|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
szaleństwo czy tradycja ?
Witajcie kochane Wizażanki,
Mam nadzieje, że nie dubluje wątku, wczoraj wraz z moim Tż poruszyliśmy temat ceremonii i.. okazało się że mamy kompletnie inne wyobrażenia co do Tego dnia. Mi marzy się szalony ślub, tylko MY dwoje, gdzieś w ciepłych krajach, nad brzegiem błękitnego morza, z bambusową kapliczką, księdzem w bokserkach i z szaloną imprezą po ślubie w nadbrzeżnym klubie ![]() ![]() Natomiast mój Tż chciałby kameralne wesele na 200 (?!) ![]() Jak myślicie, jest tu szansa na jakiś konsensus? Mnie to już przeraża sam KOSZT wesela, dodatkow wcale nie kręci mnie impreza rodzinna, biała suknia i prezenty. Wiem, że mój Tż jest ugodowy i udało by mi się go przekabacić na moją stronę, jednak chciałabym aby ten dzień to był NASZ wymarzony dzień, a nie tylko mój. Nie ukrywam, iż jest to dosyć odległa przyszłość, jednak poruszyliśmy ten temat i teraz zastanawiam się jak to rozegrać byśmy oboje byli zadowoleni. Pomóżcie ! ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szaleństwo czy tradycja ?
możka zrobić ślub i skromne przyjęcie dla najbliższych i Tż tu, a pod koneic przyjęcia się zgarnąć i wyjechać do ciepłych krajów na szaloną podróż poślubną. Dla mnie "ksiądz" w bokserkach to przesada
![]() ![]() Wyróbcie kompromis, innego wyjścia nie ma ![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Proponuje wypośrodkować marzenia i skorzystać z rady chilanes. Nic innego nie przychodzi mi do głowy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
koro to odległa przyszłość, to może jeszcze tak nie planować, bo wszystko może się zmienić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.