Niespełniona seksualnie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-23, 22:00   #1
Akwamaryna_
Raczkowanie

Niespełniona seksualnie

Hej dziewczyny,
jestem z moim TŻ ponad 3 lata. Mamy po 22 lata. Na początku uprawialiśmy tylko seks oralny. Potem miałam z nim mój pierwszy raz i od około pół roku uprawiamy typowy seks. Trwa on niestety dość krótko i choć sprawia mi on ogromną przyjemność to niestety nigdy nie zdążę dojść. Ale problem tkwi w czymś innym. A mianowicie: nigdy nie miałam problemu żeby dojść gdy zaspokajał mnie oralnie lub palcówką. Jednak od kilku miesięcy jest tragicznie. Doszłam może z 5 razy i tylko dlatego, że pomogłam sobie sama i w głowie najróżniejsze scenerie sobie wyobrażałam żeby tylko się nakręcić i wreszcie dojść. Nie wiem co się stało i od czego to zależy Bardzo go kocham, w moich uczuciach przez te 3 lata nic się nie zmieniło. Najgorsze jest to, że już jestem na tyle sfrustrowana tym, że nie mogę dojść, że gdy to robimy to odrazu wole żeby we mnie wszedł niż żeby starał się pieścić mnie oralnie bo jestem nastawiona, że i tak nie dojdę. Często uprawiam z nim seks bo wiem, że on tego potrzebuje, mi się już wogóle przez to wszystko nie chce. Libido mam dosłownie zerowe (zaznaczę, że kiedyś często uprawialiśmy seks oralny z powodzeniem). Nie pamiętam kiedy ostatnim razem byłam rozpalona, podniecona na maksa... Gdy akcja się rozgrywa wogoóle nie jestem podniecona, sama gra wstępna zamiast mnie rozpalać to mnie tylko wkurza. Denerwuje mnie wiele rzeczy podczas gry i całej akcji w łóżku. Nie czuję porządania, rozpalenia.... Gdy się staram dojść kiedy pieści mnie ustami lub palcami muszę na prawdę mocno wytęrzać mózg i wyobrażać sobie różne rzeczy a i tak koniec końców nie dochodzę bo mnie wkurzy, że coś robi TŻ nietak. Oczywiście rozmawialiśmy niejednokrotnie, TŻ jest kochany, nigdy się nie obraził i zawsze stara się moje wskazówki przenieść do łóżka, ale i tak bez skutku
Dziewczyny chce mi się płakać przez to wszystko, kocham go nad życie. Czuję, że to ze mną coś się stało, bo libido mam dosłownie zerowe od kilku miesięcy.
Co myślicie dziewczyny o tym? Co powinniśmy zrobić?
Może to głupie pytanie, ale czy wy podczas seksu z TŻtami dochodzicie tylko dzięki pieszczotom waszych facetów czy działacie też wyobraźnią? Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi... ehh.
Stary 2012-06-23, 22:14   #2
Anethka
Zakorzenienie

Dot.: Niespełniona seksualnie

Sądzę, że masz bardzo duże szczęście, że tak szybko po rozpoczęciu współżycia byłaś w stanie osiągnąć orgazm. Wiele kobiet czeka na ten moment miesiącami, a niektóre latami.
Co do libido to niestety niewiele mogę powiedzieć, bo mam podobny problem i też nie wiem, o co chodzi .

