|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() pamiątki z Kosu
Witam wszystkie forumowiczki!
Dziś chciałabym was prosić o pomoc w kwestii pamiątek z Kosu ( jakby co to taka wyspa Grecka). Może któraś z Was tam była? JA jadę w ten piątek i zastanawiam się co byłoby warto z tamtą przywieźć... Oczywiście o co mi się kojarzy z Grecją czyli np.: oliwa z oliwek, ale zastanawiam się czy może jest coś takiego jeszcze bardziej regionalnego. Szukałam już w internecie ale jakoś o samym Kosie nie wiele mogę znaleźć. Będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: pamiątki z Kosu
na Kosie nie bylam, ale bylam na Krecie i z Krety przywiozłam greckie wazy ręcznie malowane
![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Mój brat przywiózł mojej mamie pyyyszny miód:p o ile można nazwać to pamiątką:p
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja też polecam miód
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
wiem, że za późno, no ale może się komuś przydać. Byłam z Tż na Kosie w zeszłym roku - dla rodziców kupiliśmy ouzo i miód z orzeszkami. A tak poza tym można dostać ręczniki na których jest namalowana wyspa.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.