|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Rumeur 2 Rose, Jeanne oddam Noę, Escadę i inne:)
NIEAKTUALNE!
Najpilniej szukam pustego flakonu/ bądź korka do 100 ml Princess Very Wang! Poza tym: Lanvin Rumeur 2 Rose Lanvin, Jeanne Britney Spears - Curious J. Lo - Still, Glow, Live, Live Lux Moschino- Funny Lanvin, Eclat d'Arpege YSL, Cinema EDT Paris Hilton - Heiress Można kusić różnymi zapachami ![]() nowe żele pod prysznic pomadkę, (sztyft ochronny) Neutrogeny Chętnie coś do pielęgnacji włosów z Goldwella, Johna Friedy, Matrixa lub L'oreal Professionnel Antidral, nowy Ziaja Calma HLC, peeling enzymatyczny Lancome, Color Fever Gloss Effaclar, tonik, Duo, Hydraphase Legere, Pityval Masła do ciała i ust, balsamy, żele pod prysznic The Body Shop'u Czekoladkę Bourjois brązującą Chętnie chłodny róż Clinique Edytowane przez kasiaa91 Czas edycji: 2010-02-08 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Rumeur 2 Rose, Jeanne oddam Noę, Escadę i inne:)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
O raju,teraz mi przykro,że tak nie bardzo wyszło z tym Lanvinem
![]() Nie wiedziałam,że Ci tak bardzo zależy... Ja mam dwie nowiutkie 50-tki (przez niedopatrzenie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Kasiu;pokonferowałam sms-owo z moją sister i ona sprawdzi sobie w sklepie,czy by przypadkiem nie wolała Noa od Lanvina. Nie proszę o rezerwację,z wiadomych względów. Mam jednak nadzieję, że nie skreśliłaś mnie ostatecznie z listy potencjalnych wymiankowiczek
![]() Do usłyszenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Kasiu,jak tylko będę coś wiedziała,dam znać. Ale bym raczej obstawiała na poniedziałek,nie wcześniej. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Hej,sorry,że tak to wszystko długo trwało,ale sezon grypowy... rozumiesz....
![]() Więc niestety moja siostra wzięła ode mnie Lanvina ![]() Ale bardzo jej się spodobała Noa przy okazji... (My to ogólnie jesteśmy takie abnegatki zapachowe i nie bardzo się znamy na tym wszystkim ![]() Dlatego jakbyś chciała Noe wymienić na coś innego,to ja chętnie. Coś tam w moim wątku z zapachów jeszcze mam,a ze wspólnych 10-tki Chance,Addict2,Miss Dior Cherie,mam ok. 10ml we flaszce (30-stce) Lanvina Eclat D'Arpege.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.