KLIK
Anethka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-23, 22:17   #3
normalnyFacet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Akwamaryna_ Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
jestem z moim TŻ ponad 3 lata. Mamy po 22 lata. Na początku uprawialiśmy tylko seks oralny. Potem miałam z nim mój pierwszy raz i od około pół roku uprawiamy typowy seks. Trwa on niestety dość krótko i choć sprawia mi on ogromną przyjemność to niestety nigdy nie zdążę dojść. Ale problem tkwi w czymś innym. A mianowicie: nigdy nie miałam problemu żeby dojść gdy zaspokajał mnie oralnie lub palcówką. Jednak od kilku miesięcy jest tragicznie. Doszłam może z 5 razy i tylko dlatego, że pomogłam sobie sama i w głowie najróżniejsze scenerie sobie wyobrażałam żeby tylko się nakręcić i wreszcie dojść. Nie wiem co się stało i od czego to zależy Bardzo go kocham, w moich uczuciach przez te 3 lata nic się nie zmieniło. Najgorsze jest to, że już jestem na tyle sfrustrowana tym, że nie mogę dojść, że gdy to robimy to odrazu wole żeby we mnie wszedł niż żeby starał się pieścić mnie oralnie bo jestem nastawiona, że i tak nie dojdę. Często uprawiam z nim seks bo wiem, że on tego potrzebuje, mi się już wogóle przez to wszystko nie chce. Libido mam dosłownie zerowe (zaznaczę, że kiedyś często uprawialiśmy seks oralny z powodzeniem). Nie pamiętam kiedy ostatnim razem byłam rozpalona, podniecona na maksa... Gdy akcja się rozgrywa wogoóle nie jestem podniecona, sama gra wstępna zamiast mnie rozpalać to mnie tylko wkurza. Denerwuje mnie wiele rzeczy podczas gry i całej akcji w łóżku. Nie czuję porządania, rozpalenia.... Gdy się staram dojść kiedy pieści mnie ustami lub palcami muszę na prawdę mocno wytęrzać mózg i wyobrażać sobie różne rzeczy a i tak koniec końców nie dochodzę bo mnie wkurzy, że coś robi TŻ nietak. Oczywiście rozmawialiśmy niejednokrotnie, TŻ jest kochany, nigdy się nie obraził i zawsze stara się moje wskazówki przenieść do łóżka, ale i tak bez skutku
Dziewczyny chce mi się płakać przez to wszystko, kocham go nad życie. Czuję, że to ze mną coś się stało, bo libido mam dosłownie zerowe od kilku miesięcy.
Co myślicie dziewczyny o tym? Co powinniśmy zrobić?
Może to głupie pytanie, ale czy wy podczas seksu z TŻtami dochodzicie tylko dzięki pieszczotom waszych facetów czy działacie też wyobraźnią? Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi... ehh.
Dostałaś kiedyś pierwszy orgazm... potem następny i następny. Nagle BUM nie ma.. a umysł i ciało zostało przyzwyczajone do niego, ciągłe myśli o nim sprawiły, że..... nagle zanikł. Na początku było dobrze bo pojawiał się spontanicznie. Zapewne nie myślałaś o nim, a teraz to wygląda to tak jakbyś wręcz oczekiwała go za każdym razem, irytowała się, że go nie ma itp. Nie moja droga, nie zawsze jest orgazm, nawet jak się miewało regularnie. Po prostu musisz wyłączyć myślenie O NIM. To jest najważniejsze. Potem urozmaićcie wasz seks o inne pozycje, miejsca gdzie można go uprawiać, jakieś zabawy itp..

I NIE MYŚL, ŻE MUSISZ DOJŚĆ... czerp przyjemność, z bliskości samej w sobie, nie nastawiaj się na orgazm. Seks nie kończy się orgazmem i nie jest on nastawiony na niego, tylko na bliskość dwóch ciał, które się kochają.
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-23, 22:34   #4
barbarak76
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Pokaż wiadomość
Dostałaś kiedyś pierwszy orgazm... potem następny i następny. Nagle BUM nie ma.. a umysł i ciało zostało przyzwyczajone do niego, ciągłe myśli o nim sprawiły, że..... nagle zanikł. Na początku było dobrze bo pojawiał się spontanicznie. Zapewne nie myślałaś o nim, a teraz to wygląda to tak jakbyś wręcz oczekiwała go za każdym razem, irytowała się, że go nie ma itp. Nie moja droga, nie zawsze jest orgazm, nawet jak się miewało regularnie. Po prostu musisz wyłączyć myślenie O NIM. To jest najważniejsze. Potem urozmaićcie wasz seks o inne pozycje, miejsca gdzie można go uprawiać, jakieś zabawy itp..

I NIE MYŚL, ŻE MUSISZ DOJŚĆ... czerp przyjemność, z bliskości samej w sobie, nie nastawiaj się na orgazm. Seks nie kończy się orgazmem i nie jest on nastawiony na niego, tylko na bliskość dwóch ciał, które się kochają.
" Seks nie kończy się orgazmem" i to powiedział facet.... Dla mnie jest oczywiste, że po mega podnieceniu bardzo ważne jest spełnienie, ale może tylko mi się wydaje.

