|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Okropna cera w młodym wieku. Rozszerzone pory i wypryski... co poradzić? / Foto.
Edytowane przez Ati Czas edycji: 2010-04-03 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Okropna cera w młodym wieku. Rozszerzone pory i wypryski... co poradzić? / Foto
Ja na tych zdjęciach nie widzę żadnej masakry..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Okropna cera w młodym wieku. Rozszerzone pory i wypryski... co poradzić? / Foto
A próbowałaś pójść do kosmetyczki na jakieś zabiegi z kwasami? Mnie się cera bardzo pogorszyła niedawno, poszłam do mojej "przedwiecznej" (:P) kosmetyczki, która zrobiła mi kwasy firmy Synesis czy coś takiego. Jeden lżejszy, drugi mocniejszy - zabieg miałam potem jeszcze 4 razy, dostałam od niej krem tej firmy i muszę powiedzieć, że doszłam do ładu
![]() Oczywiście wszyscy też mówili, że mam ładną cerę, że nic się takiego nie dzieje, ale ja swoje widziałam - po tym zabiegu muszę przyznać, że jestem naprawdę zadowolona (chociaż z natury czepialskie ze mnie babsko;P). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Masz ładną cerę i nie powinnaś narzekać. Polecam jedynie dobry krem matujący.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez Ati Czas edycji: 2010-04-03 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hmm obejrzyj zdjęcia ludzi, którzy mają spore problemy z trądzikiem http://images.google.pl/images?q=prz...C2MvWbM:&tbo=0 a teraz spójrz w lustro i przestań narzekać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
O boże :O
![]() Straszne ... chyba masz rację ... wydaje Wam się że drogeryjnymi kosmetykami pozbędę się tych niedoskonałości ?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
dokładnie masakra ................ powinnaś sie zamknac w domu i nie wychodzic ... hahhahahah
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wystarczy że pójdziesz do dobrej apteki i kupisz krem odpowiedni dla swojego typu sery albo poczytasz rady tutaj lub na Biochemii Kosmetycznej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
ech,..muszę napisać, że troszkę się wkurzyłam po obejrzeniu Twoich zdjęć
![]() pewnie gdybyś ujrzała moją twarz (a mam 23lata, więc mam już dawno za sobą okres dojrzewania)to pewnie stwierdziłabyś, że pozostaje mi się jedynie powiesić ![]() a tak poważnie mówiąc...wydaje mi się, że masz bardzo ładną, zdrową cerę, tylko może wypryski pojawiają się od pudru? używasz podkładu? może to stąd...bo wydaje mi się, że ogólnie nie masz tendencji do wyprysków (przynajmniej takich typowych) bo nie widzę u Ciebie rozszerzonych porów, czy specjalnie tłustej cery. Korzystając z wątku, chciałabym spytać, czy znacie jakieś dobre specyfiki na rozszerzone pory? jest to moje utrapienie...(bo już o wypryskach, wągrach i bliznach nawet nie wspominam). Słyszałam, że zielona glinka pomaga.. Może macie jakieś sprawdzone kosmetyki/sposoby? P.S. do autorki ![]() ![]() ![]()
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2010-01-18 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Korzystając z wątku, chciałabym spytać, czy znacie jakieś dobre specyfiki na rozszerzone pory? jest to moje utrapienie...(bo już o wypryskach, wągrach i bliznach nawet nie wspominam). Słyszałam, że zielona glinka pomaga..
Może macie jakieś sprawdzone kosmetyki/sposoby? Rozszerzone pory są równiez i moim utrapieniem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem cerę masz ładną. Pamiętaj o zmywaniu makijażu codziennie!! i peelingu, dobra maseczka z glinką też się przyda. Poza tym jestes w wieku szalejących hormonów, moim zdaniem nie masz czym się przejmować, to przejdzie
![]() ![]() NA rozszerzone pory polecam krem loreala do cery przetłuszczająćej się zmniejszający widoczność porów, kosztuje jakieś 16zł.
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez Ati Czas edycji: 2010-04-03 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
ja mam taki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...-sie-skory.htm
ale są bardziej specjalistyczne np. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...onalosciom.htm ja kupowałam go w promocji to koło 16zł kosztował ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- ma bardziej niebieskie teraz opakowanie:P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.