![]() |
#1 |
BAN stały
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
oposowa wymiana :] xs/s/m![]() ![]() zapraszam tez do starego wątku ;] - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=414581 Mały zestaw zasad: -Odpisujesz u mnie, a ja u Ciebie -Chciała bym zeby paczka była wysyłana mniej więcej w tym samym czasie -Kiedy jest cos nie jasne proszę napisać podam więcej informacji lub zdj. *Wydaje mi sie ze z łatwością sie dogadamy *Będę się starć dodawać ciuszki żeby było z czego wybrać Edytowane przez oposy2 Czas edycji: 2010-03-17 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: oposowa wymiana :] xs/s/m
Bluzeczki:
1. czarna bluzeczka przewiewna rozmiar "xs/s" 2. rozmiar "s" luźna śliczniutka różowa bluzeczka ^-^ 3. rozmiar "s"idealna bluzka na lato wiązana "przez szyje" 4. czerwona bluzka "m". wiązana na 2 sposoby 5. rozmiar "40" czarny sweterek (zdj. zmieniło kolor) firma -TOSPSHOP 6. rozmiar "36" luźna w kiaty 7. rozmiar s małę m krązki 8. rozmiar "s" podwójna różowa w kwiaty ;D 9. rozmiar s z napisem 10. rozmiar s z pajęczyna (napis był juz przetarty (specjalnie)) Edytowane przez oposy2 Czas edycji: 2010-03-26 o 05:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Bluzeczi cd
1. różowa bluzka w kropki "s" 2. rozmiar s 3. rozmiar "xs" idealna na "balety" ;D odkryte plecy 4. rozmiar "s" bluzka z kimś ;p 5. rozmiar "S" brązowa bluzka bez ramiączek stan dbd 6. rozmiar "xs/s" materiał lekko prześwitujący, czarne w drobne szare paski stan bdb 7. sukienka moze byc jako tunika na metce rozmiar "154". osoba na zdj ma 164 wzrostu 8. rozmiar "M" bolerko z h&m stan db/bdb 9. sukienka niebieska z halką 10. ciepły kożuszek świetny na ta pore i na jesień Edytowane przez oposy2 Czas edycji: 2010-03-26 o 05:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Spódniczki:
1. spódniczka szara zapinana w dość nie typowy sposób 2. rozmiar "M" spódnica dżinsowa, "HOUSE" 3. rozmiar "S/M" spódnica dżinsowa, raz założona z "DIESEL" 4. spódnica brązowa 5. spódniczka zdj. przekłamane ponieważ jest bardziej nasycona zielenią 6. spódniczka zapina w dość nie typowy sposób 7. zwykła czarna spódniczka tuba 8. spódnica czarna 9. śliczna, fioletowo, lekko różowo biała, spódnica Edytowane przez oposy2 Czas edycji: 2010-03-17 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Spodnie:
1. rybaczki "xs/s" 2. rozmiar "S/M" rybaczki brązowe dopasowujące sie do ciała, stan nowe 3. rozmiar "38" czarne spodnie ESPRIT 4. rozmiar "36" beżowe, lniane, mają troszkę wyższy stan, h&m stan bdb 5. rozmiar "40" spodnie w drobną kratkę, są troszkę elastyczne, stan nowe, firma "NEXT" 6. czarne spodenki za kolana "s/m" 7. rozmiar "s/większe s" krótkie spodenki 8. rozmiar "xs/s" czarne króciutkie spodenki 9. rozmiar "xs/s" niebieski spodenki spodenki Edytowane przez oposy2 Czas edycji: 2010-03-17 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
dokładeczka:
1. żakiecik rozmiar s/m 2. kamizelka fioletowa 3. rozmiar "154/164" kolorowa na guziczki, karbowana 4. romiar "s/m" sweterek 5. rozmiar "s" otwarte ramiona 6. rozmiar "xs/s" sweter z dużym golfem 7. rozmiar "s" sweterek brązowy Edytowane przez oposy2 Czas edycji: 2010-03-17 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Manele ;p :
1. nowe rajstopy rozmiar"2 stopien "s" " 2. nowe rajstopy rozmiar"2 stopien "s" " 3. torba w czaszki 4.nowiuśkie rzęsy 5. bransoletka drobniutka nowa 6. kolczyki czerwone w kwiatuszki nowe 7. kolczyki z Hiszpanii nowe 8. kolczyki kwieatki nowe 9. kolczyki serduszka nowe 10. kolorowy koniki, szklana kostka z przestawionymi konikami w galopie, kolorowe światło zmieniające sie co chwile powoduje ładne podświetlenie Edytowane przez oposy2 Czas edycji: 2010-03-17 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
manele cd:
1. paski (pisać jak jakimś zainteresowany podam więcej informacji i zdj) 2. pet shopy, tak zwani milusińscy ^-^ kot i żółw (zamienię sie tez pojedynczo) 3. portfeliki z Indii (nie jest to żadne badziewie "chińskie" ;]) 4. nowiusieńkie rzęsy 5. masa żyłek ;D (jak ktoś chce i będzie uparty to je policzę ;p) 6,7,8,9, 10. pet shopy i dodatki, oczywiście może być zamiana na sztuki ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Zegarek kieszonkowy 1.Zegarek kieszonkowy z dwoma "łbami" koni kupiony z rok temu ale prawie nie używany. firma QUARTZ. chodzi 2.rzęsy sztuczne nowiusieńkie nie ma ale mogą byc jak będzie potrzeba ;D 3. psp w idealnym stanie jedynie na ekranie zrobiły sie kropeczki w zestawie : *psp białe slim *ładowarkę *słuchawki nowe *opakowani na płytki *karta pamieci *usb *pokrowiec na cały sprzęt *ładowarka do samochodu *wejście usb podręczne *na karcie pamieci z 5 gier dziełą bez zarzutów oddam za ciuchy 4. bluzeczka z świetnym napisem rozmiar s z terranovy Edytowane przez oposy2 Czas edycji: 2010-03-27 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się
![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Tak już jest jak człowiek się spieszy ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1268824096 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1268815712 i pasek do spodni podwójny czarny z ćwiekami? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
BAN stały
|
otpisane
---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
W watku nic nie znalazłam
![]() może masz cos z mojej wish ??? najbardziej teraz potrzebuje tuniki czarnej swiej albo innej w jednolitym kolorze na krótki rękaw badz na ramiączka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
niestety ...
ja szukam czegos za pupe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
znalazłabyś coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1268816844, mogłabyś podać wymiarki? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1268823539 i w jakim stanie są te maskotki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1268823474? ![]()
![]() |
#26 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie chyba bolerko h&m - moglabym wyrazniejsze zdjecie, i jaki to jest kolor? jaki stan?
i rajstopy ![]()
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.