|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
Elizabeth Arden 5th Avenue After Five 75 mlElizabeth Arden 5th Avenue After Five to elegancki i wyrafinowany zapach. Kompozycja stanowi połączenie delikatnych kwiatowo-orientalnych nut.
Głowa czarna śliwka, bergamotka, kolendra, wiciokrzew Podstawadrzewo sandałowe, biała brzoza, bób tonka, piżmo Sercekonwalia, jaśmin, szafran, kwiatem lotosu Psikałam sie nim moze z 10 razy wymymienie tylko na 2 inne perfumy mniejszej wartosci jakieś słodkie zapachy lub podkład do w miarę opalonej karnacji i puder brązujacy lepszych firm lub zestaw do robienia tipsów proszę mi nic innego nie proponowac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Elizabeth Arden 5th Avenue After Five 75 ml
Ja mam 2 wody Gosh po 15ml LESS i YET
NOTHING LESS Dla nieśmiałych i zamkniętych w sobie introwertyczek idealnym zapachem będzie Nothing Less. Nuty zapachowe delikatnych kwiatów połączone z goryczką nut owocowych tworzą wymarzona kombinację dla wszystkich romantyczek i marzycielek. Wyjątkowo dobra kompozycja dla dziewczyn bardzo wrażliwych i uczuciowych. Nothing Yet to kompozycja łącząca w obrębie jednego flakonu składniki wód damskich i męskich. Dzięki takim niekonwencjonalnym połączeniom powstał wyjątkowy produkt o niepowtarzalnych nutach zapachowych. Zapach dla niezależnych, odważnych dziewczyn i pań o niespokojnej naturze poszukiwacza przygód i nowych wyzwań. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Elizabeth Arden 5th Avenue After Five 75 ml
Moze cos u mnie?
Mam Oriflame Eclat, mgielke Avonu i Victori Secret, mam tez podklad Astora. Zajrzyj do mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.