|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Wishlista - oddam sporo ;)
Witam
Moja Wishlista - czyli ciuchy za które sporo oddam, czasem można poszukać czegoś spoza wątku, więc jeśli coś masz - pisz ![]() Kupuję ciuchy w sieciówkach, więc nie proponuj mi ciuchów w stylu "targ"; magicznie działają na mnie słowa Zara, Bershka, River Island, Asos, H&M wymienie rzeczy z mojego wątku zarówno na ksiązki, ciuchy jak i kosmetyki! ![]() ciuchy: 1. długa koszula XS/S/M - najlepiej jasny kolor 2. koszulki dlugie z falbankami - pastelowe 3. poprostu długie z krótkim rękawkiem pożądana w kolorze białym długa! ![]() 4. sukienki na lato 5. kurteczka czarna lub bezowa na wiosne 6. krótkie spodenki jeansowe 7. rozpinany sweter w kolorze beżowym, szarym. 8. poza tym kocham buty więc rozm.37/38 ![]() kosmetyki: 1. benefit - oddam dużo za hollywood glo ![]() 2. podkład estee lauder 3. metoryty guerlain lub terracotta 4. sztuczne rzęsy 5. pudry brązujące 6. shiseido !!! ksiązki: 1.romanse historyczne - J. Benzoni bardzo pożądana (historyczne najlepiej osadzone w średniowieczu - ksiązki J.Benzoni jak "Marianna" czy "Katarzyna") Edytowane przez stubbornme Czas edycji: 2010-03-04 o 11:55 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wishlista - oddam sporo ;)
moze cos u mnie
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dwie pary botek 38, jedne na obcasie, skóra
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
z Twojej łisz mam podkłady Nowe Age Renew,tylko napisz jaki odcień potrzebujesz?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
odpisała w Twoim drugim wątku
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Up
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kardigan River Island.
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
up
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam w wątku 3 podkłady
Lancome nowy 35ml i dwie miniatury Dior
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
A mogłabyś mi napisać, jaka jest szerokość Twoich szeleczek?
![]() Czy byłabyś zainteresowana Benzonim: "Marianna i korsarz", "Gwiazda Napoleona" lub I tom "Katarzyny"? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.