O co mu chodzi? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-13, 23:27   #1
LadyMariposa
Przyczajenie

O co mu chodzi?

Poznałam chłopaka i z początku był bardzo mną zainteresowany, adorował, kokietował, chciał się spotykać. potem nagle ni z gruszki nie z pietruszki przestał. utrzymuje ze mną kontakt, gadamy a także rozmawiamy przez neta, ale traktuje mnie typowo jak koleżankę. Dawałam mu znaki, że mi się podoba, on też był ciekawy... koleżanka twierdzi że zauważył że chcę się angażować a on chciał tylko zabawy i dlatego zmienił stosunek. Nie rozumiem w ogóle takiego zachowania... Może któraś z was trochę mi podpowie, jeśli lepiej wiecie co sie dzieje w męskich mózgach, bo mnie to bardzo intryguje no i przykro mi, bo bardzo go polubiłam... Pozdrawiam
LadyMariposa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 23:50   #2
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dot.: O co mu chodzi?

Może poznał inną i teraz ją kokietuje...
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 00:19   #3
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983
Smile Dot.: O co mu chodzi?

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
... a może Autorka była dość "bierna" i facet dał jej "pole do popsiu", by mogła pokazać, że jej też zależy na rozwinięciu tej znajomości?
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 00:26   #4
ZAQOCHANA
Rozeznanie

GG do ZAQOCHANA

Cytat:
Napisane przez LadyMariposa Pokaż wiadomość
Poznałam chłopaka i z początku był bardzo mną zainteresowany, adorował, kokietował, chciał się spotykać. potem nagle ni z gruszki nie z pietruszki przestał. utrzymuje ze mną kontakt, gadamy a także rozmawiamy przez neta, ale traktuje mnie typowo jak koleżankę. Dawałam mu znaki, że mi się podoba, on też był ciekawy... koleżanka twierdzi że zauważył że chcę się angażować a on chciał tylko zabawy i dlatego zmienił stosunek. Nie rozumiem w ogóle takiego zachowania... Może któraś z was trochę mi podpowie, jeśli lepiej wiecie co sie dzieje w męskich mózgach, bo mnie to bardzo intryguje no i przykro mi, bo bardzo go polubiłam... Pozdrawiam

Nie wiem co CI poradzic bo sama mam ostatnio odrobine podobny problem. Z tym ,ze my planowalismy juz slub i posiadanie potomka
Faceci sa dziwni i najlepiej bedzie jesli spytasz sie wprost czego sie mozesz spodziewac. Ja to zrobilalam, no moze inaczej to ujelam ,ale slysze zawsze to samo, ze jestem jedyna kobieta ,z ktora chce spedzic zycie ,i ze nie ma o czym dyskutowac bo on nigdy w zyciu zdania nie zmieni Mimo ,ze zachowanie na to nie wskazuje. Wiec uwazam ,ze musisz pogadac z nim o tym szczerze i zycze powodzenia

"A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of "...

"Lubie ta aurę ciemności, która go otacza. Lubie jego twarz, smutne oczy. Jest dziwnie ponury, niczym noc bez gwiazd".
ZAQOCHANA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 07:14   #5
nicka01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ZAQOCHANA Pokaż wiadomość

Faceci sa dziwni i najlepiej bedzie jesli spytasz sie wprost czego sie mozesz spodziewac.
Co Ty w ogóle mówisz,
jak to sobie wyobrażasz? Dziewczyna niedawno poznała gościa, nawet nie ma pewności jakie są jego zamiary wobec niej i ma podejść do niego i zapytać : Ej sory, chciałbyśbyć ze mną, masz jakieś plany wobec mnie, czy tylko chciałeś mnie zaliczyć?

Jeżeli chcesz spróbować z Tym chłopakiem spróbuj się jakoś do niego zbliżyć. Może zaproponuj niezobowiązujące spotkanie? Jeżeli Ci odmówi albo na spotkaniu da Ci do zrozumienia, że jesteś tylko koleżanką będziesz musiała odpuścić. Nic na siłe, JEGO strata

nie masz żadnej szansy ale ją wykorzystaj

nicka01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 08:25   #6
magic_cat
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Tak samo pomyślałam.

No ale takiej pewności nie ma.
magic_cat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 08:55   #7
zagubiona89r
Zakorzenienie

Jeśli go nie olewałaś, nie byłaś oschła, całkowicie bierna itd. Jednym słowem jeśli pokazywałaś mu, że też Ci zależy to moim zdaniem są dwa wyjścia:

-albo przyjaciółka ma rację
-albo poznał inną i ją teraz bajeruje

Tak czy siak odpuść sobie.

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 10:42   #8
brownayes
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zagubiona89r Pokaż wiadomość
Jeśli go nie olewałaś, nie byłaś oschła, całkowicie bierna itd. Jednym słowem jeśli pokazywałaś mu, że też Ci zależy to moim zdaniem są dwa wyjścia:

-albo przyjaciółka ma rację
-albo poznał inną i ją teraz bajeruje

Tak czy siak odpuść sobie.

