|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię nową bluzkę panterkę na kosmetyki
Wymienię nieużywaną bluzkę "panterkę" na jakieś fajne kosmetyki ze średniej lub z wyższej półki.
Rozmiar bluzki to S,ale jest bardzo rozciągliwa.Dla mnie niestety okazała się za krótka.Podaje wymiary: szerokość po rozciągnięciu: 45 cm długość całkowita: 50 cm długość rękawa: 57 cm Edytowane przez sylwia21_2010 Czas edycji: 2010-04-26 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię nową bluzkę panterkę na kosmetyki
Mogą również być jakieś fajne ciuszki,najbardziej interesują mnie tuniki
![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cienie z Loreal oraz książki odpadają,natomiast z ciuszków na razie nic mi nie wpadło w oko.Mam także do wymiany spódnicę z wysokim stanem,rozmiar 36,stan idealny.Była założona przeze mnie tylko kilka razy,wygląda jak nowa.Chcę ją wymienić bo przybrałam na wadzę i jest teraz za bardzo opięta ![]() 1.spódnica z wysokim stanem rozmiar 36 S 2.czarna bluzka(jak nowa) rozmiar 38 M 3 i 4czarne lakierki Clara Barson-były tylko raz założone do kościoła rozmiar 41 5.golf "panterka-jak nowy rozmiar 36-38 S-M DOKŁADKA!!! 1.Sukienka z motywem kwiatowym roz.36 marki Brygitte von Boch nowa!!! 2.nietoperz- w stanie idealnym,w rzeczywistości ładniejszy niż na zdjęciu,z tyłu wiązany na szyi,rozmiar M 3.bluzka biała usztywniana czarnym gorsetem rozmiar M Edytowane przez sylwia21_2010 Czas edycji: 2010-04-30 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
hej, nic nie wypatzrylam, jak bedziesz miala jakies dokladki to daj znac
pozdr ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
hej
![]() sukienkę chcę wymienić za jakąs inna w rozmiarze 34 ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.