![]() |
#1 |
BAN stały
|
Givenchy Ange ou Demon EDP, 2,3/ml
ZAKOŃCZONY
1. Nazwa zapachu i pojemność: Givenchy Ange ou Demon EDP 100 ml 2. Miejsce zakupu:Niemcy 3. Link do opisu nut: klik 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 55 euro, czyli wyjdzie około 230 zł licząc przy obecnym kursie 5. Kwota za 1 ml zapachu: 2,3 zł/ml 6. Termin zbierania wpłat: początek stycznia 7. Posiadane atomizery i ich ceny: 5ml - 1,76 10 ml - 2 22 ml - 2,37 8. Koszt wysyłki do współkupujących: 7 zł (list polecony priorytetowy) 9. Lista udziałowców(kupujących)/lista rozliczeń: Kasiaa91 - 25 ml + F Immaginary - 10 ml -> 23 + 2 + 7 = 32 zł (wysyłka z Alienem) Patucha- 5 ml -> 11,5 + 1,76 + 1 = 14,26 zł + 13,51 = 27,77 zł(wysyłka z Alienem) N4TI - 5 ml -> 11,50 + 1,76 + 7 = 20,26 zł + 1,76 = 22,02 zł Vilga - 10ml -> 23 + 2 + 1 = 26 zł + 19,51 = 45,51 zł antoinette - 10 ml -> 23 + 2 + 7 = 32 zł (wysyłka z Alienem) ATENA84 - 10 ml -> 23 + 2 + 7 = 32 zł (wysyłka z Alienem) PieceOfMeWantToBeNasty - 10 ml -> 23 + 2 + 7 = 32 zł mikia20 - 10 ml -> 23 + 2 + 1 = 26 zł + 30,50 = 56,50 zł Nika0503 - 5 ml -> 11,50 + 1,76 + 7 = 20,26 zł ________________ Koniec ![]() Na zielono - mam wpłatę Edytowane przez kasiaa91 Czas edycji: 2010-03-02 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Givenchy Ange ou Demon EDP, 2,48/ml
Oj, marzyłam o własnym Ange ou demon na święta
![]() 10 ml poproszę ![]()
#3 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ja proszę piątkę
![]()
#5 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]()
#7 |
BAN stały
|
Iloneczko, jeśli Jasmin Noir wypali to wysyłka byłaby razem
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
kasiaa91 jak stoisz w chwili obecnej z wysyłką wszystkich swoich rozbieranych flakonów? Szczerze powiedziawszy nie potrafię ogarnąć wszystkich Twoich zakupów, których jest na prawdę bardzo dużo i za na prawdę bardzo duże kwoty.
Chciałabym abyś po kliknięciu flakonu w sklepie internetowym wrzucała do pierwszego postu Rzut Ekranu z widoczną częścią maila przysyłanego z perfumerii w którym jest fragment o nazwie produktu, jego cenie itp. Jutro ten zapisek dorzucę do Regulaminu. Klikając na Allegro widzimy we wklejonej aukcji że pojawił się nick, który jest nickiem Organizatorki(jest on znany np. z poprzednich zakupów), natomiast wklejając link do produktu w perfumerii nie ma żadnych danych że faktycznie zakup jest tam dokonany. Nie rozumiem nadal czemu tak bardzo opierasz się zakupom na Allegro, korzystając czy to z wątku weryfikacyjnego, czy też z listy polecanych sprzedawców. Chyba wszystkim powinno zależeć żeby zakupy były dokonywane w najtańszym źródle, to oszczędność dla Ciebie i dla udziałowców. Zawsze było tak że Organizator wyszukiwał najtańszą możliwą opcję. Kilka złotych na każdych zakupach to przy takiej ilości rozbieranych flakonów i mamy spora sumę po miesiącu czy dwóch. Perfumerie internetowe raczej nie są najtańszą opcją, choć faktycznie czasem zdarzają się fajne promocje. Zwróć proszę uwagę że w większości zakupów wybór pada na najtańsze możliwe źródło, najczęściej na Allegro. Jeśli nie masz pewności co do Oryginalności zapytaj w wątku Allegro-proszę o weryfikację, skorzystaj z wątku Wiarygodni Sprzedawcy na Allegro. Wspólne zakupy powinny służyć zarówno Organizatorom jak i udziałowcom. Cena przy wspólnych zakupach jest ważna i nie rozumiem na prawdę wyboru do rozbiórki wcale nie tanich perfumerii internetowych. Na Allegro na prawdę są oryginały i tańsze z pewnością: np. http://www.allegro.pl/item843378088_...l_domwerk.html Pierwszy lepszy sprzedawca z wątku pewnych sprzedawców, dokładnie taki sam produkt, a już oszczędność kilkunastu zł.
