![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Niespełniona seksualnie
Hej dziewczyny,
jestem z moim TŻ ponad 3 lata. Mamy po 22 lata. Na początku uprawialiśmy tylko seks oralny. Potem miałam z nim mój pierwszy raz i od około pół roku uprawiamy typowy seks. Trwa on niestety dość krótko i choć sprawia mi on ogromną przyjemność to niestety nigdy nie zdążę dojść. Ale problem tkwi w czymś innym. A mianowicie: nigdy nie miałam problemu żeby dojść gdy zaspokajał mnie oralnie lub palcówką. Jednak od kilku miesięcy jest tragicznie. Doszłam może z 5 razy i tylko dlatego, że pomogłam sobie sama i w głowie najróżniejsze scenerie sobie wyobrażałam żeby tylko się nakręcić i wreszcie dojść. Nie wiem co się stało i od czego to zależy ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny chce mi się płakać przez to wszystko, kocham go nad życie. Czuję, że to ze mną coś się stało, bo libido mam dosłownie zerowe od kilku miesięcy. Co myślicie dziewczyny o tym? Co powinniśmy zrobić? Może to głupie pytanie, ale czy wy podczas seksu z TŻtami dochodzicie tylko dzięki pieszczotom waszych facetów czy działacie też wyobraźnią? Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi... ehh.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niespełniona seksualnie
Sądzę, że masz bardzo duże szczęście, że tak szybko po rozpoczęciu współżycia byłaś w stanie osiągnąć orgazm. Wiele kobiet czeka na ten moment miesiącami, a niektóre latami.
Co do libido to niestety niewiele mogę powiedzieć, bo mam podobny problem i też nie wiem, o co chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I NIE MYŚL, ŻE MUSISZ DOJŚĆ... czerp przyjemność, z bliskości samej w sobie, nie nastawiaj się na orgazm. Seks nie kończy się orgazmem i nie jest on nastawiony na niego, tylko na bliskość dwóch ciał, które się kochają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I nie rozumiem niektórych tu piszących, że i tak miała szczęście, że tak szybko zaczęła miewać orgazmy. A co to takiego nieosiągalnego? Normalny facet nie powinien zostawiać kobiety, która nie "doszła". Jak nie przy stosunku, to przez seks oralny lub chociażby palcówkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
I NIE MYŚL, ŻE MUSISZ DOJŚĆ... czerp przyjemność, z bliskości samej w sobie, nie nastawiaj się na orgazm. Seks nie kończy się orgazmem i nie jest on nastawiony na niego, tylko na bliskość dwóch ciał, które się kochają.[/QUOTE]
pięknie ujęte! ![]() Akwamaryna, czy bierzesz tabletki anty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I jestem kobietą, więc nie wiem jak to jest wypić trochę, mieć stojącego i nie móc dojść.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Może spróbujcie takiej pozycji, w której to Ty będziesz dominować ( na jeźdźca?) wtedy będziesz mogła sama korygować siłę pchnięć, głębokość penetracji itd. Może to Cię odblokuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
I NIE MYŚL, ŻE MUSISZ DOJŚĆ... czerp przyjemność, z bliskości samej w sobie, nie nastawiaj się na orgazm. Seks nie kończy się orgazmem i nie jest on nastawiony na niego, tylko na bliskość dwóch ciał, które się kochają.[/QUOTE]
Powinieneś pisać poradniki dla kobiet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez O moj borze Czas edycji: 2013-04-07 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedzi
![]() Cytat:
![]() Nie biorę AmelioAm.
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Mam nieco podobny problem i jeśli mogłabym też coś podsunąć, to poza faktycznie wrzuceniem na luz i nienastawianiem się na orgazm
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Hrodebert
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam taki okres w swoim związku, kiedy nie dochodziłam. To jak mnie to frustrowało i irytowało jest nie do opisania. Najgorsze, co wtedy można było mi poradzić to "seks nie musi kończyć sie orgazmem! cieszcie się sobą i swoimi ciałami!" S-U-P-E-R, facet sobie zawsze strzeli, a kobieta ma się zadowolic tym, że było miło, wszak miłość i bliskość powinna wystarczyć ![]() Autorko- co sobie wyobrażasz, żeby się podniecić? Co Cię teraz, na obecną chwilę, kręci?