Zgadzam się.
brownayes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 13:17   #9
ZAQOCHANA
Rozeznanie

GG do ZAQOCHANA

Cytat:
Napisane przez nicka01 Pokaż wiadomość
Co Ty w ogóle mówisz,
jak to sobie wyobrażasz? Dziewczyna niedawno poznała gościa, nawet nie ma pewności jakie są jego zamiary wobec niej i ma podejść do niego i zapytać : Ej sory, chciałbyśbyć ze mną, masz jakieś plany wobec mnie, czy tylko chciałeś mnie zaliczyć?

Jeżeli chcesz spróbować z Tym chłopakiem spróbuj się jakoś do niego zbliżyć. Może zaproponuj niezobowiązujące spotkanie? Jeżeli Ci odmówi albo na spotkaniu da Ci do zrozumienia, że jesteś tylko koleżanką będziesz musiała odpuścić. Nic na siłe, JEGO strata

Wybacz ,ale jak widac jest to dle niej problem i on jej sie podoba skoro o tym napisala. A ja mialam na mysli tylko to ,ze powinna sie spytac go czy mu sie podoba. Bo rownie dobrze dziewczyna mogla zle zinterpretowac tego chlopaka. Napewno glupota jest proponowac spotkanie skoro wlasnie dopiero co go poznala. Skad moze wiedziec ,ze to nie psychopata? Namolna tez byc nie moze.

"A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of "...

"Lubie ta aurę ciemności, która go otacza. Lubie jego twarz, smutne oczy. Jest dziwnie ponury, niczym noc bez gwiazd".
ZAQOCHANA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 13:44   #10
CytrynowaPannica
Zadomowienie

My nie możemy Tobie pomóc. Nie znamy tego gościa i jak przypuszczam Ty też nie za dobrze. Nie wiemy, czy po prostu przestraszył się Twoich deklaracji i z racji, że nie chciał robić Ci większych nadziei - ulotnił się. Być może było tak, jak wspomniała Twoja kumpela. Kto wie, może kiedy spotykał się z Tobą, myślał o innej i odwrotnie?
Nie wiemy tego i nie dowiemy się, może poza Tobą.

Bądź, co bądź - ja dałabym sobie spokój.
CytrynowaPannica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 14:06   #11
pieluchomajtek
Rozeznanie

Cytat:
A ja mialam na mysli tylko to ,ze powinna sie spytac go czy mu sie podoba.

No chyba sobie kpisz. Jesli facet nie jest zainteresowany a ma wredny charakter to bedzie mial rycie jak stad do Elblaga

Cytat:
Napewno glupota jest proponowac spotkanie skoro wlasnie dopiero co go poznala.
Czemu glupota? Normalnym jest, ze ludzie sie umawiaja i spotykaja. wiekszosc zwiazkow sie tak zaczyna.
Cytat:
Skad moze wiedziec ,ze to nie psychopata?
Tego nikt nie wie. Kiedy mi chlopak proponuje spotkanie tez nie wie czy nie jestem szurnieta psychopatka
Cytat:
Namolna tez byc nie moze.
Bardziej namolne jest spytanie sie "Czy ja Ci sie podobam" niz zaproszenie na niezobowiazujaca kawe.
jeśli odejdziesz to już nie wracaj
jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj
zestarzeje się i już nie będzie zdradzał
lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość
pieluchomajtek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 14:22   #12
aneeet
Przyczajenie

GG do aneeet

hmmm zgadzam się z twoją koleżanką...
jest również opcja, że po prostu poznał inną, która bardziej go zainteresowała.

"- ale to pan jest mężczyzną i na pana spada obowiązek podjęcia inicjatywy.
- podjęcie inicjatywy? ja?
- a co pan chciał? nabycie prawa szczania na stojąco musi swoje kosztować."
aneeet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 15:37   #13
DiviDivi
Przyczajenie

On pewnie nie oczekiwał żadnego poważnego związku, jedynie flirt, stąd jego zachowanie. Wątpie żeby czekał jakiś konkretny krok z Twojej strony, bo to oznaczałoby że mu zależy, więc w końcu sam przejąłby inicjatywę Pozdrawiam
DiviDivi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 18:14   #14
granda16
Raczkowanie

A to facet może kokietować?
granda16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 22:07   #15
Elfir
Zakorzenienie

Był sobie facet, zaczepił laskę, bo fajna z wyglądu. Zainteresował się, może nawet umówił, trochę z nią pogadał i doszedł do wniosku, że nie w jego typie, mimo, że sympatyczna. Tym samym ochłodził kontakty do kolezeńskich.

Naprawdę takie to trudne do odgadnięcia?

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości