|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Krem przeciwzmarszczowy Ystheal+ Avene
Krem przeciwzmarszczowy Ystheal+ Avene, 80zł
Czy ten krem jest skuteczny? Od jakiego wieku się go stosuje pod oczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Krem przeciwzmarszczowy Ystheal+ Avene
Odpowiedzi o skuteczności szukaj na KWC. Co do pytania od jakiego wieku stosuje się pod oczy - od każdego! To, że na opakowaniu jest napisane +30 wcale nie oznacza, że nie wolno po niego sięgać 20-latkom. Jeżeli skóra wymaga mocniejszej pielęgnacji to sięgamy po mocniejszy krem - on nie zniszczy nam cery, ani nie spowoduje, że na przyszłość będzie się szybciej starzeć i inne tego typu brednie.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
właśnie nie mogę znaleźć tego kremu pod oczy w KWC
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mam ochote to tutaj dorzucić
Wyciąg ze świetlika lekarskiego – usuwa zmęczenie, działa kojąco, nawilża, łagodzi podrażnienia Wyciąg z aloesu – nawilża, wygładza, łagodzi podrażnienia Kofeinę – pobudzając mikrokrążenie, rozjaśnia cienie pod oczami D-pantenol – łagodzi podrażnienia i nawilża Wyciąg z kasztanowca – wzmacniając naczynia krwionośne, likwiduje cienie pod oczami Ekstrakt z bławatka – łagodzi podrażnienia, polecany przy skórze szczególnie wrażliwej Witaminę C – rozjaśnia cienie pod oczami Koenzym Q10 – ma działanie przeciwutleniające, uelastycznia i regeneruje skórę Pseudobotulinę – wygładza zmarszczki mimiczne Proteiny pszenicy – mają działanie liftingujące |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jak to nie ma?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-pod-oczy.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale nie zachęca do zakupu ;/ ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Ja juz chyba nie znajde kremu dla siebie ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.