|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Sesja zdjęciowa z brzuszkiem :-)
Witam wszystkich,
Chyba nie było jeszcze takiego tematu, nie znalazłam... Czy któraś z Was zdecydowała się na sesję zdjęciową z brzuszkiem? Jeśli tak, to ile to kosztowało tak mniej więcej i czy macie jakieś namiary na profesjonalnych fotografów w woj. śląskim, w okolicach Katowic... Zresztą w każdym, bo może jeszcze ten wątek komuś się przyda oprócz mnie ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sesja zdjęciowa z brzuszkiem :-)
Od kiedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży wiedziałam, że chcę takie zdjęcia
![]() Sesję robiliśmy 16 sierpnia (w naszą I rocznicę ślubu) i lubelskim Ogrodzie Botanicznym - zdjęcia będą za jakieś 2 tygodnie ![]() Co do cen to bardzo różnie jest, zalezy od fotografa ![]() My płacimy 400zł za 80/100 ujęć na CD w dużej rozdzielczości i na papierze 30 najlepszych ujęć - format 15x21 ![]() Pisałam najpierw pod koniec czerwca do kilka fotografów z regionu i 2 innych zaproponowało 500zł za 20 ujęć te same na cd co wywołane, a drugi 550 za 25 ujęć ![]() Dlatego najlepiej się zorientować wcześniej, w końcu to żaden wysiłek wysłać kilka maili za zapytaniem ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ja na MILION procent zechcę zrobić sobie taką sesję, jednak uważam że 80-100 ujęć to trochę za dużo. Co do ceny to nie mam pojęcia, ale w sumie .... jaka by nie była (znaczy w granicach rozsądku, a nie np. 1000zł) to chyba i tak warto
![]() ![]() Aha. a w Rzeszowie to np. dziś oglądałam zdjęcia ze Studio Fotografia 64 (za teatrem). Facet w ogóle jest genialny, a brzuchate zdjęcia w jego wykonaniu BOSKIE! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Uważam, że taka sesja to ogromna pamiątka z tak wyjątkowego okresu w życiu kobiety
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
No mój brzuszek też jeszcze za mały, ale chyba warto wcześniej zacząć szukać
![]() Ja nie czuję się za dobrze przed aparatem i nie lubię sobie robić zdjęć, ale naoglądałam się w necie i mnie taka ochota naszła... To śliczna pamiątka by była, potem można taką sesję powtórzyć z bobaskiem ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Kamyczku ja mieszkałam na Witosa jak bylam jesio w Polsce i moja przyjaciółka ma koleżankę, która robi cudne zdjęcia
http://annapawleta.blogspot.com/ Zajrzyj sobie na ten blog może się skusisz. Ja już zdecydowałam, że jak będę w pl w listopadzie to się wybiorę do tej dziewczyny, bo przynajmniej zaufana z polecenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Od tej pani znalazłam inną stronę, bardzo mi się zdjęcia spodobały.
http://annapawleta.com/portfolio/9_m...y/czarnobiale/
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja też planuję taką sesję. Mam to szczęście, że mamy dobrego kolegę zajmującego się fotografią zawodowo, który w dodatku baaaaardzo szuka kobietki w ciąży, żeby sobie na niej "poeksperymentować" zatem podejrzewam, że tę sesję po prostu nam zrobi ot tak- za darmo
![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Witam Was serdecznie - pozwólcie , że się przyłączę.
Mój tż interesuje się fotografią dzięki czemu mam kilka ciążowych fotek. Z chęcią się nimi pochwalę: http://julciapluto.blogspot.com/ czekamy na recenzję ![]() pozdrawiam(y) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
tancerkaGd;14124666]Witam Was serdecznie - pozwólcie , że się przyłączę.
Mój tż interesuje się fotografią dzięki czemu mam kilka ciążowych fotek. Z chęcią się nimi pochwalę Mój mąż także zrobił mi sesję zdjęciową przez duże S mimo, że nie dysponuje studiem fotograficznym z oświetleniem, odpowiednim tłem itp. Jestem oczarowana. Na pewno umieszczę, żeby się pochwalić, ale dopiero wtedy, gdy zacznie robić foty mniej intymne. Edytowane przez AlexKania Czas edycji: 2009-09-09 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
tak ja tez chce taka sesje sobie zrobic narazie jest juz jedna sesja ale domowa..
![]()
![]() |
#13 |
Bookworm ;)
|
Buduję portfolio w zakresie "brzuszkowych" sesji, zapraszam więc przyszłe mamy z moich okolic (Rybnik, Żory, Jastrzębie Zdrój) do kontaktu
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Bookworm ;)
|
Gliwice - troszkę daleko... Chyba, że udałoby się jakoś porozumieć w sprawie dojazdu i załatwienia miejsca na zdjęcia. W razie czego - PW
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ja mam w pracy koleżankę - wariatkę na punkcie fotografii
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.