|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Paletę 5 cieni IsaDora na perfumy
Mam na wymianę paletę pięciu cieni do powiek IsaDora. Są to matowe cienie mające odcienie czekolady i naturalnego beżu ( 50 MATTE CHOCOLATES ). Chętnie wymienię na jakieś fajne perfumy. Czekam na propozycje.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Paletę 5 cieni IsaDora na perfumy
Ja jestem zainteresowana. Jakie jest zużycie?
|
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Umalowałam się nimi może dwa razy, ale na codzień nie maluję oczu więc paletka jest prawie nie uzywana. A co ty możesz od siebie zaproponować? Ja chciałabym jakieś fajne ( nie za słodkie )perfumki.
---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- A masz coś w rozmiarze 38? Ja jednak wolałabym perfumy. ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Przemyślę wymianę palety IsaDora na twoje perfumki Demeter i dam znać. OK? ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Przemyślę twoją propozycję wymiany mojej IsaDory na twoje perfumki Demeter i dam znać.OK? ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Przemyślę zamianę mojej IsaDory na twoje perfumki Demeter i dam znać.OK? ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Demeter dla mnie za słodkie. Masz inna propozycję? |
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
Użyłam ich dwa razy dla wypróbowania ale na codzień się nie maluję. Zamienię chętnie na perfumy.
---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- A masz jeszcze ta torebkę? Ona jest biała? A co z bransoletka już wymieniłaś z kimś? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
czy to do mnie bylo w sprawie torebki?
![]() tak, mam ja jeszcze, z tym, ze ona kosztowala mnie 120 zl, a paletka jest po 40 zł nowa na allegro, wiec chcialabym jeszcze cos do niej |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.