|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jak skonwertować film MPG na MPEG? pomożecie?![]() Drogie wizażanki, zwracam się do was z wielką prośbą o pomoc. Nie wiem jak mogę, jakim programem skonwertować film o formacie mpg na format mpeg. Całe google przeszukałam, szukałam bardzo długo. Znalazłam jeden idealny program ale okazało się, ze to wersja próbna i skonwertował mi tylko kawałek. Musiałabym go kupić, ale to sklep zagraniczny. bardzo proszę o pomoc. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak skonwertować film MPG na MPEG? pomożecie?
A to nie to samo? Mam program do konwersji, w liście formatów jest wymieniony MPEG-I i MPEG-II, oba o rozszerzeniach "*.mpg".
JPEG i JPG to też to samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
chodzi o to, że mam film w formacie mpg i wtedy mi nie działa, nie chce się odtwarzać płynnie. Zaś jak kawałeczek miałam skonwertowany w mpeg to odtwarzał płynnie, lecz była to wersja próbna i skonwertowała mi tylko 20 pierwszych minut.
Edytowane przez mandarynnka Czas edycji: 2010-01-09 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
A masz odpowiednie kodeki zainstalowane?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
chodzi o to, że mam film w formacie mpg. Jeśli włączam go od początku to odtwarza się bardzo dobrze. Ale... jeśli np. przesunę suwak na osi czasu w jakimś innym momencie, to film się zacina i zamiast filmu jest zdjęcie....w formacie mpeg tego problemu nie mam. Tylko nie wiem jak zamienić mpg na mpeg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Alive Video Converter - tym spróbuj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Tak, a nawet więcej
![]() AVI do DVD AVI do VCD AVI do SVCD AVI to MPEG AVI do WMV AVI do RM AVI do MP3 AVI do AVI QuickTime do DVD QuickTime do VCD QuickTime do SVCD QuickTime do AVI QuickTime do MPEG QuickTime do WMV QuickTime do RM QuickTime do MP3 ASF do DVD ASF do VCD ASF do SVCD ASF do AVI ASF do MPEG ASF do RM ASF do MP3 ASF do WMV MPEG do DVD MPEG do VCD MPEG do SVCD MPEG do AVI MPEG do WMV MPEG do RM MPEG do MP3 MPEG do MPEG MPG do DVD MPG do VCD MPG do SVCD MPG do AVI MPG do WMV MPG do RM MPG do MP3 MPG do MPEG MPV do DVD MPV do VCD MPV do SVCD MPV do AVI MPV do MPEG MPV do RM MPV do MP3 MPV do WMV WMV do DVD WMV do VCD WMV do SVCD WMV do AVI WMV do MPEG WMV do RM WMV do MP3 WMV do WMV MOV do DVD MOV do VCD MOV do SVCD MOV do AVI MOV do MPEG MOV do RM MOV do MP3 MOV do WMV MPM do DVD MPM do VCD MPM do SVCD MPM do AVI MPM do MPEG MPM do RM MPM do MP3 MPM do WMV ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
OMG! Dziękuje Ci bardzo. Dziś już nie dam rady ale jutro się za to zabiorę. Ciekawe czy to jest płatne. Jeszcze raz wielkie dzięki papatki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.