|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
C-tru Romance, Very irresistible sensual, wosk weet, rurki 28/34, torba treningowa:)
witam,
desperacko i namiętnie poszukuje ![]() - zapachu C-THRU Romance (prawdopodonie już nie produkowany) - podkład w spray diora DIORSKIN AIRFLASH kolor 202 cameo lub 300 medium beige moga byc uzywane miniaturki próbki kazda ilosc mile widziana lub inne podkłady diora -jasnych topów r.38/40 -torby treningowej małej takiej idealnej na fitness zeby zmiescił sie strój, buty i woda -firmowych rurek w rozmiarze 28/34 lub 29/34(raczej jeans, lub czarne) -butów 39 (desperacko poszukuje reeboków easytone)-chętnie używane -czegoś z cekinami (raczej dodatki typu pasek opaska torebka) -cieniutkich rozpinanych sweterków i kardiganów -miękkich grubych(choć niekoniecznie) kredek do oczu(grafit, czarny,brąz -raczej ciemne kolory)-chętnie kredki Sephory lub wysuwane z Avonu - podkładu clinique even better (moze byc próbka odlewka -niekoniecznie nowy),generalnie na spróbowanie w odcieniach ciepłego beżu -cieni do oczu koniecznie perłowych (kolorki pudrowy róż, pudrowy łosoś, beże) i grafit-chętnie Bourjois,Pupa... -wypiekane cienie pupa pastele -wypiekany puder brązujący pupa -balsamu neutrogena do skóry suchej -korektorów (zielony na naczynka) -wszystko co ma koronki lub jest koronkowe -bielizna (najchętniej kolorowa i z koronkami) góra 75 D, dół 38 ewentualnie 40 - baza pod makijaz i baza pod cienie(Sephora, soraya,pupa...) -perfum i miniaturek (zapachy Addict Diora,Midnight Poison Diora, MP Elixir, Amour Kenzo, Idylle Guerlain, Alien Muglera, Indian Holi Kenzo, Sweet Paradise Morgana, Violette Angel Muglera, Innocent Muglera, próbek/odlewek Peony Angel, i pozostałe stars of mugler, givenchy very irresistible sensual, guerlain AA praktycznie wszytskie .......to tyle co mi przychodzi teraz do głowy,bede edytowac jak sobie coś przypomne) -szminki w odcieniu landrynkowym, cukierkowym ![]() -paski wybielające zęby blend-a-med -wosk w plastrach weet -coś co wpadnie mi w oko, i uznam że jest mi potrzebne-wyjdzie w prani NAWET JEŚLI NIC NIE ZNAJDUJESZ W MOIM WĄTKU TO NAPISZ JESTEM W STANIE ODDAĆ WIELE ZA WISH'E Edytowane przez MAGDA1704 Czas edycji: 2010-01-23 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: C-tru Romance, Very irresistible sensual, wosk weet, rurki 28/34, torba trening
mam baze soraya i cien perlowy bialy sephora oraz Alena T.muglera
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: C-tru Romance, Very irresistible sensual, wosk weet, rurki 28/34, torba trening
firmowych rurek w rozmiarze 28/34 lub 29/34(raczej jeans, lub czarne)
-perfum i miniaturek -wosk w plastrach weet -mam poza watkeim nowe ![]() zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- kochana jestem zainteresowana bazą i muglerem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a może czyms jeszcze mnie skusisz,jakie masz zapachy?ten,akurat nie mój
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze summer by kenzo 25ml edp,cabotine grasse, eau dynamisante clarins
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hej, u siebie mam czarne legginsy
![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hejka mam
buty 39 w watku cienie perłowe w watku min mac ![]() baza pod cienie joko baza pod podkład vichy..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.