|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Podziękowanie dla wizażanki!!!!!!!!!!
Kochane !
Ostatnio miałam okazję przekonać się, że są na świecie dobre duszki, a okazała się nią oczywiście jedna z naszych wizażanek raspberry69, która pofatygowała się specjalnie dla mnie do perfumerii, żeby załatwić mi próbkę kremu, a co ważniejsz zrobiła to bezinteresownie i zupełnie za darmo - nie wzięła nawet za przesyłkę. Takie wizażanki trzeba pochwalić!!!!!!!! Dlatego pomyślałam że może wpiszecie tutaj i wy takie wizażanki, które Wam pomagają i możecie na nie liczyć ![]() Jeszcze raz buziaczki dla raspberry69 ;-) |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podziękowanie dla wizażanki!!!!!!!!!!
Hmm w moim przypadku to chyba tylko (a w tym wypadku moze az
) zakup cieni IB przez Dolly
Edytowane przez gaga87 Czas edycji: 2005-09-25 o 11:12 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Majag
Dopiero niedawno znalazlam ten link naprawde nietrzeba za co dziekowac wiesz teraz to bez slow sie dogadujemy dzieki tej probce poznalam cudowna kobiete... Ktora jestes TY! I mam nadzieje ze bede CI mogla pomoc jeszcze nie jeden raz ![]() Caluje
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Podiękowanie dla wizażanki!!!!!!!!!!
Brawa dla wizażu, bo dzięki niemu mam przyjaciółkę, na którą mogę liczyć zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Super, że są wśród nas takie bezinteresowne duszyczki
i aby ich więcej było
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziękuję:
Demonikowi Agabil: za próbeczke Rigenolu do włosów. Aga uratowała mnie tym samym przed zakupem całego opakowania tej maseczki. Uczuliła mnie potwornie. Doridee: za próbeczkę "Cristobala" Balenciagi. A przede wszystkim to dziękuję Smoczycy, za wspaniała bezinteresowną przyjaźń i ocean cieprliwości i szczerości jakim mnie odbrowuje każdego dnia. Trudno wymienić wsyztskich, których tu lubię i którzy dają mi tyle serca, uśmiechu i życzliwości. Wśród wizażanek jest wiele bezinteresownych i wspaniałych osób
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja się dołączę i podziękuję Papryczce
Dostałam od niej zupełnie za darmo cień APC Papryczkaa |
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzi. Wizażanek i Wizażanków . Długo przypatrywałam się Wizażowi "z ukrycia", byłam sobie gdzieś z boku i śledziłam forum, o ile tylko miałam wolną chwilkę. Teraz czuję się tu nieco pewniej, ośmiela mnie Wasza życzliwość .Ja dzięki Wizażowi zyskałam na stare lata przyjaciółkę, którą już niedługo po raz pierwszy odwiedzę i zobaczę na własne oczy ).Niezmiernie się też cieszę, że odważyłam się spotkać z warszawiankami: Aniffką, Estellą, Ines, Lexie, Pralinką, Shemreolin i Teri (mam nadzieję, że żadnej nie pominęłam). Dziewczyny są PRZESYMPATYCZNE, nie mogę się już doczekać kolejnego spotkania (to już 30 IX ).
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dobrze, że mamy bezpłatną bramkę sms (ta zmiana mnie trochę denerwuje , ale mam nadzieję, że się przyzwyczaję), bo byśmy zbankrutowały .
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziekuje naszej Femme za prezent ktory od niej dostalam, mimo ze na niego nie zasłużyłam
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Czas na moje kolejne podziekowania
![]()
|
|
|
|
|
#14 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
był już taki wątek dziękczynny kiedyś
![]() Ja dziękuję: Agusi-Dolly, wiele razy kupiła mi coś na targach i nie tylko, dostałam od niej prezent na urodziny, jestem też wdzięczna za internetową znajomość Bernadetta całkiem bezinteresownie przysłała mi trzy próbki cieni Pupy, ktrych do tej pory nie użyłam porządnie bo mi żal Elfik poprawił mi nastrój paczuszką ze Stanów ... ogólnie jest takim dobrym i kochanym duszkiem forum Ewuś-beliczek ofiarowała mi khol-czyli coś na wagę złota ![]() Lucille, Femme, natii4, Becia i wszystkie wizażanki z którymi korespondowałam mailowo i na gg- za to że są kochane |
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziekuje bardzo WSKAZOWCe za pomoc z kupnem cienia,na razie stara sie mi kupic, jesli nie wyjdzie to nie jej wina.
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Venus in furs
![]() Windykatorce za to, że razem z nią mogę walczyć o każdy kolejny dzień Moee za wymianę PW ![]() Parówom ), za to, że były pierwszymi osobami na Wizażu, z ktorymi zaczęłam utrzymywac kontakt, za PW, które dawały mi siłę w bardzo trudnym dla mnie okresie i naprawdę wiele rzeczy Tylko za dużo wymieniania ![]() I wszystkim Wizażankom, których tu nie wymieniłam,a powinnam )
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Kruszynko
tak sie zawstydziłam ![]() Mi do głowy przyszla w tej chwili.. desti ot po prostu zeby pomoc calkiem obcej osobie z ktora pierwszy raz w tym dniu miala stycznosc Oj jest pare wizazanek , ktorym moge podziekowac za caloksztalt ot wlasnie za to ze po prostu sa ),syringa łobuzica, momo szalonej 16 i moglabym tak wymieniac i wymieniac wiec dla reszty
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
pogratulować tylko ze pośród tylu osób trafiłyście na swoich
ja niestet mimmo że na wizażu już troszkę siedzę to nie zaznajomiłam się dogłębniej z nikim ;] mam nadzieję że wszystko jeszcze przedemną, a może po prostu szczęścia nie mam do ludzi bo w życiu niestety nie trafiłam na osobę która wkładała w przyjaźń tyle siły i energii co ja
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję Lully,za to,że wspiera mnie w trudnych chwilach,
za to ,że mamy ze sobą tak wspanialy kontakt, piszemy maile ,smsy , jest moją duchową siostrą. ![]() I dziekuję calej Mafii Wizażowej za to ,że są ze mną ,i robią bezinteresownie wiele wspanialych rzeczy! I Agabil ,(mimo,że jej nie ma teraz z nami ) za pomoc i za dobre slowo.
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
calkiem fajny watek,mam nadzieje ze wroci do zycia
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
nie dziękuję nikomu personalnie, ale wypowiedzi wielu z Was nakłoniły mnie do kilku przemyśleń, dziekuję więc globalnie
|
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Mam nadzieję, że i ja kiedyś będę mogła podziękować Wam za coś. Na razie muszę się jakoś przełamać, muszę nabrać odwagi do udzielania się na forum.. a forum śledzę o ile się nie mylę od wakacji
![]() Gratuluję nowych wspaniałych znajomości
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

) zakup cieni IB przez Dolly
naprawde nietrzeba za co dziekowac 

, ale mam nadzieję, że się przyzwyczaję), bo byśmy zbankrutowały

i naprawdę wiele rzeczy