|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Pytanie, proszę o pomoc.
Piszę do Was z nadzieją, że udzielicie mi odpowiedzi. Ja też zawsze staram się jej udzielać (o ile coś wiem na dany temat).
Mam 19 (i 4 miesiące) i dziwny ból w podbrzuszu, ale może inaczej. 1 listopada uprawiałam petting z chłopakiem. Z góry zaznaczam, że on nie miał wytrysku. Dotykałam go potem umyłam ręce, a po pewnym czasie wróciliśmy do pieszczot. Nie sądzę by on się gdzieś dotykał i mi przeniósł plemniki albo ja sama sobie (w końcu umyłam ręce). Miałam okres 4 listopada, kolejny miałam mieć 1 grudnia, ale dostałam go dzień wcześniej 30 listopada. Kolejny miał być 27 grudnia i był 27 grudnia. Zaznaczam, że nie mam żadnych metalicznych posmaków w buzi, żadnych rozstępów na brzuchu, nie mam mdłości. Jednak się martwię, bo wyczytałam, że około 9 tyg. występuje ból w podbrzuszu. Czy to może być jednak ciążą? Miałam przecież wszystkie 3 okresy (jeden raptem dzień przed czasem). Poza tym petting był 3 dni przed okresem (wtedy rzekomo są dni niepłodne). Poza tym wydaje mi się, że miałam taki ból już podobny w październiku. Czy to może być np. rak albo coś? Proszę o jakiekolwiek odpowiedzi.
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pytanie, proszę o pomoc.
Idź do lekarza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Troche dziwne pytanie jak na 19 latkę ale ok ciaza odpada bo niby jak ?ciaza z palca ?
wszytskie okresy tez w normie. jeszcze lepszy pomysl z rakiem. bol podbrzusza to moze byc :bol przed okresem bol owulacyjny.,itp. lekarz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Warto dodać, że mam kancerofobię i każdy (prawie) ból sprawia, że wpadam w panikę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a od dawna cię boli?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Obecnie kilka dni, ale przypominam sobie, że niemal identyczny ból miałam w październiku, dlatego ciążę wykluczyłam. Poza tym czy miałabym 3 okresy na czas gdyby to była ciąża?
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Jakim cudem chcesz być w ciąży?przecież to śmieszne po trzech normalnych okresach a ciąża z palca...
Ból w podbrzuszu przyczyn może być kilkanaście nikt ci nie da odpowiedzi przez internet,jak cię to niepokoi to idz do lekarza albo weź no-spe A swoją drogą pierwszy raz słyszę o kancerofobii |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kancerofobia - paniczny, obsesyjny lęk przed zachorowaniem na raka.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.