|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
masz? M-L - nie mniejszeSzukam próbek podkładów/pudrów mineralnych ![]() a poza tym: książek o fotografowaniu (dla początkujących) - kosmetyków do cery trądzikowej - ciuchów typu 'japan' - tunik - bokserek - ANTYRAM !!!! - PUDRU/KREMU MATUJĄCEGO - może być też puder transparentny -Ozdób czerwonych lub niebieskich do wystroju pokoju -krótkich spodenek na lato (fajnych ![]() NIE WYMIENIAM SIĘ TYLKO NA RZECZY Z WISH - łatwo mnie skusić. ![]() Pozdrawiam! ![]()
Edytowane przez zetakpowiem Czas edycji: 2010-02-15 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dot.: masz? M-L - nie mniejsze
poszukam rzeczy z Twojej wish i wstawie Ci na watek
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Mam bibułki z innej wymianki firmy Perfecta.
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
u mnie krótkie spodenki, bokserka,bluzki,2 tuniki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
"
-książek o fotografii - białej kredki pod paznokcie - antyram (raczej nie pojedynczo, od 4-5 w górę ) - Ozdób czerwonych lub niebieskich do wystroju pokoju - OGRZEWACZ DO RĄK - patrz załacznik, niekoniecznie sówka - krótkich spodenek na lato - M - balerin na płaskiej podeszwie 40-41 (chętnie z dziura na palce, lub takie z powycinanymi dziurami na całym bucie) - botków czarnych 40-41 " Zerknij do mnie, mam baletki i białą kredkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.