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
Kochana bluegirl, od samego początku gdy tylko przyłączyłam się do wspólnych zakupów masz do mnie non stop jakies ,,ale". Proszę niech tutaj wypowiedzą się dziewczyny, które brały udział w zakupach ze mną, czy coś było nie tak. Czy nie wywiązałam się z umowy lub czy może perfumy były nieoryginalne? Ja nie zmuszam NIKOGO do wspólnych zakupów, dziewczyny są zadowolone. Nie zmuszam Ciebie żebyś brała ode mnie perfumy. Widzę, że na wspólnych zakupach powstaje coraz więcej ograniczeń.Nie wiem czy w ogóle z tego nie zrezygnuję, bo mam już dość ciągłego tłumaczenia się. Tyle raze nacięłam się na zakupach na Allegro, że mam już po prostu dosyć. Równie dobrze,mogłam poprosić ciocię, która mieszka w Niemczech o przysyłanie mi perfum do Polski, lecz nie chciałam jej robić kłopotu. Może gdybym wybrała taką formę, kazałabyś mi wstawić zdjęcia paragonu lub nie wiem czego? Nie mam pojęcia dlaczego tak przeszkadzają Ci moje rozbiórki choć nie było ŻADNYCH skarg na wspólne zakupy ze mną. Pozdrawiam ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Dziewczyny mogę napisać do tej właśnie cioci z Niemiec, za ile mogłaby kupić mi flachę Ange ou Demon. W przyszłym tygodniu przyjeżdża do Polski już na święta więc nie byłoby kosztu wysyłki ![]() Edytowane przez kasiaa91 Czas edycji: 2009-12-06 o 14:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Dziewczyny napisałam do cioci i powiedziała, że sama nawet sobie ostatnio kupowała Ange ou Demon za 55 euro, więc wyszłoby około 230 zł
![]() Jeśli znajdą się chętne, to napiszę jej by mi kupiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Dla niej to nie zrobi problemu - niedługo i tak przyjeżdża do Polski, a poza tym perfumoholizm mam po niej
![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Zastanawiam się nad Miss Dior Cherie - muszę cioci napisać, by sprawdziła cenę ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Zapraszam, zostało 50 ml ![]() Edytowane przez kasiaa91 Czas edycji: 2009-12-06 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Kasiu dziękuję za wiadomość
![]() Poproszę 10 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Dot.: Givenchy Ange ou Demon EDP, 2,3/ml
Dziewczyny termin przekładam na początek stycznia, gdyż sama nie podołam finansowo przed świętami, a pewnie Wy także macie już puste portfele przy szaleństwie bożonarodzeniowym
![]() może do stycznia uzbiera się reszta chętnych ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Zostało : 30 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No trudno, jak mus to mus ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
mi jak najbardziej pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Poproszę 10ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Witam ja chętnie zapisałabym się na 10 ml
![]()
#25 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Zapraszam, zostało 10 ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Flacha zamknięta! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
Dziewczyny pod koniec grudnia wszystko podliczę i wyślę Wam na początku stycznia dane do przelewu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
Właśnie zrobiłam obliczenia, dane do przelewu podam pod koniec grudnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:32.