|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kolczyki z modeliny
Drogie Wizażanki mam do Was pytanie. Czy sa wśród Was zwolenniczki modelinowych wytworów?
Siedząc w sieci natknęłam sie na pewna stronę internetową gdzie sprzedawana jest bizuteria m.in kolczyki. Ceny mnie powaliły(25zł/para+przesyłka) więc postanowiłam zrobić sobie upatrzony model sama. Znajomi jak zobaczyli smieli sie, że mogłabym wystawiać te tworki na allegro. I tu rodzi sie we mnie pytanie-czy jest sens? Czy znaleźliby sie jacys odbiorcy? Nie zależy mi na wielkich pieniadzach, robienie kolczyków mnie odpręża i uspokaja, jest fajna rozrywką. Czy wg Was jest sens takiej produkcji/zabawy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolczyki z modeliny
Cytat:
tutaj Dziewczyny najlepiej Ci doradzą ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
A ja tylko napiszę jedno: jeśli nie potrafisz zrobić ładnej rzeczy, nie masz do tego zdolności - to płać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16356433]A ja tylko napiszę jedno: jeśli nie potrafisz zrobić ładnej rzeczy, nie masz do tego zdolności - to płać
![]() ![]() Dokładnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
no ok ale chodzilo mi bardziej o to, czy oplaca sie to wystawiac na all chociazby... Czy np wy byscie kupily cos takiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Osobiście - nie. Bo umiem sama
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.