|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Wygrałyśmy z solarium !!!
Cześć dziewczyny.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wygrałyśmy z solarium !!!
ee a myśąlałam, ze jakąs ustawę wprowadzili czy cos.. a tu tylko wąteczek ;D
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie też kusi i właściwie planuję od przyszłego tygodnia chodzić przynajmniej raz w tygodniu na 10min. Dawno się nie opalałam- tzn. zawsze rzadko chodziłam na solarium- opalam się od ok 3 lat, a w tym czasie byłam może z 10 razy ![]() ![]() ![]() Ale fakt- nie jestem za częstym opalaniem- przeraźliwie boję się wszelkich oznak starzenia się skóry, więc jeszcze trzeźwo myślę o opalaniu w solarium. Nie mam zamiaru wyglądać też jak typowy "solar", bo to wygląda raczej odpychająco- moim celem jest delikatna, równomierna opalenizna i przy takim efekcie planuję pozostać ![]() Swoją drogą- niby blada, nieskazitelnie biała skóra zaczyna być coraz bardziej modna- moja i tak nigdy taka nie będzie, bo mam lekko śniady odcień skóry i tendencję do łapania opalenizny. Ale szczerze taka jasna (tylko nie różowa...) nawet mi się podoba ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
A mi się wydaje, że w pewnym sensie jednak wygrałyśmy z solarium mimo wszystko
![]() Ta nagonka w mediach i uświadamianie ludzi przyniosło skutki ![]() Pracuję w salonie kosmetycznym, mamy też 4 łóżka solaryjne, w tym jedno stojące. Kiedyś były kolejki do opalania i łóżka chodziły bez przerwy, teraz jak przyjdzie kilka osób dziennie to jest dobrze ![]() No i zauważyłam tendencje, że przychodzi więcej facetów niż kobiet/dziewczyn ostatnio... No i nie wyglądają oni za ciekawie. ![]() Ja tam bladzioch jestem, nie opalam się mimo tego, że mogę za darmo ![]() Za to 4 lata temu byłam prawie uzależniona- wydawało mi się, że ciągle jestem blada i chciałam przynajmniej raz w tygodniu chodzić ![]() ![]() Edytowane przez bfca8d39b0c33d1e642320d525f11dd69d86e6d3_6578f56ebc91f Czas edycji: 2010-01-06 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
kobieta za ladą
|
ja kiedyś(4 lata temu)szalałam za solarium...dochodziło do tego ze potrafiłam wyleżeć 20 minut na najmniejszym łóżku gdzie lampy prawie mi na nosie leżały
![]() potem sie przeprowadziłam do malego miasteczka gdzie solaria były 2 prowadzone przez tego samego włąściciela...byłam 2 razy i przestałam tam chodzić ze względów higienicznych..łóżka były wycierane tą samą szmatą moczącą sie w wodzie w wiadrze które stało obok"recepcjonistki: potem przed ślubem 3 razy byłam bo suknie miałam ekri z brązem i byłam za blada do niej ![]() potem zaszłąm w ciąże no i wiadomo ![]() po ciąży postanowiłam ze znowu zaczne chodzić ale biore tabsy i dostałam plam na twarzy(straszne jakbym brudna była ![]() ![]() już mnie nie ciągnie ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ja na szczescie nie chodze na solarium, kilka lat temu owszem, ale od jakiegos czasu mi przeszlo. ale z to mam kolege ktory regularnie chodzi 2-3 razy w tygodniu na 10-15 min! niby dlatego że gra w siatke w druzynie i twierdzi ze glupio tak baldo wygladac. Kurde za cholere nie moge mu tego wybic z glowy, bo wciaz sie broni ze sa bardziej opalone panny( platynowe plastiki czarne na twarzy) ale kurde. zeby facet byl uzalezniony..... szok
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja nie chodze na solarium wogole, a jesli czuje, ze jestem zbyt blada, uzywam samoopalacza.
baaardzo nie podobaja mi sie brazowe lub, o zgrozo, pomaranczowe twarze dziewczyn, ktore naduzywaja korzystania z solarium... ![]() mam sasiadke - niebieskie oczy, blond wlosy, a twarz...bordowa ![]() brak mi slow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
in love with life
|
Cytat:
![]() A zeby nie odbiegac od tematu... Kiedys przez kilka miesiecy korzystalam z solarium 1-2 razy w tygodniu po 8-10 minut, ale nigdy w zyciu nie bylam na wiecej niz 15 minut i uzaleznienia nie mialam, choc czesto jak juz bylam naprawde brazowa (latwo i szybko sie opalam) nadal wydawalo mi sie, ze jestem blada. Dobrze, ze te czasy juz za mna. Teraz bardziej zalezy mi na tym, zeby miec jak najmniej zmarszczek, a czasy checi posiadania pieknej opalenizny poszly na szczescie w odstawke.
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
najlepiej sobie brać tabletki z beta karotenem. Ze swojej strony moge polecic Solastyne forte
![]() mam z natury bardzo bladą karnację, prawie przeźroczystą.. po miesiącu kuracji takimi tabletami, zyskała ona zdrowego, lekko brzoskwiniowego kolorytu ![]() mimo, ze nigdy uzaleziona nie bylam od solarium, to staram się takieopalanie ograniczyć maksymalnie ![]()
Edytowane przez Papryczkaa Czas edycji: 2010-01-07 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.