|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Gdzie kupić podręczniki w Warszawie?
Dziewczyny, poratujcie proszę, gdzie w Warszawie najtaniej kupić podręczniki do gimnazjum (cały zestaw)?
A może w necie taniej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Gdzie kupić podręczniki w Warszawie?
Dziewczyny, poradźcie coś proszę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja od lat kupuję - zarówno książki jak i podręczniki - wyłącznie przez internet. To się po prostu opłaca. Próbowałam wielu księgarni internetowych - "Ravelo", "Gandalf", "Merlin" (bardzo fajny) ,"Empik" (drogo) ale ostatecznie uważam, że najtaniej można zamówić podręczniki w "Podreczniki Szkolne". Zamówiłam przed dwoma dniami, ceny przynajmniej 10% niższe niż u konkurencji. Książki dziś są już u mnie
![]() Mogę z czystym sumieniem ich polecić, spora oszczędność... Ich strona to: podreczniki-szkolne. edu. pl. (Ps. jak wkleicie ten adres to trzeba spacje usunąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Zgadzam sie w 100% , przez internet jest najwygodniej i do tego najtaniej. Jesli chodzi o podręczniki szkoła podstawowa to czasami bywa z nimi roznie. W zeszlym roku moj synek zmienil szkole ze wzgledu na nasza przeprowadzke i oczywiscie musielismy wszystko kupic od nowa. Nie mogliby ujedniolicic tego aby jedno wydawnictwo je drukowalo? Jeden zestaw ulatwilby wszystkim zycie. W przypadku jesli chcemy zaoszczedzic jeszcze wiecej, to zawsze mozna poszukac czegos w antykwariatach lub popytac znajomych.
Edytowane przez makijarzystka Czas edycji: 2017-03-22 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.