|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
O co mu chodzi?
Poznałam chłopaka i z początku był bardzo mną zainteresowany, adorował, kokietował, chciał się spotykać. potem nagle ni z gruszki nie z pietruszki przestał. utrzymuje ze mną kontakt, gadamy a także rozmawiamy przez neta, ale traktuje mnie typowo jak koleżankę. Dawałam mu znaki, że mi się podoba, on też był ciekawy... koleżanka twierdzi że zauważył że chcę się angażować a on chciał tylko zabawy i dlatego zmienił stosunek. Nie rozumiem w ogóle takiego zachowania... Może któraś z was trochę mi podpowie, jeśli lepiej wiecie co sie dzieje w męskich mózgach, bo mnie to bardzo intryguje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: O co mu chodzi?
Może poznał inną i teraz ją kokietuje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem co CI poradzic bo sama mam ostatnio odrobine podobny problem. Z tym ,ze my planowalismy juz slub i posiadanie potomka ![]() Faceci sa dziwni i najlepiej bedzie jesli spytasz sie wprost czego sie mozesz spodziewac. Ja to zrobilalam, no moze inaczej to ujelam ,ale slysze zawsze to samo, ze jestem jedyna kobieta ,z ktora chce spedzic zycie ,i ze nie ma o czym dyskutowac bo on nigdy w zyciu zdania nie zmieni ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak to sobie wyobrażasz? Dziewczyna niedawno poznała gościa, nawet nie ma pewności jakie są jego zamiary wobec niej i ma podejść do niego i zapytać : Ej sory, chciałbyśbyć ze mną, masz jakieś plany wobec mnie, czy tylko chciałeś mnie zaliczyć? ![]() Jeżeli chcesz spróbować z Tym chłopakiem spróbuj się jakoś do niego zbliżyć. Może zaproponuj niezobowiązujące spotkanie? Jeżeli Ci odmówi albo na spotkaniu da Ci do zrozumienia, że jesteś tylko koleżanką będziesz musiała odpuścić. Nic na siłe, JEGO strata ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jeśli go nie olewałaś, nie byłaś oschła, całkowicie bierna itd. Jednym słowem jeśli pokazywałaś mu, że też Ci zależy to moim zdaniem są dwa wyjścia:
-albo przyjaciółka ma rację -albo poznał inną i ją teraz bajeruje Tak czy siak odpuść sobie.
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
My nie możemy Tobie pomóc. Nie znamy tego gościa i jak przypuszczam Ty też nie za dobrze. Nie wiemy, czy po prostu przestraszył się Twoich deklaracji i z racji, że nie chciał robić Ci większych nadziei - ulotnił się. Być może było tak, jak wspomniała Twoja kumpela. Kto wie, może kiedy spotykał się z Tobą, myślał o innej i odwrotnie?
Nie wiemy tego i nie dowiemy się, może poza Tobą. Bądź, co bądź - ja dałabym sobie spokój. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() No chyba sobie kpisz. Jesli facet nie jest zainteresowany a ma wredny charakter to bedzie mial rycie jak stad do Elblaga Cytat:
Tego nikt nie wie. Kiedy mi chlopak proponuje spotkanie tez nie wie czy nie jestem szurnieta psychopatka Bardziej namolne jest spytanie sie "Czy ja Ci sie podobam" niz zaproszenie na niezobowiazujaca kawe.
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
hmmm zgadzam się z twoją koleżanką...
jest również opcja, że po prostu poznał inną, która bardziej go zainteresowała.
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
On pewnie nie oczekiwał żadnego poważnego związku, jedynie flirt, stąd jego zachowanie. Wątpie żeby czekał jakiś konkretny krok z Twojej strony, bo to oznaczałoby że mu zależy, więc w końcu sam przejąłby inicjatywę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
A to facet może kokietować?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Był sobie facet, zaczepił laskę, bo fajna z wyglądu. Zainteresował się, może nawet umówił, trochę z nią pogadał i doszedł do wniosku, że nie w jego typie, mimo, że sympatyczna. Tym samym ochłodził kontakty do kolezeńskich.
Naprawdę takie to trudne do odgadnięcia?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.