I nie rozumiem niektórych tu piszących, że i tak miała szczęście, że tak szybko zaczęła miewać orgazmy. A co to takiego nieosiągalnego? Normalny facet nie powinien zostawiać kobiety, która nie "doszła". Jak nie przy stosunku, to przez seks oralny lub chociażby palcówkę.
barbarak76 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-23, 22:47   #5
AmeliaAm
Raczkowanie

I NIE MYŚL, ŻE MUSISZ DOJŚĆ... czerp przyjemność, z bliskości samej w sobie, nie nastawiaj się na orgazm. Seks nie kończy się orgazmem i nie jest on nastawiony na niego, tylko na bliskość dwóch ciał, które się kochają.[/QUOTE]

pięknie ujęte!
Akwamaryna, czy bierzesz tabletki anty?

kocham chłopaków z POGODNO !
AmeliaAm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-23, 22:57   #6
normalnyFacet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez barbarak76 Pokaż wiadomość
" Seks nie kończy się orgazmem" i to powiedział facet.... Dla mnie jest oczywiste, że po mega podnieceniu bardzo ważne jest spełnienie, ale może tylko mi się wydaje.
Uwierz, że są momenty w których czasami dojść się nie da mimo ogromnego podniecenia trochę kuriozalne no ale są
Stary 2012-06-23, 23:08   #7
barbarak76
Raczkowanie

Cytat:
Uwierz, że są momenty w których czasami dojść się nie da mimo ogromnego podniecenia trochę kuriozalne no ale są
Wymień

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-23, 23:11   #8
normalnyFacet
Zakorzenienie

Cytat:
Wymień
np. kochamy się przy oknie a tu jej mamusia przez furtkę wchodzi i idzie w stronę drzwi.. = nie ma czasu dokończyć

albo trochę wypiję z kobietą i jak już stanie to dojść bardzo ciężko..
Stary 2012-06-23, 23:24   #9
barbarak76
Raczkowanie

Cytat:
np. kochamy się przy oknie a tu jej mamusia przez furtkę wchodzi i idzie w stronę drzwi.. = nie ma czasu dokończyć

albo trochę wypiję z kobietą i jak już stanie to dojść bardzo ciężko..
No tak, ale to chyba nie zdarza się zbyt często.
I jestem kobietą, więc nie wiem jak to jest wypić trochę, mieć stojącego i nie móc dojść....
Stary 2012-06-23, 23:41   #10
Drew00
Przyczajenie

Może spróbujcie takiej pozycji, w której to Ty będziesz dominować ( na jeźdźca?) wtedy będziesz mogła sama korygować siłę pchnięć, głębokość penetracji itd. Może to Cię odblokuje?
Drew00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-24, 09:56   #11
Paszczurek666
Zakorzenienie

Cytat:

Pięknie powiedziane

Podskakuję z Mel B.
Joga

Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą.
----------------------------
Używasz poprawnie?
'Szlak prowadzi na wschód.'
'Szlag mnie trafia.'
Paszczurek666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-24, 10:21   #12
Suziii90
Raczkowanie

I NIE MYŚL, ŻE MUSISZ DOJŚĆ... czerp przyjemność, z bliskości samej w sobie, nie nastawiaj się na orgazm. Seks nie kończy się orgazmem i nie jest on nastawiony na niego, tylko na bliskość dwóch ciał, które się kochają.[/QUOTE]

Powinieneś pisać poradniki dla kobiet
Suziii90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-24, 10:35   #13
O moj borze
BAN stały

.

Edytowane przez O moj borze
Czas edycji: 2013-04-07 o 17:30
O moj borze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-24, 14:18   #14
Akwamaryna_
Raczkowanie

Dziękuję za odpowiedzi

Cytat:

I NIE MYŚL, ŻE MUSISZ DOJŚĆ... czerp przyjemność, z bliskości samej w sobie, nie nastawiaj się na orgazm. Seks nie kończy się orgazmem i nie jest on nastawiony na niego, tylko na bliskość dwóch ciał, które się kochają
.
normalnyFacet fajnie to ująłeś, trochę mi lepiej po Twojej wypowiedzi.

