|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 51
|
![]() Ech ta moja nie¶mia³o¶æ
Hej wszystkim
Tak jak w tytule, rzecz siê odnosi co do mojej nie¶mia³o¶ci, ale do rzeczy. Spodoba³ mi siê pewien ch³opak, poznali¶my siê niedawno, wcze¶niej do¶æ dobrze zna³am ju¿ jego przyjaciela, ale jego pozna³am dopiero jaki¶ czas temu. No i w³a¶nie....wpad³ mi w oko. Hmm chcia³abym dowiedzieæ siê czy mo¿e ma dziewczynê (aby na wstêpie nie zrobiæ z siebie idiotki, gdyby j± mia³). W kontaktach damsko-mêskich jestem nie¶mia³a, nie mam odwagi podej¶æ do faceta w takim sensie ¿eby okazaæ mu swoje zainteresowanie, je¶li gadam z facetami to na stopie kole¿eñskiej (nawet je¶li jaki¶ ch³opak bardzo mi siê podoba). I tak by³o w tym przypadku, rozmawia³am z nim raz czy dwa, ale broñ Bo¿e w taki sposób ¿eby siê nie zorientowa³, ¿e mi siê podoba... Sens w tym, ¿e chcê unikn±æ g³upich u¶mieszków i komentarzy osób postronnych w stylu "eee zakochana" itp Co mam robiæ, jak go lepiej poznaæ, ale tak ¿eby siê nie skompromitowaæ- POMÓ¯CIE !!! Z góry dziêki za wszystkie wpisy ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 222
|
Dot.: Ech ta moja nie¶mia³o¶æ
my¶lê, ze takie g³upie komentarze od otoczenia to raczej w Twoim wieku (wnioskuj±c po roczniku w nicku) siê nie powinny zdarzaæ. Co zrobiæ? Bez ryzyka nie ma zysku, zaprosiæ na kawê, tak zwyczajnie, to nie zobowi±zuje do niczego, nie zamyka Ci ¿adnych drzwi a du¿o otwiera. Takie naturalne sposoby nie nara¿aj± na kompromitacje.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 130
|
Po prostu zaproponuj mu spotkanie...i wtedy poznacie siê lepiej, pogadacie sam na sam. Naprawdê uwa¿am, ¿e nie ma w tym nic z³ego, ¿e to dziewczyna proponuje spotkanie. Wtedy zobaczysz, czy on te¿ Ciê lubi, tak jak Ty jego. Odwagi i powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 233
|
Cytat:
Wyszukiwarka ! Jest w±tek ' Nie¶mia³e rw± facetów' Poczytaj sobie tam.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.