|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
a może masz..?
SZUKAM TERAZ PRZEDE WSZYSTKIM PUDRU KRYOLAN ANTI-SHINE POWDER. Jeśli ktoś ma na wymianę (oczywiście nawet małą ilość), to reaktywuję wątek (uzbierało się mnóstwo nowych rzeczy na wymianę) i będę szperać u siebie w szafkach.
nie pogardzę też kosmetykami z BU, zaczynam przygodę z eksperymentami. ![]() jako że mam dużo niepotrzebnych kosmetyków, a nie chcę się dodatkowo zawalać, nie będę się wymieniać na siłę. szukam jednak różnych zapachów, tego nigdy nie za wiele ![]() nie pogardzę NOWĄ szczotką z naturalnego włosia, pudrem brązującym, kosmetykami Ziaja Pro, różami (kolory brzoskwiniowe, ceglane, brązowe, matowe), peelingiem do dłoni, lakierami do paznokci w róóóżnych odcieniach czerwieni i ciemnego różu/jasnego fioletu. lubię różne kosmetyki Avonu, potrzebuję pięknie pachnących rzeczy myjących pod prysznic. Lubię profesjonalne kosmetyki do włosów. Potrzebuję pędzel do pudru, ważne żeby był miękki, np. ten z Rossmanna... Za zegarek Avon (Eternal Love albo Im bloom) oddam bardzo dużo! Ale ogólnie można mnie kusić. Za ubrania jednak dziękuję (chyba że masz rozpinany, kobiecy sweterek lub sukienkę do noszenia na co dzień w idealnym stanie).
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn Edytowane przez Flicka Czas edycji: 2010-06-05 o 20:43 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: a może masz..?
edit w złym wątku sie wpisałam
Edytowane przez olla83 Czas edycji: 2010-01-08 o 20:05 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.