Cytat:
Napisane przez AmeliaAm Pokaż wiadomość

Akwamaryna, czy bierzesz tabletki anty?
Nie biorę AmelioAm.
Stary 2012-06-24, 17:34   #15
2988c920f887451997ed59670eafbe58b42f5da3_61df6c3a62fb8
Konto usunięte

Mam nieco podobny problem i jeśli mogłabym też coś podsunąć, to poza faktycznie wrzuceniem na luz i nienastawianiem się na orgazm - to może też próbuj pozycji, w których łatwiej Ci dojść, spróbuj pozycji na jeźdźca itp. Poza tym możesz poprosić partnera, by podczas stosunku pochwowego równocześnie Cię stymulował ręcznie
2988c920f887451997ed59670eafbe58b42f5da3_61df6c3a62fb8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-24, 18:04   #16
ARAKSJEL
Hrodebert

Cytat:
Napisane przez Akwamaryna_ Pokaż wiadomość
Faceci też tak robiąspróbujcie tak ...połóż się na skraju łóżka ,facet na klęczka pod kątem w góre niech ci wkłada ,a kciukiem pieści łechtaczke ,tylko że w tej pozycji może jeszcze szybciej dojść ,jeżeli jest sprinterem.
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-24, 20:25   #17
phony
Wtajemniczenie

Cytat:

I nie rozumiem niektórych tu piszących, że i tak miała szczęście, że tak szybko zaczęła miewać orgazmy. A co to takiego nieosiągalnego? Normalny facet nie powinien zostawiać kobiety, która nie "doszła". Jak nie przy stosunku, to przez seks oralny lub chociażby palcówkę.
Mam identyczne zdanie.
Miałam taki okres w swoim związku, kiedy nie dochodziłam. To jak mnie to frustrowało i irytowało jest nie do opisania. Najgorsze, co wtedy można było mi poradzić to "seks nie musi kończyć sie orgazmem! cieszcie się sobą i swoimi ciałami!" S-U-P-E-R, facet sobie zawsze strzeli, a kobieta ma się zadowolic tym, że było miło, wszak miłość i bliskość powinna wystarczyć no pewnie.

Autorko- co sobie wyobrażasz, żeby się podniecić? Co Cię teraz, na obecną chwilę, kręci?
Stary 2012-06-25, 10:42   #18
niut80
Zadomowienie

Akwamaryna, ty leżysz na plecach, poducha pod biodra żeby doopsko podnieść, partner klęczy przed Tobą i spróbuj sama się głaskać po groszku podczas stosunku. Skoro same pieszczoty groszka Ci wystarczą do orgazmu, powinno pomóc. Albo pozycja od tyłu, rozstawiasz nogi tak, żebyś mogła sięgnąć dłonią do groszka. I nie przejmuj się nie tylko Ty nie masz orgazmu podczas samego stosunku. Trzeba próbować różnych rzeczy, słuchać własnego ciała i nie wściekać się na partnera, bo jeszcze on się nerwic nabawi.

A co do wyobraźni to znam taki kawał.

Stare małżeństwo, heblują 40 minut i nic. W końcu ona patrzy na męża i pyta z troską: - Co, Kochanie? Ty tez nie możesz sobie wyobrazić nikogo innego?
niut80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-26, 11:34   #19
pasarolka
Raczkowanie

ja należę do tych spośród kobiet, które nie mają orgazmu pochwowego
też miałam przez pewien czas z tym problem, ale po pewnym czasie po prosty olałam i każdemu partnerowi wprost to mówię, że jeśli chce mnie doprowadzić na szczyt, musi użyć języka i/lub palca

ale u ciebie jest ewidentny problem z libido wybacz pytanie, ale czy byłaś u seksuologa?

— Paulo Coelho
pasarolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-26, 11:35   #20
Akwamaryna_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niut80 Pokaż wiadomość
Stare małżeństwo, heblują 40 minut i nic. W końcu ona patrzy na męża i pyta z troską: - Co, Kochanie? Ty tez nie możesz sobie wyobrazić nikogo innego?

