![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
AngeDemon,OI,Hypnose Elixir,Dior,Estee Lauder, Bourjois, Evidence, Zielona HerbataWĄTEK NIEAKTUALNY szary = nie ma czerwony= dokładka Kolorówka i pielęgnacja: - Potrójne Cienie Bourjois w kolorze Prune - ubytek łącznie ok 20% (ciężko określić) mogę używać pytać o aktualne zużycie ![]() - Everyday Minerals podkład intensive - Buttered Tan 2 z 5,5g ![]() - Róż Diorshow nr 003 w formie GWP z wymianki - tylko wypróbowany ( poprzednia włascicielka zużyła ok 10%) - tylko za coś fajnego, sama oddałam za niego coś wartościowego ![]() -na razie wycofuję - Relaksujący krem do dłoni i stóp Sake i ryż, Avon - nowy - Antyperspirant zielona herbata Yves Rocher(kulka) - nowy Perfumy: -Comme une Evidence Yves Rocher EDT 75ml - tylko testowy psik poszedł na prezent ![]() -Zielona Herbata 125ml Yves Rocher - jak wyżej ale mogę zacząć używać, proszę pytać - Ange ou Demon EDP ciężko określić ok 45ml ze 100ml jeszcze się zastanawiam - tester z korkiem ![]() -Organza Indecence śliczna miniaturka z 5ml została połowa -Odlewka Dark Extacy 10ml odlewka (bez dosłownie czterech psików) w atomku - Hypnose Elixir odlewka 5-6/10ml tylko za coś fajnego - A. Tauer, Rose Chypre 2,5ml (fiolka) bez kropelki ![]() - Addict odlewka 5ml w atomku najlepiej na Hypnotic Poison - Noa Cacharel EDT 45/50ml - Escada Pacific Paradise 4ml miniaturka (bez kropelki testowej) niewiem czy oddam - Sephora Insoumise? odlewka5ml -AA Mentafollia 15/20ml odlewka tylko za cos z wish ![]() WISHLISTA -Tołpa seria antycellulitowa -HR Magic Concelarer - Minerały -Pigmenty MAC (beże, róże, biele , złoto) -Balsamy,masła ujędrniające -Puder brązujący Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2010-03-11 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: AngeDemon,OI,Hypnose Elixir,Dior,Estee Lauder, Bourjois, Evidence, Zielona Herb
muszę spytać jeszcze raz
![]() - Ange ou Demon EDP ok 1/2 ze 100ml jeszcze się zastanawiam - tester z korkiem coś u mnie? ![]()
![]() |
#5 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: AngeDemon,OI,Hypnose Elixir,Dior,Estee Lauder, Bourjois, Evidence, Zielona Herb
Hej,chciałabym się spytać o tester różu Diors;jaki to kolor ten 003? Bo na stronie nie ma już Diorshow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Diesel jest niestety w trakcie negocjacji, ale gdyby nic z tego nie wyszło to z chęcią bym wziela - Ange ou Demon EDP ok 1/2 ze 100ml jeszcze się zastanawiam - tester z korkiem
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dla Ciebie Linea i Kerastase a dla mnie DE i alien?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
- Ange ou Demon EDP ok 1/2 ze 100ml jeszcze się zastanawiam - tester z korkiem
![]() COŚ U MNIE?
![]() |
#11 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję nic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W tej chwili nic dzięki ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witaj
Znajdziesz coś u mnie za: - Korektor Estee Lauder Dobule Wear 03 - ubytek znikomy - na zdjęciu
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2010-02-16 o 11:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
* Christian Dior "Dolce Vita" fabryczna, trudno ocenić ubytek
* Rodriguez for her EDT 0,5ml I EDP 0,3ml * Smiley fabryczna, ok. 0,8-0,9ml * Amethyst Lalique 0,8ml * Demeter Neew Zeland 0,3ml * Demeter Thunderstorm 0,26ml * Jean Paul Gaultier Ma Dame 0,65ml * Christian Dior Hypnotic Poison Elixir 0,9ml * Guerlain Magic 0,6ml * Givenchy Ange ou Demon Le Secret 1,2ml * Guerlain L’Instant 1,2ml * Cartier Le Baiser du Dragon estract 0,4ml * L'Artisan Tea for Two 1,5ml * Coco Mademoiselle EDP 2ml fabryczna * resztkę Stelli we flakonie - ok. 1,5ml * puder rozświetlająco-brązujący Wibo, Your Fantasy Mogę zaoferować ![]() Proszę o odpowiedź w moim wątku, pozdrawiam ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
dokładka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
oj, to raczej nie mój zapach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
później dam dpowiedź bo chyba kompletnie pomyliłam edp z edt a dostałam równiez propozycję edt ![]() Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2010-02-18 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
A czy za korektor Artdeco + odżywkę do loków chciałabyś oddać zieloną herbatkę YR?
![]() Mogłabym też dodać odlewkę 10 ml szamponu do loków J.Frieda z serii Curl Around ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
witaj kisssku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
co prawda mam już demonka ale chetnie przyjme drugiego na zapas
![]() chetnie oddam cienie i błyszczyk, bronzerek jak na razie w rezerwacji ![]() Odnosnie kolorówki to dziekuje ![]() ![]() u Ciebie jeszcze podoba mi się miniaturka Organzy ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- nie mam już bronzerków na wydaniu..poza watkiem mam tylko cienie inglota( to ta trójka bardzo podobna do doe-eyed) i ciemnobrązowy duży cień deborah.. Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2010-02-19 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Szkoda
![]() Gdybyś się zdecydowała na kamuflaż,odżywkę+odlewkę szamponu i jakieś minerałki za zieloną herbatkę, daj znać ![]() Chyba że chciałabyś wymienić Dark Extacy za kamuflaż? ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2010-02-19 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie ewentualnie za Potrójne Cienie Bourjois w kolorze Prune - mały ubytek
Moge prosic o zdjęcie??
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2010-02-20 o 10:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Tak, korektor ma osobne zamknięcie, można trzymać go oddzielnie, Ma 4,5 g
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.