|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Makijaż w trakcie leczenia trądziku
Ja aktualnie jestem w trakcie leczenia trądziku różowatego i mam pytanie odnośnie makijażu, a dokładnie podkładu.
Rano dermatolog zalecił mi smarowanie się maścią Protopic, ale moja skóra po niej strasznie się świeci i wygląda jak by w ogóle się ta maść nie wchłaniała ;/ Czy rano po posmarowaniu się maścią Protopic mogę nałożyć podkład? Czy nie zakłuci to mojego leczenia? Czy pod podkład korygujący muszę zastosować korektor, czy już nie ma takiej potrzeby? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kici kici miau miau
|
Dot.: Makijaż w trakcie leczenia trądziku
zalezy to od tego w jakim stanie jest skora.
moze sprobuj matujacego pudru sypkiego, albo np. skrobi ktora matuje albo np. jakiego puderku z BU ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Makijaż w trakcie leczenia trądziku
Cytat:
Wczoraj posmarowałam się próbką innego podkładu, ale oczywiście nie posmarowałam się tą maścią z rana. A dzisiaj miałam wyrzuty sumienia i tylko mam nadzieje, że to nie pogorszy mojego stanu skóry. Bo niby nie powinno się przerywać kuracji. Na wieczór smaruję się kremem nawilżającym więc może pozamieniać sobie te kosmetyki i tą maść smarować na noc? Ale boję się, że może dostać się do oczu bo ciężko spać całą noc i do tego się kontrolować ;/ Popatrzę na te puderki z BU ![]() Edytowane przez beatrise Czas edycji: 2010-01-15 o 13:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.