Będę próbować różnych pozycji tak jak radzicie
Stary 2012-06-26, 11:37   #21
guess17
Rozeznanie

Cytat:

Nie można było tego lepiej ująć...

http://zapachmiety.blog.pl

Dziś: ciasto 3 bit

_________________________ ________

"Większość ludzi ma tyle szczęścia, na ile sobie pozwoli" - Abraham Lincoln
guess17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-26, 15:56   #22
Morelkowa
Raczkowanie

Edytowane przez Morelkowa
Czas edycji: 2012-06-26 o 19:46
Morelkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-27, 10:13   #23
barbarak76
Raczkowanie

Wyobrażam sobie taką scenę: kobieta pieści faceta oralnie dosyć intensywnie, jest mu bardzo przyjemnie i czuje, że jeszcze chwilka i wystrzeli, a wtedy kobieta przestaje i mówi do niego:

Napisane przez normalnyFacet

Po czym kobieta odwraca się dupą do faceta i idzie spać. Hehe

Może w poradniku dla kobiet ten tekst by przeszedł, ale spróbujcie panie powiedzieć tak swojemu facetowi.
Stary 2012-06-30, 14:18   #24
201607040946
Konto usunięte

na jeźdźca u mnie nie sprawdza się nigdy, zero po prostu za to na pieska - zawsze
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-04, 11:11   #25
jarela
Przyczajenie

Cytat:

O dziewczyny, ja się zupełnie z tym nie zgadzam, Kobieta uprawiając seks powinna w co najmniej 80% kończyć seks orgazmem. Po co uprawiać seks jeżeli nie kończy się on orgazmem.
Mężczyzna uwielbia jeżeli partnerka jest zaspokojona, on jest szczęśliwy i również jego satysfakcja z seksu rośnie.
Wg mnie pozwalanie sobie i mężczyźnie na seks bez orgazmu kobiety, to zabijanie związku i oszukiwanie siebie.
Zdecydowanie bym odradzała taką praktykę.

Jeżeli od jakiegoś czasu nie możesz osiągnać satysfakcji erotycznej to zastanów się jaka tego może być przyczyna i u kobiety jest to najczęściej przyczyna w głowie, jakiś hamulec.
jarela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-04, 11:53   #26
babie_lato
Zadomowienie

Ja również mam problem z orgazmem. Współżyję od około 1,5 roku a orgazm podczas stosunku miałam raz.
Zdaję sobie sprawę z tego, że być może są to hamulce lub cokolwiek innego. Nie nastawiam się nigdy na orgazm, wręcz przeciwnie - wiem, że go nie będzie. I może to także jest problem.
babie_lato jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-05, 05:21   #27
jarela
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez babie_lato Pokaż wiadomość
Ja również mam problem z orgazmem. Współżyję od około 1,5 roku a orgazm podczas stosunku miałam raz.
Zdaję sobie sprawę z tego, że być może są to hamulce lub cokolwiek innego. Nie nastawiam się nigdy na orgazm, wręcz przeciwnie - wiem, że go nie będzie. I może to także jest problem.
Jestem w szoku, że orgazm kobiety, to jest tak poważny problem.
Wczoraj rozmiawaiłam o tym poście z mężem i wiecie co mi powiedział, że jeżeli kobieta nie potrafi sama się zaspokoić, to mężczyzna też jej nie zaspokoi.....
Myślę, że jest w tym sporo racji - jeżeli kobieta nie zna własnego ciała i nie wie co ją podnieca i w jaki sposób, to może mężczyźnie też jest trudno nauczyć sposobu w jaki powinna być zaspokojona, bez wskazówek ze strony partnerki.

Ale zdecydowanie do tego potrzeba otwartości i rozmowy o potrzebach i realizowaniu ich.
jarela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-05, 13:34   #28
pasarolka
Raczkowanie

Tak... Orgazm kobiety to jedno z bardziej skomplikowanych zadań stojących przed mężczyzną...

— Paulo Coelho
Stary 2012-07-05, 16:14   #29
normalnyFacet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pasarolka Pokaż wiadomość
Tak... Orgazm kobiety to jedno z bardziej skomplikowanych zadań stojących przed mężczyzną...
...... raczej w 90% kobiecej psychiki i znajomości ciała facet pełni rolę epizodyczną
Stary 2012-07-15, 15:49   #30
pasarolka
Raczkowanie

Cytat:
...... raczej w 90% kobiecej psychiki i znajomości ciała facet pełni rolę epizodyczną
no dla mnie facet pełni rolę główną

— Paulo Coelho
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości