|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co sie stalo?
Wizażystki chcialabym,żebyscie pomogly mi zrozumiec co się dzieje ze mna, z moim TŻ.
Jestem z moim TŻ od ponad roku, mamy po 22 lata. Jestesmy chyba dobrana i szczesliwa para-wszyscy nam to mowia i tak odbieraja. Ja z reszta tez tak mysle ![]() Tydzien temu odebralam telefon od mojego znajomego, po dluuugich tygodniach milczenia. ![]() ![]() Wiem, chaotycznie i pewnie niezrozumiale, ale nawet jesli nikt nic z tego nic nie zrozumie odczulam ulge na sercu ![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-01-21 o 14:50 Powód: odtworzenie tresci postu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Co sie stalo?
Cytat:
![]()
Ladies never lose composure! Edytowane przez Composure Czas edycji: 2010-01-20 o 19:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Po prostu bądź.
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Moim zdaniem nie powinnaś bardzo się martwić o Waszą przyszłość. Przechodzicie teraz "dołek"- jak sama pisałaś sesja, rzadki kontakt, jego problemy zdrowotne, a oprócz tego rutyna, która wkradła się w Wasz związek wraz z jego stażem. Normalne, że czujesz się trochę zaniedbana, pozostawiona sama sobie i w takiej sytuacji zainteresowanie innych mężczyzn robi dużo większe wrażenie...
To na pewno wymaga twojego wysiłku,ale warto po prostu przeczekać ten trudny moment, pomagając TŻ w walce z chorobą, tak jak to robisz do tej pory. Zwłaszcza, że obojgu Wam, jak wynika z Twojego opisu wciąż zależy na tym związku. Pozdrawiam i życzę, żeby ten trudny czas skończył się jak najprędzej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Kryzysik Was dopadł, tak to już bywa. Sesja, pogoda, brak czasu, zły stan zdrowia, Wszystko to wpływa na stan samopoczucia, także w zwiazku. Zależy Wam na sobie, nie macie wiekszych problemow, więc rozmawiajcie ze sobą dużo, wspierajcie się nawzajem. Będzie dobrze.
![]() Edytowane przez bluebluesky Czas edycji: 2010-01-20 o 21:15 Powód: lit |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Badz przy swoim Ukochanym i wspieraj go a zobaczysz ze to wszystko przeminie, kazdy z nas tak czasem ma ze dopada go jakis taki niezbyt ciekawy nastroj. Z postu wynika ze sie kochacie, ze zalezy Wam na sobie wiec mysle ze wszystko przeminie
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dokładnie. Bądź i wspieraj, a wróci to do Ciebie ze zdwojoną siłą
![]() Mój TŻet tez ma sesje, do tego prace najokropniejsza na swiecie ![]() ![]() Spróbuj mu jakos umilic czas, pokazuj mu caly czas jak bardzo Go kochasz, a na pewno to doceni ![]() Kazdy kryzys mozna przetrwac, szczegolnie jesli siebie potraktuje sie jakby 'na drugim' miejscu (przynajmniej w tym wypadku ![]() Szczęścia i dużo Miłości życzę ![]()
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dziękuję dziewczyny za wsparcie i dodawanie otuchy. Wczoraj bylam u lekarza i okazalo sie ze mam niedobór żelaza ktory może wplynąć na zachowanie: nerwowość, niepokój, zły nastrój. Mysle ze to tez mogło sie przyczynic do zlego nastroju i depresji. Ale juz uzupelniam magnez i bede dbala o TŻta zeby bylo jak dawniej. dziekuje jeszcze raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2014-07-02 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.