|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Mac-Barry M.-Shiseido-Catrice-Ciate - Kolorówka i lakiery do paznokci!
Szminki/Konturówki
Mac (lustre lipstick) Limitowana edycja Kolor Real Treasure Tylko wypróbowana na dłoni Rimmel Kolor 010 - Pink Excess Użyta kilka razy, zostało tyle ile na zdjęciu Szminka ma delikatną rysę od paznokcia, widoczną na zdjęciu Rimmel konturówka Kolor 011 - Spice Raz ostrzona Eyeliner/kredki do oczu Urban Decay - brokatowy eyeliner Kolor Baked Użyty raz Kredki Barry M. Kolory takie jak na zdjęciach Wszystkie kredki tylko wypróbowane na dłoni Cienie/Podkłady Smashbox cienie do oczu Kolor Still Użyty kilka 3/4 razy Puder Mineralny Rimmel Kolor 200 - Soft Beige Użyty kilka razy, zostało dużo więcej niż połowa Próbki Próbki Shiseido Krem na dzień i noc oraz żel myjący do skóry wrażliwej Każda próbka ma 7ml Edytowane przez lentilka Czas edycji: 2011-02-21 o 21:44 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
Lakiery
Wszystkie lakiery są świeże! Ciate Paint Pots Kolor 33 - czerwony Użyty raz Catrice Kolor 240- Sold Out For Ever Użyty raz Avon Matte - lakier matowy Kolor- Grey Cement Użyty raz Essence Kolor 27 - No More Drama Użyty kilka razy, zostało dużo więcej niż połowa Wibo Kolor 274 - nie mam pewności czy to numer koloru. Użyty raz |
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Jestem pewna że znajdziesz coś u mnie za:
Catrice Kolor 240- Sold Out For Ever Użyty raz Avon Matte - lakier matowy Kolor- Grey Cement Użyty raz Pozdrawiam
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1298321032
cos u mnie? ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- oj niedoczytalam ze za granice wybacz ale to sie nam obu nie oplaci pozdrawiam
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
hej!
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1298319995 ?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

oj niedoczytalam ze za granice wybacz ale to sie nam obu nie oplaci
pozdrawiam