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Akwamaryna, ty leżysz na plecach, poducha pod biodra żeby doopsko podnieść, partner klęczy przed Tobą i spróbuj sama się głaskać po groszku podczas stosunku. Skoro same pieszczoty groszka Ci wystarczą do orgazmu, powinno pomóc. Albo pozycja od tyłu, rozstawiasz nogi tak, żebyś mogła sięgnąć dłonią do groszka. I nie przejmuj się nie tylko Ty nie masz orgazmu podczas samego stosunku. Trzeba próbować różnych rzeczy, słuchać własnego ciała i nie wściekać się na partnera, bo jeszcze on się nerwic nabawi.
A co do wyobraźni to znam taki kawał. ![]() Stare małżeństwo, heblują 40 minut i nic. W końcu ona patrzy na męża i pyta z troską: - Co, Kochanie? Ty tez nie możesz sobie wyobrazić nikogo innego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
ja należę do tych spośród kobiet, które nie mają orgazmu pochwowego
![]() też miałam przez pewien czas z tym problem, ale po pewnym czasie po prosty olałam ![]() ![]() ale u ciebie jest ewidentny problem z libido ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Będę próbować różnych pozycji tak jak radzicie ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie można było tego lepiej ująć... ![]()
Zapraszam na swojego bloga --> http://zapachmiety.blog.pl Dziś: ciasto 3 bit ![]() _________________________ ________ "Większość ludzi ma tyle szczęścia, na ile sobie pozwoli" - Abraham Lincoln ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez Morelkowa Czas edycji: 2012-06-26 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Wyobrażam sobie taką scenę: kobieta pieści faceta oralnie dosyć intensywnie, jest mu bardzo przyjemnie i czuje, że jeszcze chwilka i wystrzeli, a wtedy kobieta przestaje i mówi do niego:
Napisane przez normalnyFacet I NIE MYŚL, ŻE MUSISZ DOJŚĆ... czerp przyjemność, z bliskości samej w sobie, nie nastawiaj się na orgazm. Seks nie kończy się orgazmem i nie jest on nastawiony na niego, tylko na bliskość dwóch ciał, które się kochają. Po czym kobieta odwraca się dupą do faceta i idzie spać. Hehe ![]() Może w poradniku dla kobiet ten tekst by przeszedł, ale spróbujcie panie powiedzieć tak swojemu facetowi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
na jeźdźca u mnie nie sprawdza się nigdy, zero po prostu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mężczyzna uwielbia jeżeli partnerka jest zaspokojona, on jest szczęśliwy i również jego satysfakcja z seksu rośnie. Wg mnie pozwalanie sobie i mężczyźnie na seks bez orgazmu kobiety, to zabijanie związku i oszukiwanie siebie. Zdecydowanie bym odradzała taką praktykę. Jeżeli od jakiegoś czasu nie możesz osiągnać satysfakcji erotycznej to zastanów się jaka tego może być przyczyna i u kobiety jest to najczęściej przyczyna w głowie, jakiś hamulec. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Ja również mam problem z orgazmem. Współżyję od około 1,5 roku a orgazm podczas stosunku miałam raz.
Zdaję sobie sprawę z tego, że być może są to hamulce lub cokolwiek innego. Nie nastawiam się nigdy na orgazm, wręcz przeciwnie - wiem, że go nie będzie. I może to także jest problem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wczoraj rozmiawaiłam o tym poście z mężem i wiecie co mi powiedział, że jeżeli kobieta nie potrafi sama się zaspokoić, to mężczyzna też jej nie zaspokoi..... Myślę, że jest w tym sporo racji - jeżeli kobieta nie zna własnego ciała i nie wie co ją podnieca i w jaki sposób, to może mężczyźnie też jest trudno nauczyć sposobu w jaki powinna być zaspokojona, bez wskazówek ze strony partnerki. Ale zdecydowanie do tego potrzeba otwartości i rozmowy o potrzebach i realizowaniu ich. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Tak... Orgazm kobiety to jedno z bardziej skomplikowanych zadań stojących przed mężczyzną...
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.