cytat:
Napisane przez picabo Pokaż wiadomość
w tym kraju nagminne jest niszczenie konkutencji wszelkimi sposobami a współpraca najczesciej jest na papierku.
Jak się okazało xymox to klon zbanowanego wcześniej adgara,więc prędzej czy później zostałby zbanowany (odradzam zakładanie kolejnych kont,szkoda czasu ).A wystarczyło na samym początku kupić reklamę za 5 zł i nie byłoby pomówień o niszczeniu konkurencji. Za Wizażem stoi od pewnego czasu poważna firma,która na pewno nie będzie sponsorowała komuś darmowej reklamy.

A temat skwarków proponuję zakończyć .Wątek w najbliższej przyszłości ulegnie "samozagładzie",jako nic nie wnoszący

Edytowane przez joanna_k
Czas edycji: 2010-01-03 o 11:56
joanna_k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 12:53   #20
marisella
Wtajemniczenie

GG do marisella

Cytat:
Napisane przez joanna_k Pokaż wiadomość
Jak się okazało xymox to klon zbanowanego wcześniej adgara
Hihi, to się w takim razie dopiero zaczyna robić ciekawe bo z kolei przecież, jeśli dobrze pamiętam, Adgar pracuje we Flor de Minie, która ma swój sklep już, bo przecież Tekstura to oni. To co on właściwie chciał otwierać? Jakąś konkurecję? Czy może filię? No i wydaje mi się, że kto jak kto, ale Flor de mina ma na tyle siły przebicia, że nie potrzebuje wspólników do otwierania sklepu, a jesli potrzebuje to raczej nie takich maluczkich, jakich mogłaby znaleźć wśród wizażowych biżuteryjek Nie ubliżając biżuteryjkom, rzecz jasna.

No i skoro za xymexowym ogłoszeniem stoi ktoś z flor de miny, to kurczę, dziwne, że taki gigant poskąpi 5 zeta na wykupienie mikroreklamy, dzięki której nikt się go czepiać nie będzie Szczególnie, że adgar trochę tu bywał i wie, jak alergicznie reaguje się na nieopłacane posty reklamowe, a z drugiej strony zauwazył zapewne, że wcale nie kamuflująca się wiola z Bukowca taką reklamę wykupuje i dzięki temu bana nie dostała, a nie musi się czaić pod coraz to nowszymi pseudonimami.

Ogólnie śmieszne to wszytko

Co nie zmienia faktu, że mi na serio trochę szkoda, że się tego człowieka, adgaro-xymoxa banuje (a raczej że on nie potrafi się ogarnąć na tyle, żeby tego bana nie dostać) bo on ma na pewno sporo fachowej wiedzy, która osobom na tym forum (w tym mnie) bardzo by się przydała. Więc z takich egoistycznych pobudek - ja bym go zachęcała do kolejnej próby zadomowienia się.
A jeśli to jest dla Ciebie, Adgaro-Xymoxie, trudne, to ja Ci podpowiem co ja bym zrobiła. Napisałabym do Moderatorki Joanny prywatną wiadomość, w której wyjaśnilabym jej, że te błedy młodości to z nieświadomości i że teraz już wiesz, jak postępować, więc prosisz, żeby nie banować Cię z automatu Potem kupiłabym reklamę za 4,99 zł i wyogłaszała, co tam mam do ogłoszenia. Że flor de mina sprzedaje to to to i to, w takich i takich cenach, że zapraszacie, czekacie na opinię, whatever. Że szukasz osób do współpracy i co tam Ci jeszcze po głowie chodzi. Potem życzliwe Ci osoby, jak na przykład Clementine, powiedziałby Ci, jakich błędów się wystrzegać (np. sprzedaż wszsytkiego i niczego), a Ty zamaist się obrażać, mógłbyś to potraktować jako konstruktywną krytykę, na dodatek darmową (choć za takie rzeczy się płaci i to słono! ). Za dwa miesiace otworzysz sklep, ogłosisz się tutaj płacąc kolejne zawrotne 4,99 zł i nikt do Ciebie nie będzie miał pretensji, a za to biżuteryjki zamiast Cię objeżdżać będą do Cibie walić drzwiami i oknami. A w międzyczasie zyskasz ogólny szacun, bo się znasz na rzeczy, a tacy ludzie tu są cenieni, nie ma co ukrywać

No i co? Nie fajny scenariusz? No, to tysiac pięćset sto dziewięćset mi się nalezy za poradę i do dzieła. Albo możesz mi zapłacić w naturze udzielając wskazówki jak ja mam do diaska zakuć kamień w cargę, żeby nie wyglądała jak psu z gardła wyjęta
Z góry sękju werymacz, jak mi się uda to masz u mnie kruche ciasteczka nawet. Bez skwarków
marisella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Biżuteria

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości