|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Isa Dora High Performance i kremiki
WITAM
NIEAKTUALNE Do wymiany mam takie oto kosmetyki: na szaro nieaktualne PIELĘGNACJA: IWOSTIN CAPILLIN Krem na naczynka SPF 20, pojemność to 40 ml, zużycie oceniam na 1/4 , jest ważny do 11.2010r. DAX COSMETICS "PERFECTAkrem dotleniający do cery mieszanej z mikroperłami matującymi" pojemność 50 ml, użyłam go 3 razy, ważny do 12.2011r. LA ROCHE - POSAY "HYDRAPHASE XL wersja czyli LEGERE SPF 15-UVA II PPD", pojemność 50 ml., zużycie oceniam na 1/4, ważny do 04.2012r. OLAY "active hydrating" hydrożel nawilżający do cery mieszanej lub tłustej , pojemność 50 ml., użyty 3 razy, ważny do 12.2011r. DERMIKA MERITUM krem wygładzająco - dotleniający do każdego typu cery, pojemność 50 ml., użyty 3 razy, niestety na opakowaniu nie ma daty ważności ale był kupiony 4 tygodnie temu więc na pewno jest świeżutki tym bardziej że to nowość z serii MERITUM. DAX COSMETICS " PERFECTA Nawilżanie krem wygładzający pierwsze zmarszczki Sok Aleosowy na noc" pojemność 50 ml.,nieużywany bo się w porę kapnęłam że chciałam ten na dzień a nie na noc, wazny do 12.2011r. AA "Ultra Nawilżanie" Krem nawilżająco-normalizujący, pojemność 50 ml., użyty 2 razy, ważny do 03.2011r. MAKIJAŻ: Podkład ISA DORY HIGH PERFORMANCE w kolorze 02 czyli vanilla beige, zakupiony 07.01.2010r.,mam paragon, użyty 3 razy, pojemność to 30 ml Edytowane przez mazidełko Czas edycji: 2010-03-06 o 11:07 |
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Dot.: Isa Dora High Performance i kremiki
cos u mnie w obu watkach za:
LA ROCHE - POSAY "HYDRAPHASE XL wersja czyli LEGERE SPF 15-UVA II PPD", pojemność 50 ml., zużycie oceniam na 1/4, ważny do 04.2012r. i podklad isadory? |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Isa Dorę?
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Czego szukasz?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Jestem zainteresowana tym:
LA ROCHE - POSAY "HYDRAPHASE XL wersja czyli LEGERE SPF 15-UVA II PPD", pojemność 50 ml., zużycie oceniam na 1/4, ważny do 04.2012r. |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
IWOSTIN CAPILLIN Krem na naczynka SPF 20, pojemność to 40 ml, zużycie oceniam na 1/4 , jest ważny do 11.2010 OLAY "active hydrating" hydrożel nawilżający do cery mieszanej lub tłustej , pojemność 50 ml., użyty 3 razy, ważny do 12.2011r. zapraszam do obu wątków
|
|
#8 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
coś u mnie za: Podkład ISA DORY HIGH PERFORMANCE w kolorze 02 czyli vanilla beige, zakupiony 07.01.2010r.,mam paragon, użyty 3 razy, pojemność to 30 ml Zapraszam
|
|
|
#9 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Róż ma mniejszą wartość, bo grzebałam przy jego wyciąganiu, więc wygląda jak na zdjęciu
![]() No to podoba mi się to: LA ROCHE - POSAY "HYDRAPHASE XL wersja czyli LEGERE SPF 15-UVA II PPD", pojemność 50 ml., zużycie oceniam na 1/4, ważny do 04.2012r. OLAY "active hydrating" hydrożel nawilżający do cery mieszanej lub tłustej , pojemność 50 ml., użyty 3 razy, ważny do 12.2011r. DAX COSMETICS "PERFECTA krem dotleniający do cery mieszanej z mikroperłami matującymi" pojemność 50 ml, użyłam go 3 razy, ważny do 12.2011r. IWOSTIN CAPILLIN Krem na naczynka SPF 20, pojemność to 40 ml, zużycie oceniam na 1/4 , jest ważny do 11.2010r. Czy dałabyś radę coś za to dobrać? |
|
|
|
|
#10 | ||
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Cytat:
, bardzo lubię ten kremik, kusicielu jeden - ale kremik naprawdę świeżutki i dobrze przechowywany? - przepraszam, że tak dopytuję, ale wiesz ja jestem biedny alergik i wrażliwiec, a o ile z wszystkich wynalazków w maściach na piękność toleruję tylko retinol (ale za to znakomicie ), to nie toleruję rzeczy przeterminowanych - i jeśli tak, jestem za, jeśli i Ty, to zapraszam a PW.Ha, a pomyśleć, że dzis chciałam otworzyć ten amethyst, dobrze, że najpierw podeszłam do komputera
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Kremik jest świeżutki, kupiłam go tydzień temu w superpharmie , ja też jestem wrazliwiec i alergik i wciąż poszukuję kremu idealnego
, a zapraszam na pw |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Jak tam ze mną?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Mogę dać róż i 10ml Funny Moschino. Czy dobrałabyś coś jeszcze oprócz Midnight Poison?
|
|
|
|
|
#15 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
IWOSTIN CAPILLIN Krem na naczynka SPF 20, pojemność to 40 ml, zużycie oceniam na 1/4 , jest ważny do 11.2010r. DAX COSMETICS "PERFECTA krem dotleniający do cery mieszanej z mikroperłami matującymi" pojemność 50 ml, użyłam go 3 razy, ważny do 12.2011r. OLAY "active hydrating" hydrożel Podkład ISA DORY HIGH PERFORMANCE w kolorze 02 czyli vanilla beige, ?
|
|
|
|
|
#17 |
|
Czekam na Ragnarok
|
No to róż, 10ml Funny Moschino i 5ml Ananasa. Starczy???
Atomki dam swoje. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

- ale kremik naprawdę świeżutki i dobrze przechowywany?
- przepraszam, że tak dopytuję, ale wiesz ja jestem biedny alergik i wrażliwiec, a o ile z wszystkich wynalazków w maściach na piękność toleruję tylko retinol (ale za to znakomicie